- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
s939 nem próbáltam csak, hogy 939 Na végre, akkor vegyük úgy, hogy a ''shared IMC'' elnevezés nem egy újkeletű szó vagy fogalom. És akkor nagyvonalúan nem mászok bele a Neten felelhető találtai arányok részletezésébe. Hiszen elirásra számtalan példa lehetséges. Akkor már csak az a kérdés, az 1magos és 939 rednszerek gyári beállítások mellett miért nem képesek valós memória olvasásban 6,4GB/sec feletti eredményre, míg az AM2 X2 procik igen??
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
robyeger
addikt
Ki próbáltad már ezt a linket??? [link]
Ha azt akarod állítani, hogy én talátam ki a ''shared'' IMC elnevezést, akkor tényleg LOL leszel az én szememben is Vagy mutassál már egy olyan linket, ahol a 939 rendszerek IMC-jét ''shared''-ként emlegetik. Akkor kinek is kell bizonyítani vagy cáfolni?Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest