Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
nekem 4giga rammal,3.1GHz-es X2-vel és hd4850-el akad 1280*1024-ben...tök jó,hogy másnak ettől nagyobb felbontásban is szépen fut...

-
jeni
félisten
Szia
Az Asus P4C800 E-deluce,3GHz,2 Giga ram,ATI 7600GS felállásban ment a játék a gépemben. Az új HD 3850-s kari cseréje után is jobb lett valamivel.
Viszont a gyerek gépében ami egy Asus P4 P800, 2,8 Ghz intel van 1 giga ram és betett 7600GS kari (az enyémből átvett) ,már nem hajlandó elindulni,több féle hiba üzenettel jön elő( dll,hibák stb..)
Ez miért van? Látszólag majd nem azonos a teljesítménye a két gépnek (jó kicsivel kisebb a teljesítmény:0,2 Ghz kisebb procci és 1 gigával kevesebb ram van benne)
-
Thomas1
addikt
Hello mindenkinek!
Arra van valami megoldás, ha csak win98 komp. módban hajlandó menni? Akkor pedig csak 1 magot használ, az kicsit karcsú.
Win7 x64, Radeon 4770, legújabb driverek.Adok neki én is egy esélyt, de nem erőltetem túlzottan, Porsche óta nincs normális NFS...

-
Kevinmaster
tag
válasz
eclipse006
üzenetére
Az lesz egyébként... Amúgy is terveztem, csak lusta voltam eddig feltenni, de most újabb lökést kaptam ebbe az irányba...

-
L4R$()n
tag
Nekem csak annyi bajom van a Shiftel, hogy nagyon ritkán kifagy játék közben
mondjuk az nagyon tetszett amikor ma délelőtt végre eljutottam a world tour-hoz aztán a 2. versenyen kifagyott 
-
eclipse006
őstag
válasz
Kevinmaster
üzenetére
nagyon rossz amúgy tényleg,nemrég irtam hogy megy rendesen,erre most fagyott ki megint a játék!
,nemigaz hogy nemtudnak úgy kiadni egy játékot hogy menjen normálisan,ne kelljen várni a patchekre,régen csak feltettem a gamét és már ment is hiba nélkül! esetleg megpróbálkozhatnál windows 7-tel! 
-
Kevinmaster
tag
válasz
eclipse006
üzenetére
Ááá, XP-n próbáltam, ráadásul külön rendszerem van csak a játékra. Se vírusirtó, se tűzfal, se codec, se semmi...
És hát a GRID lefolyik a monitorról, ez meg..... 
-
eclipse006
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
ja a gépigény nem gáz,csak nekem a patch előtt olyanokat csinált hogy betöltés közbe kifagyott sokszor,volt amikor elsem indult, és akkor segített amit irtam,most fent van a patch és minden ok!az irányítás hát nem tudom,nekem így kb a driftnek,meg a gridnek tetszett idáig legjobban az új autós játékok közül,ennek nem valami élvezetes főleg billel!driftet még megse mertem próbálni
! -
_Bishop_
tag
Sziasztok!
Én felraktam a peccset és a verseny startolásakor kilép, leáll! Másnak is van ilyen gondja?
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
eclipse006
üzenetére
Nekem nem vesz el semmit se az SP2-es Vista minden maxon 1440x900-on, és nem szaggatott be egyszer sem. VGA 4850, mellette 4 GB RAM, meg egy C2D E4500. OS az meg Vista SP2.
Nekem a gépigénnyle semmi bajom, inkább ez elcseszett irányítás idgesít, konkrétan nomálisan lehet irányítani a kocsikat, meg élvezetes, de ha driftelni kéne.

-
eclipse006
őstag
válasz
Alister71
üzenetére
attól hogy neked jól megy,még másnak lehet hogy nem tökéletes,mint például nekem,olvastam más fórumokban is hogy van akinek ez segített,ha valaki kipróbálja sokat nem veszíthet! nem véletlen irkálnak azért ide is hogy valami nem oké a játékkal, még ha nem is ez segít amit korábban irtam!
-
Alister71
nagyúr
válasz
eclipse006
üzenetére
Ez egy nagy baromság.
Én sehova nem állítottam és 64-es win7-en HD3870-el 35-67 közti fps-t kapok 1440x900-on 8xaa és 16xaf mellett, minden maxon.2009-09-19 08:06:43 - shift
Frames: 16283 - Time: 339961ms - Avg: 47.897 - Min: 35 - Max: 67
(1.1-es patch előtt mérve.) -
D4rkAv3ng3r
senior tag
A drift módot szörnyű mód elcseszték, nem lehet normálisan irányítani az autót, túlérzékeny ezért túlpörög.
A menü tényleg szörnyű és logikátlan.

-
eclipse006
őstag
válasz
Kevinmaster
üzenetére
hát szerintem elég neki,maximum tovább tölt egy kicsit,bár attól függ milyen oprendszered van mert a vista sokat elvesz belőle!
-
eclipse006
őstag
esetelg egy kis segítség win7-et használóknak:a kompatibilitásnál álítsátok be Xp sp2-re nekem így jobban megy!

-
Kevinmaster
tag
Nekem sem az igazi, néha, főleg az elején lassúcska. Azt mondjátok, kevés neki a 2 GB RAM?

-
válasz
eclipse006
üzenetére
nálam nem akad, végig 30fps felett van de laggol az irányítás legalább fél másodpercet, így játszhatatlan.
-
eclipse006
őstag
igaz hogy már régebben irtam, de azért írok, lehet hogy a windows 7 miatt megy jobban,nem tudom a chipkészlet nem hinném hogy sok vizet zavarna a dolgokban!az elején a videóknál voltak fagyások,de azt megoldottam úgy hogy leszedtem az ffdshowot,quicktimeot,haali splittert! utána nem lett több bajom a játékkal!
-
JohnR
aktív tag
A 25-ik szinttől már játszhatóbb, full tuninggal a Lambo LP640 odaver a mezőnynek

Ekkor meg már zavaró a segítségek jelenléte, de sajna billentyűről annélkül továbbra is rizikós az irányítás :S Kormánnyal biztos élvezetesebb, akinek van, az használja. A drift az agyontuningolt Nissan Silviával időnként már kivitelezhető, de az se az igazi kormány nélkül. Még nem végeztem ki, de közel a vég. Egyre valószínűbb, hogy tényleg a további 2GB ram kell hozzá (tömegjeleneteknél érezhető lassulások vannak, de csak rövid ideig). -
fobee000
tag
válasz
,,no name"
üzenetére
Én integrált videó vezérlővel nem állnék neki komolyabb játékokkal játszani. Nem arra lett kitalálva...
-
BalaNce87
addikt
hát én nem látom egyenlőre az egeret

-
Mappa
addikt
1680*1050 minden max 4850 semmi akadás
sőt legelsőre 1920*1080 is mentem pár kört ...de ha bemásztak elém a tütütök akkor érezhető volt némi lassulás..de egyáltalán nem akadozás,szaggatás,A játék nekem nagyon bejön ...billel tolom de már LFS,rFactort is így nyomkodtam...hozzászokás kérdése..
a Veyron oda vágott ....elég sz**ul megy

-
Atos23
senior tag
Az egér támogatás szerintem sem egy mellékes dolog...
-
kiki22
senior tag
nvidia parti ez a game az biztos
-
vorik
tag
110% szimulator, aki szereti az autosportot (esetleg nezi a TopGear-t), annak ez a tokeletes jatek. Es persze force feedbackes kormannyal az igazi!
STIG kedvenc jateka

Napok ota azon vagyok, hogy 8perc ala vigyem a DB9-est a Nurburgringen (8:01:250 a rekord eddig
)A toltesi ido viszont tenyleg nagyon hoszuuuuuuuuuuuuuu

Meglatjuk mit tud ez a peccs

-
pincehely
addikt
Sokat javított a Patch.
Nem fagy, és a töltési idők is jelentősen csökkentek. -
bagyulajuve
addikt
nekem tönkretette hangot a pecs, elkezdett recsegni

-
Duree
veterán
Remek játék,nekem nagyon bejött
Csak az a fránya töltögetés az tart sokáig -
-
DeltaPower
addikt
na végre, LAN mód

-
tailor
őstag
Én vagyok naiv, hogy a konfigommal 1680x1050-ben próbálkozom, (no AA), és ezáltal be-beszaggat?

-
mope
tag
nálam tökéletesen fut, akadásmentes, fullon, max felbontáson. konfig az adatlapon. (nem arcoskodásból, és igen én kerestem meg rá a pénzt

Én most ámulok, hogy miker írtok. Nálam sosem fagyott, semmi gond nem volt, win7 alatt.
A játék tökéletes. Ez az első autós játék amit ennyire élvezek. És nem billentyűre van tervezve a játék. Aki megteheti kormányal probálja. Gyönörűen lehet benne driftelni. Az AI-t jól kidolgozták, sokat hibázik (pl: kicsúszik). Nem nehéz egyátalán (persze, olyan beállításokkal). Túl vagyok olyan 6-8 óra játékon, pénz van dögivel, nem drágák a kocsik illetve a fejlesztések sem. Tuningolni nagyon jól lehet, illetve van mód egy haladó tuninghoz, de ahhoz már kevés vagyok
Rengeteg pálya van, amiket különböző módon nyerhetsz meg. Jó a pontozás is.Egy szóval, ez az a játék, amit szívesen tolok. Vártam már egy ilyet.
-
BiP
nagyúr
Hot Pursuit 2 volt az utolsó a klasszikus NFS vonalból, csak a Porsche annyira magasra tette a lécet, hogy a HP2-t nem nagyon emlegetik. Nekem tetszett azért.
Underground vonal tetszett, de nálam a MW után kifulladt, most meglátjuk, hogy a SHIFT mit tud kihozni a Prostreet-es irányból.
(persze a régi álmom még mindig egy klasszikus NFS vagy egy újraélesztett Motor City) -
JohnR
aktív tag
Ahogy elnézem a hozzászólásokat, valóban a 2GB ram lehet a szűk keresztmetszet. Nálam is időnként belessul 20-25 fps közé a nagyrészt 40-60-ról (nagy nyitott tér, sok autó), de ez a játék során ritkán fordult elő (5% alatt). Eddig 3 gépből 1-re sikerült telepítenem (ill. csak a sajátomon indult el), volt egy HD3200-as alaplapi graf. amin nem ment, a másik viszont csak kicsit gyengébb az enyémnél, ott vagy a HD4670-et nem szereti, vagy a monitort, ami 1280x720-at tud . Relytély, de a készítőkre nézve nem túl hízelgő arány
A játék valóban nem igazi NFS, az a Porsche 2000-nél befejeződött, de játék. Nem kell komolyan venni. A GRID-et egyenlőre még csak grafikailag tudta megelőzni (bár ott sztem jobbak a fényhatások, itt kicsit műnek hat), játékélményben alulmúlja. Billentyűről irányítva főleg. Segítségek nélkül játszhatatlan, bármilyen beállítással (teszteltem), azzal meg igazából arra megy az autó, amerre a gép irányítja (biztos majmokon tesztelték, hogy a konzolosok el tudják-e vezetni), sok közöd/beleszólásod nincs az irányításba. Nagyjából a le ne ess a ződ vonalról a fő cél
. A pályát már nem is nézem, csak azt. A drift ki van zárva, mert se a kormány, se a gáz nem akkor, és ne úgy reagál, ahogy szeretném, hogy reagáljon
Pozitívum a sok/sokféle verseny lehetőség (csak nem játszható
).
Játéknak elmegy (1x!), de hogy megéri-e az árát, az már kétséges. Mindenki tegyen vele próbát, bírják-e az idegei, mert lehet, befürdik a beruházással
-
atike
nagyúr
Na igen, a Lan támogatás az tényleg semmi...

Kábé megtriplázza a játékélményt...

-
Vistaboy
veterán
Érdekes divat lett mostanában ez a patch-elgetés. Pár apróság miatt egy patch-et kiadni? Miért nem volt idejük ezt már betenni a megjelenés előtt?
Tudom, a megjelenés határidőhöz kötött, a patch-elés nem.

-
Gergo88
tag
Erdekes, nekem grafikai beallitasoktol szinte fuggetlenul alacsony az fps ha van elottem par auto. Amugy maxon is jol fut, de ha 5 masik jargany van a kepben akkor minimumon sem az igazi. Nem teljesen ertem miert, GRID bezzeg 8x elsimitassal is szarnyal...
Persze gondolom az optimalizalassal vannak itt gondok, mert hat a grafika azert annyira nem sokkal jobb mint amennyivel jobban szlopazza a hardvert.Egyebkent en is inkabb patchkent adtam volna ki a LAN-t ha tudom hogy mar nagyon keves van a megjelenesig es valami gaz van vele, mint hogy az utolso pillanatban elhalasszam a megjelenest.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Nekem 4850 és fullon minden, egy ici-pici akadást sem éreztem.
-
30z.Samu
titán
Bratyómmal ma próbáltuk ki a játékot PC-n, nekem bejövős! Xboxra mindenképp beszerzem!
-
hunmyke
aktív tag
Nálam időnként megzabálja a (2GB) memóriát, és winben jönnek a hibaüzenetek. A játék meg tiszta bugos lesz, szóval fekete lesz az ég, meg sok minden fekete lesz. alt+tab-al átmegyek winbe, és újra alt+tab, és minden jó egy darabig. Lehet csak nálam él a probléma.
Annyira nem kritizálom a játékot, szerintem nem lett annyira (!) rossz. De valahol osztom azt a véleményt, hogy nem pályaversenyről kéne szólnia. Első 5-6 részt élveztem, U2-vel elvoltam a többi a szememben hulladék... -
LackoMester
addikt
egyébként szerintem elég xar lett a játék optimalizálsa,nálam 4870-en bizony 1680*1050 felbontás mellett is van némi szaggatás maxon,de azt visszavettem az árnyékon és az elmosódottságon,és azt egész jól fut(mikor sok autó van körülöttem,meg bizonyos pálya részeknél)...
-
S. Szabi
őstag
válasz
eclipse006
üzenetére
Üdv
Neked miért megy simán és nekem meg nem?

A procim erősebb, a VGA-m is egy kicsit, szinte ugyan olyan, memória ugyan annyi, neked újabb a chipkészleted.
Lehet, hogy az utóbbi miatt, lehet, hogy a Win7 miatt?

-
ricsi99
addikt
Nálam win7 x64 alatt 4850 cf ben fagy.... singlében meg vigan megy...
-
sp@rtan
senior tag
válasz
,,no name"
üzenetére
Nekem sima X4500al megy a GRID
(egész élvezhető
)
Csodagány->Superb->4830 -
twollah
nagyúr
A kepernyo beallitasok fagyasra tovabbra se hasznal ez a patch.
Most vagy a legujabb WHQL Forceware a ludas a dologban vagy a fejlesztok.
-
twollah
nagyúr
válasz
vsgaborr11
üzenetére
Integraltat soha a budos eletben nem fog lecserelni egy notebookban.
-
South Velen
addikt
Na ezt nem teszem fel, nehogy elbacca mint a GTA IV-t..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vsgaborr11
tag
válasz
,,no name"
üzenetére
Akkor játssz azzal
Ha asztali géped lenne,simán mondanám,hogy te szerencsétlen videókártya-csere?Amúgy most olvastam valahol,hogy létezik notiba videókártya. Szóval te szerencsétlen,válts videókártyát! 
-
winfier
senior tag
válasz
,,no name"
üzenetére
nálad az integrált vga tesz inkább be.

-
eclipse006
őstag
hali
!nekem fut simán,nincs bajom a játékkal win7-en megy szépen!bár tényleg durva hogy már itt is van a patch! -
makraipeter1
tag
válasz
,,no name"
üzenetére
Azzal a GMA-val semmi sem fog menni...SEMMI
-
Tituka
senior tag
hurrá!!

reméljük a fagyásokra is jön a javítás...
-
Kleroo
veterán
Úgy várom már ezt a hírt:
Újjászületik az nfs!
összeverbuválták az eredeti fejlesztőgárdát,kapnak 2 évet.
Cél: a kor 50 legdögösebb szupersportkocsija,egzotikus,varázslatos tájak.könnyed, de nem falonfordulós irányítás.EXTRÉm szuper grafikával (álá gt5).
Na akkor boldog lennék. De addigis ott van a tdu, ami sztem a valódi nfs... -
Zolás
addikt
Mindenkinek más jön be. Neked bejön mert tetszik. Szép meg látványos. Csakhogy ez nem NFS szerintem. De véleményem szubjektiv és örülök hogy csak a demo erejéig foglalta a helyet a gépemen. Teljes pazarlás lett volna azért az 5 percért felrakni az egészet.
A minden idők legjobb NFS-e meg biztos hogy nem ez. Talán valamelyik régebbi amiben igazi hangulat volt....... -
Voyage
aktív tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Nagyon nem összecsapott, minden idők legjobb NFS-e lett.

-
BloodyEddie
őstag
"beváltotta a hozzá fűzött reményeket"
WtF? Tényleg beváltotta, reménykedtem hogy ismét egy összecsapott NfS-t kapunk, és igazam is lett

-
Vicoo
senior tag
Feltelepítettem ,de sehol sem találom a LAN-t. Hol van?
-
whiz
aktív tag
Most komolyan nem várhatott volna egy hetet a játék kiadása? Inkább patch-ként jön a LAN meg a kurzor a menüben (na ez tényleg lol)?
-
luw2win
őstag
hát 13 mega egy kurzorért

-
Joe fiú
senior tag
válasz
,,no name"
üzenetére
Az integrált videókártya a problémád forrása

-
-
BiP
nagyúr
Mindenki az egér hiányára panaszkodott menü közben,
+LAN támogatást nem nevezném semminek. Lehet, hogy ma már mindenki online tolja a multit, én még mindig a single player játékok és a LAN mellett ragadtam. Nekem ez tök jól jön majd, ha majd egyszer eljutok oda, hogy játsszak vele. -
kommunism
aktív tag
nagyon nagy lett amugy a gépigény??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Autószerelők, autószerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!

sőt legelsőre 1920*1080 is mentem pár kört ...de ha bemásztak elém a tütütök akkor érezhető volt némi lassulás..de egyáltalán nem akadozás,szaggatás,

Nekem sima X4500al megy a GRID