- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Még csak a Tested csapatának véleményét láttam a CV1-ről (+ lencseállítás, borítás, stb)
"a lencsék oldalirányú mozgatása nekem -akinek cilinderes nyűgje van a sima rövidlátás mellé- nagyon hiányzik"
A cv1-ben van, legalábbis oldaliránybanStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
A másik problémám ez az occolussal, hogy a szemüvegeseknek , nem biztos, hogy jó lesz vagy kényelmes.
Nem tudom, hogy miért nem oldják meg a különbözö szemtávolság állitást vagy a fokusztávolság állitását mint az olcsó colorcross szemüvegnél. Persze ez se tökéletes mindenki számára,de jobb mint a semmi.
ÉS akár lehetne egy mini projektor is a kijelző helyén ezzel egyszerre 2 probléma is megszünne, az egyik a pixelek közti rács hiánya a másik meg ha közvetlen a szemre vetitenék akkor lényegtelen lenne a szemüveg viselése és nem mellesleg sokkal kisebb lehetne az egész eszköz.
Könnyebb lenne fejleszteni is, mert akár szoftveresen is lehetne a felbontást növelni a projektornak mindegy lenne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest