Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Pont a belépőszintre és az ilyen SE meg különböző betűkkel is megkevert verziókra gondoltam.
Ha már egyszer számokat használnak a különböző verziók megkülönböztetésére akkor adjanak neki olyan számot amiből tisztán látható az adott kártya ereje, (azonos évjáraton belül).
Amúgy az "átnevezgetősdit" mid a két oldalnál rühellem, de az NV szerintem sokkal rosszabb ebből a szempontból.
-
DrJános
aktív tag
Szerintem nem rossz az, hogy az AMD a kártyákból kidob egy erősebb változatot is.
Viszont az jó kérdés, hogy egy kis matrica elég-e a meg különböztetéshez. Vagy ennél látványosabb megoldás kellet volna.
Az 7750+ 7770+ talán jobb megoldás lett volna. Vagy akár mehetett volna 7755 7775 néven is, így azért mindkét esetben tisztán látszana hogy van némi különbség az alap és az erősebb között, de alapvetően ugyanarról a termékről beszélünk.
Amúgy Szerintem az ilyen dolgokban az NV sokkal kevésbé követhető mint az AMD. Az AMD még a matricával is korrektnek mondható, legalábbis szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest