-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dogi01
aktív tag
Van valakinek Qi töltő tapasztalata?
Jófajta kínai ebayos qi töltő. Battery monitor szerint tok nélkül 2-300mAh-el tölt... tok nélkül. Reális? -
dogi01
aktív tag
válasz lord.lakli #10503 üzenetére
Megprobálom másik kábellel! Viszont az adatperem az csak output 1,2A tud, és elvileg a kínai csoda 2A is képes felvenni! Azért kérdeztem hogy mi a gyakorlati max töltési sebesség. Elvileg olyan 700mAh tudnia kellene....
-
Draken
őstag
A biztonság kedvéért, tudna valaki betenni ide egy képet, hogy is kéne kinéznie az lg-s garipapírnak? Korábban írták, hogy piros a színe, de azért mégis ránéznék, ha van rá lehetőség, pláne, hogy az említett boltnál elég alacsony az ára!
[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Play Store frissült: 4.6.17
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
zsirfecske
addikt
válasz gyuri2008 #10495 üzenetére
dehogy esett le, csak most esett be a normális szintre, eddig lehúzós volt!
pl. én uk google play-ből vettem november végén 299 fontért, de már akkor volt 295-ért retail-ben (asszem carephone), most pedig éppen ennyi az annyi.
dogi01:
1.2A a gyári töltő (nem véletlen), ahogy már írtuk 1000 mAh felett picivel van a maximuma. ergo ideális esetben 2A bemenettel a qi töltő is csúcsra kellene járassa. de nemsoká nekem is megjön egy hasonló meg egy nillkin is, meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz zsirfecske #10508 üzenetére
csak nem a nillkin magic disk? Én már pár hónapja használom, nagyon szépen teszi a dolgát. Egyedül az usb2-vel nincs kibékülve. Usb3-ra dugva, vagy az 1,2A-es gyári LG töltővel jól működik.
-
dogi01
aktív tag
válasz Megvagyok #10511 üzenetére
Úgy néz ki nincs itt nagy baj tokkal is felmegy a töltés 6-700mAh-ra
Viszont most olvasom h van végre OTG!!! jeeeeee viszont OTG közben nem megy a töltés
Gnex óta nem volt ilyen örömKövetkező problémám pedig az hogy a Win8.1 nem ismeri fel a telefont. Más telefont simán fel ismer illetve a másik win 8as gépem egyből látja a telefon tárhelyét.
Olvastam valami windows media player pluginről de azt írja a win hogy már telepítve van :/
-
diodd
tag
Sziasztok! Azokhoz lenne kérdésem akik slimkat-et használnak. Eddig 3.6 on voltam, most feltettem a 3.8 at dirty wipe-al 3s valamiért lassú, kis laggok vannak a menüben. Másnak is ilyen aki így rakta fel?
Mate 7
-
Davzone
senior tag
válasz dogi01 #10512 üzenetére
Develpoer optionsba USB debugging be van kapcsolva?
Dugd fel ugy mert a 8.1 ugy rakja fel rendesen a drivert.
Tegnap nekem is igy lett jo mert siman nem csinálta meg. Felrakta ugyan de nem volt elérhető. USB Debuggingal meg felrakta az MTP drivert is.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
lillip
csendes tag
Egy vicces / érdekes történt mai Telenoros csajsztól elkezdi nekem, Ő nem venne ilyen telefont, mert nem kap frissítéseket..
[ Szerkesztve ]
-
diodd
tag
válasz NTonee #10517 üzenetére
Teljesen egyetértek. Telekomban voltam internetet befizetni, azt se tudták mi az a nexus, ezután hallottam hogy mellettem telefonokat mutattak egy embernek. Amik ott elhangzottak nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. Az s3 meg az s4 az isten, ja meg az iphone
[ Szerkesztve ]
Mate 7
-
NTonee
veterán
igen, sajnos nagyon kiábrándító a helyzet a szolgáltatóknál. Ezt már máshol is megemlítettem, hogy ha csak besétálsz telefont nézni/venni úgy, hogy egyébként nem értesz hozzá, megkéred az eladót, hogy tegyen le eléd 10 telót egy akármilyen ársávban, akkor a következő lesz a felhozatal: 6samu, 2sony + 2 lg a gyengébbekből, bónusz +1 saját brandelt borzalom. A beszélgetés közben meg nyomják a samukamut az arcodba. Így nem is csoda, ha mindenki a samut veszi és ők az első számú gyártó a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz NTonee #10521 üzenetére
Jut eszembe, múltkor olvastam, egy srác bement talán a vodához, mert megtetszett neki ez az itthoni mobil pénztárca dolog és kérdezte, hogy hogyan kerülhetne be a tesztelők közé. Mikor megemlítette a nexus nevet, felhördült a üfszolis, hogy hát ilyen kínai nóném telókra nem is lesz, mert nem biztonságos.
-
rjg
őstag
válasz tvse1995 #10494 üzenetére
Gravity Box
XPrivacy - jogosultságkezelés
App Settings - ezzel tartom nonstop memóriában a nekem fontos app-okat, de alkalmas alkalmazásonkénti DPI módosításra is
BootManager - mi induljon el a rendszerrel
Enable SwiftKey Prediction on More Fields - omen est nomen
Jelly Bean4.x Airplane Helper - ezzel a Profile Scheduler+ is be tudja kapcsolni a repülőmódot
Xposed Recent Tasks RAM - az alkalmazásváltásnál mutatja az értesítési sávnál a foglalt / szabad RAM mennyiségétMacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
dogi01
aktív tag
-
TOZ
addikt
Első munkanap SlimKattel.
ARTon, saját kernelével. Semmivel set volt jobb (rosszabb sem), mint a stock, Franco, GB trió.
Vissza kapcsoltam dalvikra (rá vagyok fixalva az Opera Minire :-/)
Holnap meglátom mit tud így. Franco kernele sokan több rajta? -
rjg
őstag
válasz tvse1995 #10529 üzenetére
Megnéztem, tényleg ugyanaz, csak a GB verziója jobban látható, így a másik törlendő A modulok az előbbi listából közül kihagytam a Greenify Pro verzióját és az Intelli3G-t. Te használod a GB SmartRadio-ját? Nekem bő egy hónapja nem ment, azért ment fel az Intelli, de most kipróbálom, hátha már az is kiváltható.
Szerk: kivéve a modulok közül és beállítva a SmartRadio-t a GB-ben, úgy tűnik, már az is működik. A végén tényleg a GB lesz az All in One Xposed modul. Megérdemlik a fejlesztők a támogatást.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Krisz79
őstag
Sziasztok!
Mennyi a hivatalos garancia a N5-re?
Ez minek számit:
[link]
Megéri ezt az árat?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
TODI1111
veterán
válasz Davzone #10491 üzenetére
Mennyire lehet aprólékosan beállítani? light flow progit használom, azt ki tudja váltani? Light flownál mindent aprólékosan meg lehet adni, például a hangjelzés és a villogás időtartamát a hangjelzések között eltelt időt stb. töltés értesítési led jelzést is be lehet állítani? A flownál azt is be tudom állítani ha például felteszem töltőre akkor pirosan villog ha feltöltődött teljesen akkor zölden!
-
Davzone
senior tag
válasz TODI1111 #10538 üzenetére
https://www.dropbox.com/sc/uqgc5azla8sznbb/_iYopJe3S4
Akku toltes jelzes nincs benne mivel az nem kotheto konkret notificationhoz. Mar irtam a fejlesztonek.Ezen kivül mindent tud és nem ugy működik mint a többi led control hogy a meglévő notificationhoz kér hozzáférést az app,hanem a beépített app notificationjét módosítja,mintha az appon belül lennének erre beállítások,ergo a beállított led jelzést az adott app adja ki.Ezért lehet egyedi a hang meg minden. Jelenleg az egyedi vibra visszajeézést próbálom programozni mert nem egyértemű a dolog.
[ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
G4bi89
senior tag
válasz Krisz79 #10540 üzenetére
Én úgy tudom 1év kivéve ha szolgáltatótól veszed mert akkor 2. Illetve Ditech és társaira is kettő de az más kategoria. Ez a bolt meg szerintem kamuzik a gyári LG garanciáról, érdemes rákérdezni és megnézni honnan származó modellt adnak.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Davzone
senior tag
válasz lord.lakli #10541 üzenetére
A Google Searc az a google NOW kártáykhoz kell,a másikat pedig azért raktam be mert nem tudtam hogy az elmulasztott hívások melyikből jön,mivel mind2nek telefon ikonja volt.
Valszeg elég a phone is csak nem vettem még ki a dialert.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
mrdavid
aktív tag
én elkezdtem használni a gb smart radio-jat, de konkrétan két óra alatt le esett kis nettel az aksi 58%ra, nem tudom h most e miatt volt e, de eddig mindig nagyon jól bírta az aksi ... most kikapcsoltam a smart radiot azt meglátjuk, de jól müködött addig az biztos, vagyis rendesen váltogatta a edge hsdp lte között
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
horvathkrisz
addikt
Kinek van 32 gigás N5-je?
-
dozsabalint
senior tag
Ki melyik romot ajánlja ART-tal történő használatra? CM 11 sajnos nagyon bugos. PA picit jobb, de nem voltam vele elégedett. SlimKat esetleg? Vagy mások?
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
-
lita66
tag
válasz dozsabalint #10548 üzenetére
Slimkat stable változata nekem nagyon bejött art-tal, és franco kernellel...
se fagyás, se bug semmi, csak műkszik rendesen...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok