- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hYpErKe
tag
válasz gabro0 #10951 üzenetére
Néha még vannak érdekességek az androidban.
Nekem pl múltkor az google play újság vagy mi a tököm volt így beragadva, és 70%-át vitte az akksi időnek, mindez jó kis android os nálam sajnos szokásos darálása mellet csinálta.
Csináltam egy restartot, helyre is állt a rend rögtön és maradt az Os.[ Szerkesztve ]
Pixel --> Pixel 7
-
szata.68
senior tag
válasz horvathkrisz #10935 üzenetére
rev_11, februári gyártás
-
TODI1111
veterán
Franco kernelt használok mióta megvan a telcsi, gondoltam a hétvégén kipróbálom az elementalx-et, mert az tudja a dupla koppintásos ébresztést! Nem lett tartós a barátságunk, mert nem jött be, hogy este 10-től reggel 5-ig offline módban 100%-ról lement az akksi 86%-ra! A franco kernelnél ez 1- 3% szokott lenni!
-
janika112
csendes tag
Sziasztok! Kijelzot es a kulso fekete keretet honnan rendelnetek? Reggel kivertek a kezembol a telefont es bepokhalosodott... A keret meg lepatattant kb mennyibe fog ez fajni nekem?
-
leslien
nagyúr
Ditech Nexus 5 baráti ár
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
( V )
veterán
az a franco féle appban van ugye?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
w333
félisten
Jön az Android 4.4.3 KitKat (build KTU72B)
"Google quickly promised a fix for the Nexus 5 camera bug"
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Zolás
addikt
Ha fent van a gravitybox de kernel nincs cserélve akkor fog menni OTA a frissítés, vagy nem?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Davzone
senior tag
-
Zolás
addikt
válasz Davzone #10969 üzenetére
Köszi akkor megvárom míg hazaérek a frissítéssel. Bár sokminden nem kell amihez root jogot kell adnom, jobb ha itthon vagyok.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Lecs@
addikt
-
( V )
veterán
válasz f(x)=exp(x) #10971 üzenetére
még szép hogy kapjuk, elvégre google referencia készülék
w333
-
gabro0
őstag
válasz mrdavid #10973 üzenetére
Nálam az FB app görgetés közben nemhogy laggol, konkrétan akad, a Play Store-ról nem is beszélve
De a Google Asszisztens is, amikor a tetejére vagy az aljára érek (bár ezt több ismerősömnek mutattam, ők ezt elnézték)Nem tudom mi lehet a gond, stock minden, de a kernelcsere sem segített
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz szata.68 #10980 üzenetére
Nekem eleinte nem, csak később kezdte el, de itt ahol én lakom, a térerő is elég gyenge, pedig Szegeden lakom és mégis...
A családban több embernek is van mobilinternete, de itt a házban is csak edge-t fog az összes telefon, másutt meg 3G is van, szerintem azért dobhatja el itt nálam.Androidos Outlookból küldve
-
smisa
őstag
Nekem az a tapasztalatom hogy azok appok melyek netet használnak főleg akkor akadnak amikor 2 app is lekédez pl FB és levél szinkron vagy viber stb stb
-
Sztbeni
őstag
A DiTechben 340€. Remélem májusig javul valamennyit az árfolyam, mert akkor ez nagyon kedvező ár lesz.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
( V )
veterán
-
Algotis
addikt
válasz gabro0 #10991 üzenetére
Nekem itt Újszegeden az lehet a gond, hogy nagyon sz@r a 3G lefedettség, édesapám és tesóm telefonján is a mobilnet mindig EDGE, 3G sosincs itt az utcánkban, és azért dobálhatja el nekem a térerőt, de nekem nincs mobilnetem...
Néha megnézem a beállítások -> a telefonról -> állapot alatt, hogy mi a szolgáltatás típusa éppen, és van, hogy néha elég gyenge, olyankor HSPA, de aztán át is vált EDGE-re. EDGE-n meg majdnem mindig full térerőAndroidos Outlookból küldve
-
Trol
tag
Slimkat romot használok franco kernellel. Valahol volt olyan beállítás, hogy a hívó képét full screenbe rakja ki, vagy részlegesen, stb. Kérlek segítsetek nekem, szeretném full screenre állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest