- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucius
tag
gondolom ezzel nem sok újat mondok (bár volt aki nem volt tisztában az x800xl teljesítményével), de az x800xl nem más mint egy xt csökkentet órajelekkel (lásd 6800ultlrából gt) egy kis tweakelés és van egy x800xt-t jóval kevesebb pénzért
ára várhatóan 300 déllár, de kedves boltosaink erre sztem legalább 20-at rádobnak (elvégre Mo-n vagyunk, itt mindent lehet)
sima x800 agp-vel engem is érdekel (várhatóan 200 amerikai déllár), hogy lesz-e, meg mondjuk a teljesítményéről se lenne rossz egy teszt -
rocket
nagyúr
Ha teljesen uj konfigot veszel (lap,vga,proci, esetleg memoria), akkor egyertelmuen PCI-E platforma epuljon, nem dragabbak az alkatreszek, sot a vga meg olcsobb is pci-e verzioban.
Tehat ha vadi uj konfig akkor egyertelmuen PCI-E."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
válasz littlemole #45 üzenetére
ok, csak tökre bele vagyok már kavarodva az ATi jelöléseibe...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Enclave
aktív tag
És a ''sima'' X800 agp-s verziójáról semmi hír?
Engem igazán ez a kari érdekelne, ha jól tudom a 6600gt ellenfelének szánják, akkor szvsz kb. azonos árban kell lenniük...
Reménykedem hátha az R520-al emberesen felkavarodik a vga piac és akkor talán a régebbi Radeonok ára hanyatlásnak indul...
És nem úgy mint a 9800pro-nál ,amiért még képesek 50 ezreket kérni ,holott a 6600gt már átvette a helyét ebben az árszegmensben...
[Szerkesztve]Semmi sem állandó, csak a változás.
-
aronocs
tag
Csak csendben jegyzem meg, hogy k..va jol jartam annak idejen a ti4200-esemmel, mert meg most is szepen muzsikal. Szeretnek jobbat, nincs penz, megis nagyon jol vagyok ezzel a csodaval.
R
aronocsAut inveniam viam aut faciam.
-
ronaldo
őstag
-
Thom!
veterán
A lényeg szenved az ATI, kéne az R520, mert nincs egyensúly az erőben.
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
a lényeg hogy végre elkészült a rialto!
-
HERR Z
veterán
végre!!!
Remélem R520 is megjelenik ezzel a híd chippel s akkor nem kell alaplapot cserélnem
AGP-s X800XL-nek meg bőven lehet piaca, de szvsz érdemes lenn x700-at is kiadni végre valahára agp-vel -
-
-
anulu
félisten
ebbe most inkább ne menjünk bele. kezdem érezni a tavaszt
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
az azért érdekelne, hogy egy GeForce 6800 (sima!) vs X800XL shootoutból melyikük kerülne ki győztesen.
-
anulu
félisten
válasz Wolverine #28 üzenetére
akkormár inkább SWG + JTL, bár maga a játék + kieg ~20 + a havi pénz érte
-
anulu
félisten
jelenlegi játékfelhozatalt vettem alapul, amúgy tökre igazad van
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Scream007
őstag
nem drága ez 1 kicsit?
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
ronaldo
őstag
72k brutto a pcie-s sapphire x800xl a tpcompban. az agp-s mennyivel lesz drágább? (nem arányokat kérdek, hogy annyival amennyivel hanem számokat)
-
senior tag
Ja, és az X800XL-t mi az az Athlon 64, ami ki tudná ''elégíteni''?
╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
senior tag
-
anulu
félisten
válasz Wolverine #25 üzenetére
yoóvanna! ingyenes? if yes, lehet, h megnézem ha fizetős, akkor kihagyom, mert kb annyi pénzem nincs, hogy gyalog hazmenjek
-
Hushpush
tag
Szerintem már nem nagyon fog senki venni ilyen karikat Agp-ben, mert a Pci-e most a jövő és gondolom, hogy az új generációs karik már nem is fognak Agpben megjelenni...
Én már pl.: nem fogom bővíteni ezt a konfigomat..... Ha új lesz akkor már tényleg teljesen újat vszek alaplapostól ramostól meg minden.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz Wolverine #19 üzenetére
egyáltalán ez milyen game? tippre vmi űr csihi-puhi
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
szrintem a mostani gépem nagyjából kiegyensúlyozott. 3500+ környékén érdemes GT/X800PRO, 4000+ körül Ultra/X800XT. erősebb kártyáknak / GT SLI-nek egyelőre még nincs értelme, mert max dual 248-as Opteronnal tudnád kihajtani. ezzel csak az a gond, hogy egyelőre 1db Tyan alaplapról tudok, ami dual Opteron + SLI, de csak a lap 100k környékén van.
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Allien
veterán
Akkor mi a ráknak nagyobb VGA? Igaz, most Ati 9600 XT-m van, és ezt megérzem, hogy némely játék nem fullos, de azért még jól muzsikál. Viszont láttam olyan tesztet, ahol egy fullos új gép sem tudott 7 fps-nél többet max beállitásokkal az Everquest 2-ben.
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
anulu
félisten
esélytelen. még egy 6800GT is nagy többségben proci limitált egy 3500+ A64 mellett is...
-
Wolverine
félisten
Ez a natív X850 érdekes... Mindenesetre árlistában akarom látni az AGP-s X800XL-t, meg tesztet róla a PH!-n, de gyorsan
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nRu3
addikt
De a csúcs kártyákat inkább a többi csúcs alkatrészek közé szánják. P4 ,A64.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Vagy mint a x800XT agp és pci-e ár különbség.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Allien
veterán
Ennek van értelme? Csak azért kérdem, mert milyen proci tudja kiszolgálni ezeket a csúcskártyákat? Az bizti, hogy a régebbi CPU-m (Duron 1600@2160) nem annyira. A jelenlegi Bartonomnak lenne rá esélye?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
_Volkovy_
nagyúr
Na ezt mivel magyarázzák?
Akinek van pénze X850XT-re,az PCI-E-s lapba dugja.Már ha van egy csöpp esze. -
anulu
félisten
várhatóan mennyivel lesznek ezek a kártyák drágábbak, mint a PCI-E változatok? konkrétan az XL-re vonatkozik a kérdés, ott van árnövelőnek a Rialto chip.
-
anulu
félisten
ahogy kivettem eddig az infokból semmi extra nincs az X850XT-ben, csak fel van pörgetve órajel-ügyileg. így nem nehéz
-
faster
nagyúr
-
LordX
veterán
Natív?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest