- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz Stauffenberg #12 üzenetére
Az én K200D-m is alexpós. Szinte fix -0,7-re van rakva, de természetesen mint MINDEN fotós azért az első képen teszteli, hogy mi a helyzet, és korrigál. Nem hiszem, hogy ez rendszer függő, max pénzfüggő, azaz gondolom egy millás váznál azért elvárja az ember, hogy csuklóból tüzelésnél is jól mérjen, de ez ugye NEM az a kategória. Nekem speciel ritkán kell korrigálnom, ez alól kivétel a manuális üvegjeim, ott egyéni, de mindig ugyan annyira "rontja el", ezért tudom, mennyit tekerjek rajta. Belső térben meg amúgy sem a kit obival érdemes lövöldözni, bár ezt a kit obit nem ismerem, de az előző, még csavaros verziók nem igazán alkalmasak beltérre.
Ezért kíváncsi lennék ezen váz, és egy jobb obi párosra, mit is hozna ki belőle, akár egy manuális régi fixre is, elvégre ez IS a Pentax előnye.
Az viszont biztos, hogy erre szívesen váltanék, az eddigi vázak még nem hoztak ennyire lázba.
Pl telóról vezérlés, kihajtható lcd már önmagukban kívánatos dolgok számomra.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - Canon EOS M100 FEHÉR váz + 15 - 45 mm objektív ajándék hordtáskával
- Canon EOS 80d + 24-105 F4 IS USM + 50mm 1.8 szett eladó
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Nikon Z6 II váz eladó, 1 hónapos, 2657 expóval!
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest