- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz DeathAdder #11298 üzenetére
Le kell töltened az Xposed Installer.apk - t , ha lehet a legfrissebbet. Majd ott telepíteni a Frameworkot ( Root ), majd restart. Újra indít az app, ott modulként beikszeled ami kell, és hajrá
(#11301) mrdavid Ezért veszek fehéret. Meg azért, mert tetszik
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
mrdavid
aktív tag
nekem is fehér van nekem, de a kamera kerete fekete,
de igazából rájöttem, h csak a festék, az meg kis mat festéttek ha nagy gond v megoldhatógyönyörű a fehér, de egy feketét is megnéznék, mert még azt nem láttam fogtam
akkor nem marad a Xiaomi Mi3 ?
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
nash2
tag
-
-
leslien
nagyúr
skacok vki megy Bécsbe a Ditech - be a napokban?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Lecs@
addikt
Na Nexus5 a kézben újra. 3 Rom letöltve : T-Rex, Mahdi, elixr. Ebből lesz a végleges kiválasztva
NRT telepítve, fut a Nandroid Backup PC - re
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
veterán
Szia
Te is itt vetted firstphone?
Ha igen milyen bélyegző van a garancia papíron?
Nekem Szilvási Trader KFT. hirdetés ez volt [link]
Budapesten találkoztam az eladóval(Erzsébet)
Akkor azt mondta,hogy a számlát email-be küldi ami azóta sem érkezett meg.
Nem értem[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintem itt valami cumi van
Felhívtam a firstphone,ott nem tudnak erről a cégről.
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Amikor még flasheltem factory image-t, kiírt pár olyan dolgot, hogy archive does not contain recovery.sig meg még valami ilyesmit, ami .sig-re végződött, de nem állt le, hanem végigment és működik azóta is.
Kérdés: ez normális, vagy újra kéne húznom egy facory imaget?Androidos Outlookból küldve
-
Zolás
addikt
Valahogy megoldható hogy roaming közben a jelerősséget mutassa(hspa-3g-stb)?
Illetve telepítettem billentyűzetet, de a gyárit nem engedi kikapcsolni, szürke a jele.
Köszi.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
TOZ
addikt
Franco r37. Vagy volt már?
-
huan
őstag
Franco Kernel updater v11.1-ben a színbeállítás működik mindenkinek,csak nekem nem?
KÉP -
FirstPhone
csendes tag
Sajna csak Telenorosokra ad 2 évet az LG ... Mi is először megörültünk neki, hogy 2 év... azután néztük, hogy csak az LG Mo. által importált tabletekre és a Telenor által forgalmazott mobilokra érvényes a 2 év
[ Szerkesztve ]
FirstPhone - A független megoldás /// LG G3 16GB Gold /// ASUS G75VX
-
Blaise
veterán
Az hogy lehet amúgy, hogy szinte csak egy névtelen sufnibolt árulja a telefont gyári garanciával a nagy áruházláncokon kívül? (MM, Edigital stb.)
-
veterán
válasz FirstPhone #11335 üzenetére
Megkaptam a számlát.
Minden rendben.
Köszönöm -
huan
őstag
válasz horvathkrisz #11337 üzenetére
Kösz bmeg, az v11.1-is onnan volt és ott ez a legújabb.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Ha szint akarsz kalibrálni akkor nem kell az FKU elég neked a Playröl letölteni a következő appot:
Ezzel is tudsz szineket kalibrálni és ingyenes app.
Mondjuk én az FKU-t megvásároltam franco szülinapján mert akkor le akciózta.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
veterán
Nem valami jó a lefedettségem ahol lakom(Vodafone)szerintetek a 2vagy3g használjam, az lte kizàrva.
Ezt azért kérdezem, mert néha bontja a vonalat a telefon, vagy nem jól hallanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest