Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
VladimirR #25 üzenetére
Belegondoltál már abba, hogy ha jóval kevesebb reklám lenne, akkor a termékek ára érezhetően csökkenhetne? ugyanis iszonyat mennyiségű marketingköltsége van a cégeknek. és akkor az így spórolt pénzeket az emberek elkölthetnék fizetős tartalmakra, és akkro tényleg az a tartalom kapna támogatást, amire az embereknek szüksége van, nempedig az, amelyik jól eladja magát a reklámpiacon. És ezzel a módszerrel valószínűleg még jobban is járnának az emberek, meg szerintem a cégek is. Csak az a pár marketinges szívna. de hát istenem, van még oly sok szép munka.
-
luciferc
őstag
én úgy vagyok vele, hogy elfogadom, hogy a sitenak kell a bevétel a reklámokból, ezért nem blokkolom őket alapból. de amint egy oldalon tolakodó, zavaró (túlmozgásos) reklám jelenik meg, azt letiltom. ha újfent, akkor az egész reklámszerver megy a levesbe. ezen azért érdemes lenne a ''kreatívoknak'' (haha!), a reklámozóknak, a reklámszerver tulajoknak és nem utolsó sorban a siteoknak elgondolkodni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest