Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
Rodi 4.80 #10 üzenetére
Tölts el benne 25-30-40 órát és utána olyanok mint a witcher 3 legnehezebb fokozaton sétarepülésnek tűnnek majd.Meg úgy eleve minden hasonló rpg.
Nincs még egy játék ami ilyen szintű kihívást ad a játékosnak.
Én élvezem hogy néha 20-szor neki kell futni egy bossnak.Én nem nehéznek hívnám ,inkább kihívásokkal teli.
A shadow of war egy teljesen más dolog. -
johnyblaze
aktív tag
Én még várnék minimum egy évet,amíg jobban kiforrja magát a program kínálat.
Egyébként a Zelda elég jó kis cucc,volt szerencsém kipróbálni.(nem nagyon ismerem a korábbi részeket)Remélem a jövőben sokkal több portot dobnak majd ki rá.
Egy Dark souls nagyon elvinné,de nekem speciel Ninja Gaidenek is jól esnének rá,Borderlands . -
johnyblaze
aktív tag
Egyre jobb cuccok jönnek a kis gépezetre-megmondom őszintén az elején nagyon savaztam a switchet-de gyakorlatilag kiderült mégis a Nintendonak lett igaza.
Remélem pár év múlva megoldják a gamecube emulátor futtatását ,na akkor aztán lesz ne mulass
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest