- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz miroon #54000 üzenetére
Nekem kb 1,5 hónapja van fent a Nitrogen OS + blu spark kernel + gapps (pico) , de én semmilyen hibát nem tapasztaltam.
Nekem ugyan olyan stabil, mint bármelyik stock rom.
Soha nem fagyott le, nem indult újra, nem lassult be, stb !!kárátékutyá: bármilyen rom feltehető, hiszen csak a belső tárhely fájlrendszerét változtattad meg (én is F2FS-en használom)!
lita66: beállítások > fiókok > google > alkalmazás adatok és személyi adatok pipa be (de nekem a Fitness-en kívül minden be van pipálva).
Ha ez nem segít, akkor szerintem a frissen telepített rom első indulásakor kell beállítani, hogy adatok biztonsági mentése a google drive-ba (van ilyen lehetőség, csak figyelmesnek kell lenni)!
(^)(>.<)(^)
-
radicspeter1
őstag
válasz miroon #54000 üzenetére
+1 ✌️ nálam is hasonló szitu volt egy napja, csak itt reggelre nem akarta betölteni a youtube, tapatalk, és chrome alkalmazásokat sem!! Úgy kezdődött, hogy egyszerűen stabil wifi mellett nem volt az egyik alkalmazásban net, a böngészőben meg volt. Aztán itt sem ott sem, aztán már maga az alkalmazás sem indult el... Megoldás ilyen esetre: sima wipe cache & dalvik
💪Nem kell egyből romolni már a nagy ijedtségben.[LG NEXUS 5]
-
Crestol
tag
Sziasztok! Miui8-at futtatok, de MultiRom-ot szeretnék haszálni (Vonzó az Ubuntu Touch), melyik kernelek teszik lehetővé hogy MultiRomot tudjak használni?
Ugye a Miui-hoz mellékelnek egyet ez bár támogatja a kexec-et, de annyira nem gyere be. Viszont itt többen írjátok a blu_sparkot.
Gondolkodtam Nitrogen OS Kernelen is, meg Franco-n de az utóbbi annyira nem vonz!Válaszotokat előre is köszönöm!
-
mihione
őstag
Srácok aki le akarja cserélni esetleg a telefont ne tegye!Váltottam LG G4-re vasárnap,ma már nem hozta be a play áruházat többszöri restart után sem,továbbá a youtube is csak töltött és a fórum hozzászülás küldése is,ezek utána jók lettek de a play hiba maradt,továbbá sokszor megakad a rendszer és közelébe se ér a nexus 5 folyékonyságának teljesen alap dolgoknál pl egy értesítési sáv lehúzásánál is akad.Nekem ennyi élmény pont elég volt ahhoz hogy,ezentúl a leendő telefonom is csak nexus legyen úgyhogy most gyűjtögetek egy 6P-re ez pedig megy vissza az előző tulajhoz.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
kislaci
senior tag
Hol lehet azt beállítani, hogy lezárt képernyőnél kiirjon valamit a telefon? Hogy kitt kell hívni vagy ilyesmi ha elhagynám a telefont, vagy baleset érne?
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Nektek nincs olyan hogy toltorol lehuzva gyorsabban merül készenlétben? Töltés utáni restart segít, utána következő töltő lehuzasig rendben van. Stock 6.0.1 -
LógaGéza
veterán
válasz mihione #54005 üzenetére
Én egy ideje G3-at használok, először DirtyUnicorns ROM ment fel, utánna visszaraktam egy gyárin alapulót (Fulmics), természetesen Launchert cseréltem, de ilyen bajom egyikkel se volt. Nem azt mondom, hogy tökéletes, (pl a 2K-s kijelző szép meg minden, de felesleges), de pozitív csalódás volt.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
kislaci
senior tag
válasz tabletgenius #54010 üzenetére
köszi
-
kárátékutyá
őstag
Vissza akartam térni a pure nexus-ra. Mindent flasheltem, restart és már 25 perce a 4 kis ikon animálódása látható. Mit kellene csinálnom?
-
kárátékutyá
őstag
válasz kárátékutyá #54012 üzenetére
Meglett a gond. Visszaterttem EXT4-re és máris minden okés.
-
radicspeter1
őstag
válasz kárátékutyá #54012 üzenetére
Ez azért volt mert az alap kernelek nem támogatját azt a fájlrendszert. Blue-t is kellett volna flashelni és indul is...
Itt is látszik, hogy ez a kernelen nem pedig a romon múlik, hogy indul-e vagy támogatást nyer-e ✌️
[LG NEXUS 5]
-
kárátékutyá
őstag
válasz radicspeter1 #54014 üzenetére
Az az igazság, semmiféle érdemi előnyét nem látta az f2fs-nek a saját szempontomból. Így legalább ilyen galiba legközelebb nem lesz
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, két kérdésem lenne, egyik Smartlockkal kapcsolatban: Akárhányszor ébresztem a telefont mindig meg kell adni a mintát, pedig a smartlockban be van állítva a biztonságos hely, ahol tartózkodom. Azt irja ki, hogy: Az eszközadminisztrátor lezárta az eszközt.
Másik, azt be lehet, hogy valahol állítani, hogy a play áruházban ne mutassa nekem a google fényképezőt? Nem akarom véletlenül sem lefrissíteni, most 3.2 verzio van belőle, ez az uccsó ami alatt jó a hdr. (Nitrogen OS). Automatikus frissítést kivettem, egyszer ha rámegyek, hogy összes frissítése azt is frissíteni fogja.
-
nagyúr
válasz kislaci #54016 üzenetére
Szerintem nem tudod kivenni a play listabol annyit megtehetsz, hogy ha rootolva van a telo, akkor az egyik system mappabol ahol tarolva van a camera apk, fogod es kimented a telod sd kartyajara, igy ha veletlen lefrissited akkor sincs para, mert vissza tudod rakni a regebbit.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz kislaci #54016 üzenetére
Nekem a Face Messenger-nél van letiltva az autó frissítés (mert katasztrófa a jelenlegi verzió), és ha ha rányomok, hogy összes app frissítése, akkor kidob egy ablakot, amiben megkérdezi, hogy akarom-e frissíteni a messengert is, és itt a Kihagyás gombra kell nyomni, kép!
Ha te is így csinálsz, akkor nem fogja neked se frissíteni.Ha valamiért mégis, akkor apkmirror a barátod, itt megtalálod bármelyik play app telepítőjének a régebbi verzióját is, esetedben a Google Camera 3.2.045.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
kislaci
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, valaki meg tudja erősíteni, hogy pico gappsal nem megy a smartlock?
-
kislaci
senior tag
válasz radicspeter1 #54021 üzenetére
És Google now van neked? Nekem mi lehet az oka hogy nem megy? Vagyis megy, de állandóan fel kell oldanom.
[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
Na megoldódott, Nova launchernek root jogot kellett adni? A pico gappsban nincs naptár meg óra alkalmazás?
-
Rothaus
újonc
Sziasztok!
Nemrég kizártam magam a telefonomról (nem röhög), factory reset után viszont mocskosul merül az akku. Eddig a nyolc órás munkaidőt minimális használat mellett végigbírta, most viszont - ha nincs wifi - két óra alatt nullára merül. Itthon, bekapcsolt wifi mellett 10-12 órát röhögve elvan. Mi lehet az oka? Szolgáltató appja szerint nincs semmi extra adatforgalmam, nem is beszélek/netezek/játszok vele, és két óra alatt teljesen nullán van.
-
metal01
őstag
Egy kicsit szeretnék offolni. Kerestem megoldást, de nem találtam. Hátha itt a kemény mag tud választ adni Adott egy Lenovo telefon. Kábelen kellene átmásolni pl. képeket. Fel is ismeri a gép meg minden, le is másolom a képeket, de csak a fele látszik a képeknek. Olyan, mintha crc hibás lenne a fájl. De a telefonon és drivera feltöltve teljesen ok. Van ötlet?
-
LógaGéza
veterán
válasz metal01 #54030 üzenetére
Szedd le akkor Driveról
Lehet, hogy a telón csak a cache-elt miniatürt látod, a drive-ra meg korábban feltöltötte, és azért jók.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
metal01
őstag
válasz LógaGéza #54031 üzenetére
Hát de miért nem lehet letölteni kábelen? A kollégám telefonjáról van szó. Van rajta vagy 1000 kép. Nem akar mindent drivera feltenni. Egyszerűen csak le akarja másolni. De a fele kép hiányzik minden esetben. Csak akkor láttam ilyet amikor crc hibásak a fájlok. De itt sztem nem erről van szó.
-
LógaGéza
veterán
válasz metal01 #54036 üzenetére
Gondolom MTP-n másolod, ott meg elvileg eléggé kötöttek a szabályok. Esetleg Total Commander + ADB plugin még lehet egy opció.
-
G4bi89
senior tag
válasz kárátékutyá #54043 üzenetére
Visszateszi a gyárit, de utána ha már úgy is "ott vagy" nem nehéz feltenni a twrp-t. Vagy ha egyesével flasheled akkor a fastboot flash recovery recovery.img sort hagyd ki.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Gombcsere volt a telefonon. Az már így jó, viszont a telefon elég sokszor újraindul magától. Régebb ilyet sose csinált. Factory reset megvolt. Mi lehet a baja? -
kárátékutyá
őstag
-
Just486
senior tag
válasz kárátékutyá #54048 üzenetére
Ha nem megy a flash-all.sh (ami jellemző) akkor ki kell bontani az image-hammerhed zipből a fájlokat és a megfelelő parancsokkal, a hozzájuk tartozó pontos fájlnevekkel egyesével felrakni őket. Talán valami sorrendiséget is követni kell.
pld.: fastboot flash recovery recovery.img
nyilván amelyik mappából használod a fastbootot, abban a mappában kell lennie a fájloknak is, különben nem fogja megtalálni. (hacsak nem gépeled a fájlnév elé az elérési utat is, de minek)
[ Szerkesztve ]
That unconquered country we call the future.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest