Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
már hogy lenne kár?
két csúcskategóriás telefon két különböző cégtől.
máshoz nem tudom hasonlítani,mivel csak iphone-jaim voltak 2008-tól.
azért vettem ilyet,mert most ki akartam próbálni valami mást és az i5 lock gombja besz@rt,ami helyett kapok egy új i5-öt,amit valszeg eladok.
innen jött az ihlet,hogy adok egy esélyt a droidnak,nyitok más fele.én nem köpködöm a droidot,de ez egy fórum,amit nem csak droid tulajok olvasnak és többen megkerestek privátban,akik ugyanúgy váltanának i4-ről i5-ről hogy mi a tapasztalat.
nyilván leírom a tapasztalataimat,hátha valakinek hasznos lesz,nem is értem miért írod ezeket?
na várj,azért ha én kiadok ennyi pénzt egy telefonra,azt te sem gondolod halál komolyan hogy mókolni fogok a telefonnal,hogy jól működjön?
az meg hogy az ios faék,lehet,de nem is fagy, vagy az alkalmazás működése leállt,ilyet én nem olvastam az ios-en.
ha neked nehezedre esik ugord át a kérdéseimet,a többiek segítettek,ezt így szoktuk a fórumon.ja és nem,nem az a cél,hogy gyorsan lemerítsem,ez csak egy tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 PRO 256GB. MINT AZ ÚJ! FÜGGETLEN, 100%-OS AKKSI, 1CIKLUS! 2027.10.01.GYÁRI GARANCIA!
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- iPhone SE 2020 128 GB fekete, kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Pro 512gb/12gb
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest