Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressor12
senior tag
Szintén megrendelve a 4a az Amazonról,várós már nagyon!
-
válasz
szabi__memo #595 üzenetére
Ez mondjuk igaz, szerencsére én épp ilyen egy kézzel kezelhető telefont keresek!
(#596) Prowler Első dolgom lesz kipróbálni az astrophotography funkciót. Ma éjjel csillaghullás lesz, már most is nagyon kipróbálnám.
-
Pontosan, a Pixel 3a nem olcsóbb annyival és az a kissé harmatos hardver ill. eMMC tároló 2020-ban már nem éppen szerencsés. Ezért vártam én is mindenképp a Pixel 4a-ra, mert kaptunk erősebb hardvert, több ramot, UFS tárolót(végre!) ill. nagyobb hasznos kijelzőterületet.
Egyetértek amúgy, Pixel 5 túl drága lesz ahhoz képest, amiben többet nyújtana a Pixel 4a-hoz képest, szóval szerintem is teljesen felesleges arra várni.
-
-
Prowler
senior tag
Igazatok volt, a 3a XL tényleg egy tepsi, kisebbnek gondoltam mint amekkora valójában.
Az 5 szerintem már túl drága lesz ahhoz képest hogy mennyivel több a 4a-nál, de majd kiderül ha bemutatják. -
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #588 üzenetére
Volt nálam a 670-es 3a és egy 730-as xiaomi mi 9t. A +2gb ram és az erősebb processzort érezni lehetett. A 3a kb. a pixel 1 821-es szintjét érte el, a xiaomi pedig a 835-ösét. 4gb rammal már amúgy se vennék telefont.
-
Prowler
senior tag
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ezért felteszem a kérdést: Pixel 3a XL vagy Pixel 4a? Melyiket választanátok?
Az a helyzet állt elő hogy most egy árban van a két telefon. 3a XL mellett szól a jobb akku, 4a mellett a több RAM+tárhely. Kamerában minimális eltérés van közöttük. Megvennétek a 3a XL-t most vagy megvárnátok a 4a-t inkább?
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #579 üzenetére
A 4a 5G-hez képest + ip68, vezeték nélküli töltés, 90Hz, - jack. Viszont csak FHD a kijelző felbontása.
A 4000-es aksi jó irány. A kamera szenzor még most is ugyanaz. -
törölt tag
Úgy tűnik mégsem lesz olyan kicsi a P5 akksija: [link]
-
Prowler
senior tag
válasz
enginev3.0 #572 üzenetére
Hello darkness my old friend
I’ve come to talk with you again...
-
Yeffy
veterán
válasz
Beszélgessek a taskammal ?
ez kesz...
-
Drakmusz
addikt
válasz
Nincs ezzel gond, nyilván mások az igények.
-
s4tch
veterán
válasz
Vegyél mást. Tényleg. Neked szar a Pixel.
Nekem meg közel tökéletes. Fém házzal és cseppálló kivitelben lenne tökéletes. Az üzemidő a legkisebb bajom vele.
-
Tewe013
őstag
válasz
5 órás SOT-ot még a lesajnált Pixel 4 is tud.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Drakmusz #570 üzenetére
Pl ülök a vonaton 2 órát, mit csináljak? Beszélgessek a taskammal ? Ezen felül munkaidőben mondjuk van 1-2 órám nyomkodni a telefont, miután vagy miközben mindent kibeszelunk munkatársakkal egy 12 órás műszak alatt
Ezen felül esetleg még előveszem itthon mondjuk egy óráraEz eddig 5 órás SOT és semmilyen betegségre utaló jel nincsen benne
-
Yeffy
veterán
válasz
enginev3.0 #561 üzenetére
ja ok -
Drakmusz
addikt
válasz
#76289792 #565 üzenetére
Ne haragudj, de nagyon földhözragadt vagy!
Nálunk az étteremben például a családok a leves és a főétel között is online tartják a kapcsolatot, hiszen semmiről nem akarnak lemaradni.....
enginev3.0 Erősen költői kérdés következik.
A Pixel tulajok jelentős része együtt tud élni ezzel a jelenséggel.
Nem a te készüléked, nem szereted ezt a vonalat.
Minek fektetsz ebbe egyáltalán energiát? -
törölt tag
Vannak emberek akik normális keretek között használják a mobiljukat.. én például emberek között nem nyomom, nem dolgozok rajta, nem játszom, tartalmat a tv-n fogyasztok, ha tömegközlekedéssel utazom akkor a tájat nézem és zenét hallgatok, ha vezetek akkor az autóról megy a navi.. messengerre, emailre, hívásra, böngészésre rámegy úgy 2 óra SOT, családos emberként többet nem is tudnék elképzelni..
Akinek ez nem elég, az vegyen mást, ennyi. De amúgy az a 3 óra legyen inkább 6.
-
bbendre
őstag
válasz
enginev3.0 #561 üzenetére
ez tetszett
-
Cyborg
őstag
válasz
agressor12 #557 üzenetére
Nekem semmi tapasztalatom vele, de úgy gondolom a szolgáltatás minősége ugyanaz, csak az esetleges visszaposta ára jóval több,mintha németbe küldenéd.
-
Cyborg
őstag
Régebben voltak olyan hátlapok, amik vastagabbak voltak, és plusz akksi volt benne. Főleg iphonehoz árulták, de Nekem volt még anno a Motorola defymhez is. Vesz egy olyat az ember, és kész, mivel elég kompakt a telefon, még vastag tokkal se lesz akkora disznó,mint egy xiaomi pl.
...nem néztem utána, de biztos árulnak pixelhez is ilyet.
.... bár a napi 5 óra SOT legyen már elég, mondjuk legalább azoknak,akik nem munkára használják a telefont, és nem akarnak fiatalon nyaki gerincsérvet 🙂 -
*RLaci*
addikt
válasz
agressor12 #557 üzenetére
Sztem ott is ugyanúgy működik ahogy ghiottone leírta az 501-es hsz-ban.
A lényeg mindig azon van az amazonnál, hogy saját eladása legyen a termék, akkor biztosan nem lesz gond egy esetleges gariztatással.
"Ships from and sold by Amazon.com." -
agressor12
senior tag
Sziasztok
Ha az amerikai amazonról[link] rendelsz,hogy működik a gariztatás?Van valakinek infója vagy tapasztalata?
-
ghiottone
nagyúr
Nálam annyira nem probléma, de ismerek olyat, akinek nem elég a 2 nap se. Anno a Moto Z2 Force 2730-as aksiját is lehúzták, de használat közben az 5,5 colos QHD panellal mégis ment annyit mint most a 6,5 colos FHD paneles 3800 mAh-s op 7T 60 Hz-en. Pont most van nálam egy 5000-es aksis Redmi 8. Ott 2 nap 12 óra sot. Valamit, valamiért.
-
s4tch
veterán
válasz
ghiottone #549 üzenetére
Sokadszorra sem értem ezt az akksi témát... A kompakt méret és a nagy telep közül egyet lehet választani. Ennyire visszafogott méretű telefonok nincsenek már sehol. Én örülök neki, hogy kicsi marad a Pixel család. Nálam a 3 éves P2 a mai napig bír egy napot ~4-4,5 óra aktív használattal. Ha valaki többet nyomkodja a telefont, keressen egy nagyobb eszközt combosabb üzemidővel, és lépjen tovább. Aki sokat autópályázik, az sem lovagol azon, hogy egy Ignisnek csak 32 literes a tankja és jajj, de sokszor kell tankolni, hanem egyből vesz valamit 1000 km fölötti hatótávval.
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #544 üzenetére
Pedig köteles lennél, csak kb senki nem ismeri és részben ezért nem is tartja be a szabályokat. Ha mondjuk kimész üzleti útra valahova a 2000€-t érő laptopoddal, akkor az indulásnál a reptéren ki kellene tölteni egy kilépőpapírt, amin igazolod azt, hogy ez innen származik és vissza is hozod, különben amikor visszafelé jönnél, akkor kifizettethetnék veled a megfelelő díjakat rá, vagy a másik országba belépéskor szintén.
Persze ilyen személyes használati tárgyaknál nem szoktak szívózni, mint kamera, laptop, telefon, hacsak nem nagyon egyértelmű, hogy bontatlan dobozban akarod behozni. De mondjuk egy ismerősöm több hónap/év utána hazaköltözött USA-ból, és hozta magával a desktop gépét is, nem engedték be a vámon, amíg ki nem fizette a díját, pedig láthatóan használt gép volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One mobilszolgáltatások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Vicces képek
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- gerner1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest