- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Gigabyte alaplap topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Érdekes az SD-kártya dolog, mert nekem pl. ES File Explorerben másolni enged a kártyára, de pl. egy ott levő fájt átnevezni nem. Powerampból is tudok törölni, taget módosítani. Tapasztalatom szerint a nagy márkák (Samu, LG) komolyan veszik ezt, a keleti gyártók nem annyira. Nekem egyébként feldobott egy ablakot is, de az ott levő link halott:
A root-olás gondolom hazai viszonyok között továbbra is garaciavesztő hatású, nemde?

Pár szó a készülékről is néhány nap használat után:
Nagy.
Azt hiszem kinőtte a zsebemet, ekkora ketyerét már nem tudok beleszuszakolni. A kijelző szép, talán alulról nézve kicsit kisebb a fényereje. A felbontás nekem untig elég. Pozitív, hogy a gombok nem a képernyőből veszik el a helyet. Az automatikus fényerőállításnak örültem, de valahogy rosszul méri fel a viszonyokat ezért maradtam kézi vezérlésen.A hardvert én elégnek érzem, (Anutu:27-30.000 között), közepes játékok röhögve futnak, videóban nekem 2K-ig vitte simán. A 2GB memóriának hála végre tudom milyen a multitask Androidon.
Játékot, netet, zenét, egyebeket egyszerre futtatva még mindig van 6-700 MB szabad helyem.A belső tárhely sajnos szerintem is elég szűk, a szép és kényelmes felületeknek általában ez az ára, emellett jócskán tele volt/van szórva felesleges programokkal is. Attól félek a Lollipop (és az ART) eljövetelével ez még rosszabb lesz.

Külsőleg rendben van, a matt hátlapnak nagyon örültem, a fix akksinak nem annyira. Nálam kb. két napot bír, (wifi, 3G, játék, bluetooth, kevés beszélgetés, éjszakára némítva). A LED-ért jár piros pont.

Az mobilnet kapcsán nem tudom miért van külön kapcsoló 3G-re és LTE-re, nekem utóbbira nem csinál semmit (a Telenornál elvileg használhatnám a 4G hálót). Erről tudtok valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Facebook és Messenger
- Gigabyte alaplap topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Linux kezdőknek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt hiszem kinőtte a zsebemet, ekkora ketyerét már nem tudok beleszuszakolni. A kijelző szép, talán alulról nézve kicsit kisebb a fényereje. A felbontás nekem untig elég. Pozitív, hogy a gombok nem a képernyőből veszik el a helyet. Az automatikus fényerőállításnak örültem, de valahogy rosszul méri fel a viszonyokat ezért maradtam kézi vezérlésen.
Játékot, netet, zenét, egyebeket egyszerre futtatva még mindig van 6-700 MB szabad helyem.