Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz Stauffenberg #12 üzenetére

Az én K200D-m is alexpós. Szinte fix -0,7-re van rakva, de természetesen mint MINDEN fotós azért az első képen teszteli, hogy mi a helyzet, és korrigál. Nem hiszem, hogy ez rendszer függő, max pénzfüggő, azaz gondolom egy millás váznál azért elvárja az ember, hogy csuklóból tüzelésnél is jól mérjen, de ez ugye NEM az a kategória. ;] Nekem speciel ritkán kell korrigálnom, ez alól kivétel a manuális üvegjeim, ott egyéni, de mindig ugyan annyira "rontja el", ezért tudom, mennyit tekerjek rajta. :B Belső térben meg amúgy sem a kit obival érdemes lövöldözni, bár ezt a kit obit nem ismerem, de az előző, még csavaros verziók nem igazán alkalmasak beltérre. :DDD
    Ezért kíváncsi lennék ezen váz, és egy jobb obi párosra, mit is hozna ki belőle, akár egy manuális régi fixre is, elvégre ez IS a Pentax előnye. :DDD
    Az viszont biztos, hogy erre szívesen váltanék, az eddigi vázak még nem hoztak ennyire lázba. :C
    Pl telóról vezérlés, kihajtható lcd már önmagukban kívánatos dolgok számomra. :K

[ Szerkesztve ]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

Új hozzászólás Aktív témák