- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi0502
friss újonc
Hali! Monitort szeretnék venni, xbox one S gépre, igazából nagyrészt COD Warzone-hoz. Mindenképp 144hz 1ms monitort keresek, az olcsóbbikból keret kb max 70-80ezer. Tanácsot szeretnék kérni, mivel olcsóbb monitorrol van szó, nem szeretnék belefutni egy egy nagyon rossz vásárlásba, ilyen áron keresnék egy jónak mondható monitort ( tudom hogy csúcsot nem kapok ilyen áron). És plusz egy olyan kérdés, hogy egy ilyen játékhoz mint a Cod warzone, IPS vagy TN paneles monitort ajánlotok? Tudtommal az IPSnek szebb a képe, de a TN kicsit gyorsabb. Van akkora különbség hogy érdemesebb legyen a TN?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
QuToR
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mi a különbség a CG437K és a CG47K P modellek között?
Köszi,
QQuToR
-
W.Wilson
aktív tag
Végre nagyméretű 144 Hz-es 4K monitor. Nekem 32"-osban kéne, meg persze azért ennél jóval olcsóbban, de kivárom.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Yany
addikt
Ultrawide fanoknak még mindig ez a nyerő: https://www.lg.com/us/monitors/lg-38GL950G-B-gaming-monitor
Na kinek van a mellényzsbében 2rugó? (Euróban )
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
-
Gróf...
aktív tag
Nekem "feleennyibekerülő" van. Kicsit savanyú is a szőlő, de azért jelentkezzen már aki natívban kihajtja belőle a 120, uram bocsá' 144 Hz-et! Nyilván nem feltétel, hisz szink-es...
Ha "háromszázba" lenne, akkor ideges lennék!Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
MeszesKPT
őstag
Ahogy olvasom 3 x HDMI v2.0 van rajta. Vajon a jövőre megjelenő új PS-sel is ki lehet majd használni a VRR-t ezen?
Meg "Refresh rate: 120Hz (Overclocking to 144Hz) - Using 2 Display Ports". Gondolom ezt akkor eleve elfelejthetem HDMI-n.
-
Patice
nagyúr
Hasonló specifikációkkal (120Hz panel, UHD felbontás, HDR képesség, HDMI és DP bemenetek) bíró TV-ket is szívesen látnék.
Fele ennyiért.[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Sefter
veterán
Nem kötözködök, tényleg nem értem...
Indokolt az ára
Pc-n nem játszom, csak konzolon, de oda ennyi pénzért 75"-t kapok...nem látom mitől jobb ez, mint egy fele ennyibe kerülő 43"-os 4k monitor ?Psn ID: sefter_hun
-
snecy20
nagyúr
Az ára brutál, de amúgy is szívfájdalom hogy nem IPS panellal jön.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest