- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
nagyúr
még jobb dolognak tartanám, ha a gigabyte végre fúrna 4 nyomorult likat a procifoglalat mellé az amd lapkáknál, hogy rá lehessen erőltetni a zalman bordáit. :(((
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
engusz
veterán
MIndenféleképpen jó dolognak tartom a nagy gyártókank az ilyen megmozdulásait. Nagyszülők gépében egy P4-es Asrock van. Egy 2000 MHz-es Celeron van benne 256 MB DDR társaságában. Olcsób volt az alaplap és nem fizettek meg felesleges extrákat és a nevet sem. Fagyásnak vagy instabilitásnak nyoma sincs. Pedig én is nyúzom néha azt a gépet. A Windows is gyors.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
LordX
veterán
Az ASROCK-ot hagyták a rákba szerintem, mert nem igazán tudták meggyőzni a vásárlókat, hogy ezek ASUS lapok, bár nem az van ráírva. (Bár az eddig kiadott Asrock lapokat tovább forgalmazzák ezen a néven).
A ASUS most az -X sorozattal nyomul ezen a fronton.. (Pl a jó kis A7N8X-X, vagy A7V8X-X.. Brrr.. :) ) -
anulu
félisten
Nekem is ezt tűnt fel, de akkor nem csak én voltam a ''Sasszem-brigád'' tagja :DDD
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
marcee
addikt
Hívtak egyszer egy Sis chipset-es Asrock Celeronos géphez, hogy nézzem már meg mi a baja, mert annyira lassú volt. Nem sikerült rájönni. Issszonytató mennyire lassú volt, divx-et nem tud játszani, windows 5 percig tölt...
Gondolom azért ez nem általános, nagy szükség van a megbízható midlerange lapokra. Gigabyte-ban eddig nem csalódtam. (bár Asus-ban sem, gondolom a fenti csak valami egyedi gebasz volt.)\m/
-
Yutani
nagyúr
Aszongya nem a legkorszerűbb chipsetekre épülnek az RZ alaplapok. Azért a KT600-ra nem mondanám, hogy nem korszerű! :C
#tarcsad
-
veterán
válasz TheVeryGuest #7 üzenetére
Eriggy mán'...:) az egyik SDR, a másik meg dual DDR, nem egy kategória.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
beeboy
addikt
válasz TheVeryGuest #5 üzenetére
igen :D
legalábbis az intel 845 és 875 között óriási a különbségNem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
TheVeryGuest
senior tag
Oszt az új alaplapi chipset-ek akkora plusz kraftot adnak? Szerintem a tuning fontosabb, az meg itt van. A Chaintech-nél pl az entry level lapokban: Summit, alig van tuning lehetőség.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Obi-1
őstag
Ez ugyanaz, mint amit az ASUS művel ASROCK néven. Bár mintha ők nem nagyon jelentkeztek volna új alaplappal az utóbbi évben. Lehet, hogy az ECS kiszoríthatatlan ebben a ketegóriában?
Only a Sith deals in absolutes.
-
[lAyCsI]
addikt
-
beeboy
addikt
válasz TheVeryGuest #1 üzenetére
hát azért az intel chipek már igencsak öregecskék...
úgy látszik maradt raktáron ''pár'' darab.Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
TheVeryGuest
senior tag
Nem vágom, hogy mitől lesz ez entry level? Lesz hozzá EasyTune, akkor tunningolni is lehet majd. Vagy ezek az olcsóbb chipset-ek, amiket itt megemlítenek?
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...