- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- HP notebook topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
TazLeacher #15 üzenetére
most néztem, hogy 9000HUF-ért online előrendelhető....mikorra is várható ez pontosan? Február közepe-vége?
Csak azért kérdem, mert Január végén lesz egy kisebb külföldi utazás, utána mennyire tegyek félre rá -
G4ga
őstag
válasz
TazLeacher #5 üzenetére
Bizony, hogy inzzítjuk cimbora, csak előtte befejezzük Insane-en a GoW-t.
-
pzstm
titán
válasz
TazLeacher #13 üzenetére
valahogy akkor is ki szeretném próbálni majd..majd csak kitalálok rá valamit
-
pzstm
titán
válasz
TazLeacher #11 üzenetére
Mondjuk nálam azért a gépigény is kérdéses...tehát remélem lesz egy DEMO változat...
-
pzstm
titán
válasz
TazLeacher #5 üzenetére
nah akkor lehet az Online coop miatt megveszem én is! Nagyon tetszetős ez a Coop mód...jó móka lehet
-
samfishR
senior tag
Az tuti! Amikor beszélünk is közben, hogy ki merre van, mikor találkozunk... meg áhh..
az egésznek van egy hatalmas "feelingje". Ugyan ez volt anno az r6v2-vel. Már alig várom az új SC-t
-
samfishR
senior tag
válasz
TazLeacher #5 üzenetére
Az azért már jóval olcsóbb, mint az SCCT volt.
Az mennyi is volt? vagy 13-15k? nem emlékszek már pontosan, bár akkoriban az jelentős újításokat hozott, demot is 100+x vittem végig, míg meg nem jelent a teljes -
samfishR
senior tag
Már nagyon várom, régen SCCT-vel is mennyit toltuk... Ha nem lesz túl drága, ezt is meg fogom venni
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bishoplogan #2 üzenetére
Ott normálisan megy a coop? Azt hallottam nem igazán akar működni. Az SC4 ugye a Duouble Agent-et takara? Mert úgy hallottam, hogy van multi, de nem normál coop (vagyis külön van a milti és az egyjátékos küldetések).
-
Prof01
veterán
Nagyon várom már. Army of Two 2, közel se lesz ilyen jó sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest