Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Hogyan távolítható el a Windows.old mappa?
Ha a Windows 7 rendszert egyéni telepítés végrehajtásával telepíti, és a folyamat során nem formázza a partíciót, a Windows rendszer korábbi verziójában használt fájlok a Windows.old mappában lesznek tárolva. A mappában található fájlok típusa a számítógéptől függ. Ha már egy ideje, például egy vagy két hete használja a Windows 7 rendszert, és biztos benne, hogy a fájlok és a beállítások visszakerültek oda, ahol szüksége van rájuk, lemezterületet szabadíthat fel, ha a Lemezkarbantartó használatával törli a Windows.old mappát.
Figyelmeztetés
A Lemezkarbantartó használata előtt győződjön meg arról, hogy a fájlok és beállítások a Windows 7 rendszerben most ott találhatók, ahol szüksége van rájuk. A Windows.old mappa törlése nem vonható vissza.
A Lemezkarbantartó megnyitásához kattintson a Start gombra A Start gomb. A keresőmezőbe írja be a lemezkarbantartó szót, majd az eredménylistában kattintson a Lemezkarbantartó elemre.
Ha a számítógép arra kéri, hogy válasszon meghajtót, kattintson arra a meghajtóra, amelyre a Windows rendszert telepítette, és kattintson az OK gombra.
A Lemezkarbantartó párbeszédpanel Lemezkarbantartó lapján kattintson a Rendszerfájlok törlése elemre.
Ha a számítógép ismét arra kéri, hogy válasszon meghajtót, kattintson arra a meghajtóra, amelyre a Windows rendszert telepítette, és kattintson az OK gombra.
Jelölje be a Korábbi Windows-telepítések jelölőnégyzetet, és az egyéb, törölni kívánt fájlokhoz tartozó jelölőnégyzeteket, majd kattintson az OK gombra.
A megjelenő üzenetben kattintson a Fájlok törlése gombra."
Tehát igen!
-
Jozzz
tag
Sziasztok!
Lehet butaságot kérdezek, de nem vagyok rendszergazda. Feltelepítettem a 8.1 és maradt egy windows.old könyvtár ami majd 5 gigát foglal. Ez törölhető? Vagy van bármi szükség rá?
Előre is köszönöm a segítséget!Jozzz
-
delig
tag
Exe-t nem lehet letölteni?
Tegnap 2x próbáltam, mindkétszer beragadt, ma meg már azt mondja a Download-ra kattután, Your apps were installed, de sehol semmi, nem történik semmi....
Kezd ez így nem jó lenni... -
törölt tag
Na, azért végre találtam problémát is!
1. A Lexmark X1190-es nyomtató még sima 8-asnál rendesen működött. Most 8.1 alatt nem jó a driver... Hurrá!
2. Az USB 2.0-CRW is simán működött 8-as alatt. 8.1-nél már nem...
Sebaj! Majd valamikor az updatekkel csak megérkezik. -
Ipadipad
tag
lehet hogy béta driver viszont ha nem az volna szerintem akkor se lenne annyival gyorsabb hogy késztetést érezek a váltásra
az hogy gyorsabban tölt be mint a win7 az számomra lényegtelen mert jelenleg a win7 kb 10mp alatt tölt be
vagy esetleg van olyan a win8.1-be amit a win7 nem tud és hasznos lehet ? (dx 11.2 leszámitva )
L26bKz
-
törölt tag
Még egy megjegyzés!
A gyári OEM ami a gépemen volt, abban csak sima felhasználói fiók volt. Viszont, miután újradobtam a 8-ast, már Microsoft fiókkal használom. Többek között ezt is elképzelhetőnek tartom problémaforrásnak, hogy emiatt nem adta be az Áruházban a 8.1-et. -
Khan13
senior tag
Megszokás kérdése Én is mozgatók bőséggel fájlokat, amik egy részét telefonra húzom is lefelé (kábel az hülyeség )
(#230) Ipadipad:
Szintetikus teszt... 13.8-as béta driver, köszönjük Ha a Ferrariban nincs motor, akkor a trabant gyorsabb.(#231) Joshi:
Hivatalosan nincs.(#233) Joshi:
Azt nem tudhatom, mert nem élek ilyenekkel, de biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy vannak rá mókoló programok, mint a Start menüre és az Aerora.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Balázs1986 #227 üzenetére
Köszi. Tényleg Win 8-hoz létezik Minialkalmazás?
-
Ipadipad
tag
hmm video teszt alapján windows 7 még mindig a legjobb
windows 7 vs 8 vs 8.1 BenchmarksL26bKz
-
wwhy
veterán
-
Joshi
titán
Sziasztok. Végre sikerült felrakni a 8.1-et, azt hol tudom beállítani hogy ne a kockák fogadjanak hanem az asztal?
-
törölt tag
Nem is vitatom!
De az egész még annyira nem is zavarna, ha csak nálam lenne ilyen hiba. Akkor meg egyszerű lenne az egész, mert nálam lenne valami galiba. Viszont azért másoknál sem jelent meg. Tehát a probléma nem egyedi.
Mondjuk van élet a 8.1 nélkül is, csak bosszantó, hogy legális rendszernél ilyet produkál valami.Megjegyzés: Most, hogy újratelepítettem a rendszert és felkerült 66 update (ami amúgy addig is fent volt...) már elérhető a 8.1 az Áruházból. Ha ezt értenem!
De a gyanúm az, hogy a Samsung gyárilag integrált OEM rendszere volt a ludas. Az MSDN-es hibátlan. Úgyhogy így utólag azt tudom elképzelni, hogy másoknál is hasonló volt a szitu.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz Balázs1986 #185 üzenetére
Kössz!
Megnézem. -
wwhy
veterán
A skydrive kliensem eltűnt a jobb alsó sarokból; vissza lehet varázsolni vagy csak a beépített marad?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
evilskati
aktív tag
Próbáljátok ki az új IE-t, félelmetesen gyors, nagyon tetszik
-
törölt tag
Köszi!
Igazán értetlenül állok előtte, mert azt még megérteném, hogy az Áruház leterhelt. Na, de hogy full hivatalos Winen miért nem elérhető, azt nem?!
Jó mondjuk a MS-nál nem lepődök meg ilyenen. Anno a céges hivatalos XP-re írta ki, hogy szoftverhamisítás áldozata lettem... No comment!
Lehet ez valami karma. -
törölt tag
Minden update fent volt. Még direkt néztem hátha maradt rejtett de semmi!
Softpedia meg pár másik oldal jelzései alapján is próbáltam de abszolút semmi!Most egy full új telepítés megy. Remélem ezzel nem lesz gond! Ha mégis akkor marad a Win 7 Ultimate x64. Más nincs megvéve. :/
-
törölt tag
-
Zotya84
őstag
válasz #09819904 #205 üzenetére
A francokat. Elsőre nekem se adta. De miután megcsináltam az összes WinUpdate-et, elindítottam a store-t és azonnal ott volt... Az egyik frissítés az, ami aktiválja a Store-ban...
De idézek:
"Lehet, hogy telepíteni kell a legújabb frissítéseket a Windows Update szolgáltatással
Bár a Windows 8.1 frissítés az Áruházból tölthető le és telepíthető, a gépen meg kell lennie egy másik frissítésnek ( KB 2871839) ahhoz, hogy a Windows 8.1 elérhetővé váljon az Áruházban."[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
törölt tag
-
NGA
addikt
válasz Sub-ZeRo #198 üzenetére
Előfordulhat, mert nekem tökéletes.
(#203) pszichiáter: Másoknak miért ment fel? Minden frissítés megvolt?
Irtak itt egy linket, ami egyből behozta a 8.1-et frissítésre, azt is próbáltad?http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/why-can-t-find-update-store
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ekkora szívást!
Gyárilag a laptopomon Win 8 volt. Tehát semmilyen jogtalan módosítás nem történt! Ennek ellenére mégsem volt az Áruházban a 8.1!
Jó... Gondoltam talán a terheltség miatt nem érhető el éppen. Elballagtam a MS hivatalos oldalára és letöltöttem az ISO-t. Szépen haladt is majd a sokadik restart után csak a bejelentkezésig jutott. Na innentől megy fel a Win 7... Nekem meg 8 innentől, hogy a MS kit szivat. -
KBear
tag
Sziasztok!
A 8.1-et olyanok is megkapják, akik notebook vásárláskor kapták a 8-at a géphez?XBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest