-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhunter
tag
válasz
rum-cajsz #35645 üzenetére
"Van egy másik, úgynevezett hangszóró recsegés hiba, de az már vásárláskor kiderül, tipikusan akkor, ha válladdal tartod a telefont. Eddig ezt legjobb tudomásom szerint készülékcserével orvosolták."
Ez mennyire van így? Nekem is fenn áll ez a probléma, sokszor el is megy a hang 1-2 mp-re. Valóban kicserélik a készüléket, ha ilyennel beviszem? (vodafone) Vagy elviszik megjavíttatni, és reménykedhetek benne, hogy sérülésmentesen (és továbbra is vízállóan) hozzák vissza? Eddig azért nem akartam bevinni, mert jópárszor olvastam, hogy szerviz után nem maradt vízálló.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Milyen program, ami...?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged