Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nagyon szépen kiemelted a másik oldalt, és azt, hogy miért nem fogtam bele.
Ugyanis nekem megszervezni a 0-24-es ügyeletet és uptimeot (áramban, légkondiban, tűzvédelemben) és hardvert mindehhez már eleve egy milliós nagyságrendű erősen kérdéses megtérülésű befektetés lenne.
Viszont ha ezt rendesen megszervezem és van rá pénzem, akkor értelemszerűen nem egy légkondi nélküli szobában alszok az üvöltő gép mellett. ha igen, akkor pláne még kétszer átgondolom...
"bányászat mint iparág követése internetes fórumon" - ezt tulajdonképp ha érdekli az embert akkor le lehet tudni a reggeli kv/slozi közben. Mint sok bányásztól megtudtam ők rendesen dolgoznak, és ez csak az az életmentő plusz ... tehát megoldható ezekszerint. Napi 5-10 perc meg ne legyen már komoly meló, pláne ha a gép 0-24ben megy.És ugye a második szakaszodban jön az amivel főleg bajom van : hogy beleöntik a sok pénzt, miközben szerintem nyilvánvalóan kicsi a megtérülési esély, de te vagy a hülye meg irigy ha nem teszed. Aztán csoda, ha ellenszenvesek nekem a bányászok?
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest