Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsiga667

addikt

válasz erdoke #42 üzenetére

A 6400 nekem már túl nagy. Bár, ULV procival meg 9 cellás elsődleges és multibaybe rakható másodlagos akkuval azért elfogadnám, ritkábban kéne tölteni mint a mobilomat. :D
    Viccet félretéve, D610-ről váltottam, van itthon D630 is, nekem túl nagy a 14", de még talán a 13,3 is. Optikai meghajtóra nem sűrűn van szükségem (ha meg igen ott a 40 dekás hordozható dokkoló), ellenben bővíthetőségre (CardBus vagy Express Card) meg kártyaolvasóra annál inkább. Meg hát az X300 egyszerűen ronda, ráadásul műanyag. :D (A Dell designerei egyébként épp a szép Thinkpadet alkották meg az E szériával, így kéne kinézniük a Lenovoknak is.) Nem mondom hogy visszadobnám ha hozzámvágnák, de ha választhatnék hogy a D430-at veszem vagy a Lenovo-t akkor maradna a Dell. A Latitude E szériáról meg csúnya dolgokat olvastam mostanában megbízhatóság és összeszerelési minőség ügyben, bár igazából mindegy mert nem egyetemista árkategória.

Szerk.: pmikloska : A lényeg az, hogy elhajtották hogy ez nem garanciális probléma. Nekem tökmindegy hogy az akku a hibás vagy a gép vagy a töltő, ha gariidőn belül megdöglik cseréljék ki egy szó nélkül, azért fizettünk soktízezret a kiterjesztett hároméves garanciáért. Csak azért nem lett komolyabb asztalverősdi a dologból mert tulajdonképp nincs is szüksége anyámnak az akkura, csak az irodai asztalánál meg itthon használja a gépet, mindig van konnektor.

Új hozzászólás Aktív témák