-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
srácok, a sárga kínai gúgli bumpert sajnos nem tudom ajánlani, bő egy hét után ilyen:
amúgy a koszolódástól eltekintve imádom, asszem ajándékba kérek majd családtól expansys-ról egy fekete gyárit ha végre raktáron lesz (koppincsból kettő próba után se volt sérülésmentes fekete darab). ha valakit érdekel hasonló 9k+ lista (vagy inkább arany) áron beszállhat, ha 3-4-en is lennénk jöhetne 1 napos dhl-el sima sokhetes posta helyett kb 10k körül. jézus, ez csak egy darabka gumis műanyag
amúgy ezt a tokot istenítik még sokan, kettőt be is rendeltem, nem nyugszom míg nem találom meg az igazit. addig is van feleslegessé vált kék spigen neo hybridem, meg lesz ez a sárga ha valakit érdekel akár csak kipróbálni vagy tartalékba, illetve megosztom a tokos tapasztalatokat én is, ahogy eddig is tettem.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz zsirfecske #10852 üzenetére
hát ez a bumper szvsz már önmagában rusnya és nagyon elcsúfítja a telefon kecses formáit. de hát kinek mi...
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
zsirfecske
addikt
teljes védettséget adó tokokból (minden oldalt/peremet fedő) állítólag ez a diztronic tartja meg legjobban az eredeti formát és tapintást, a google bumper direkt tégla és maga nemében szerintem egyik legjobban kinéző és szintén remek a felülete.
de aki alapból tok ellenes, annak mind rusnya, főleg ha az élénk színeket sem szereti és elég a csupasz, sablon fekete/fehér színű teló amire tud is vigyázni.
mondjuk újabban elérhető lett a vörös nexus5, arra simán becserélném az enyém, csak hát nekem oda is muszáj lenne tok, tehát tök felesleges variálni.
-
mmarta
senior tag
válasz zsirfecske #10852 üzenetére
Épp a héten rendeltem ilyet, remélem tényleg jó lesz. szállítással 5ezer.
-
zsirfecske
addikt
válasz mmarta #10856 üzenetére
ez is jónak tűnik, de vastagabb, cserébe gondolom sokkal jobban véd, főleg a sarkaknál számíthat. majd írj róla pls.
amúgy a sima változatnak egyre jobban tetszik a mérete, itt egy neo hybrid mellé is odateszik. spigen is nyilván jobban véd, de pl a szintén vékonyka cruzerlite-os dobálós videó után nyugodtabb vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #10857 üzenetére
uhh, a neo hybrid egy óriás mellette.
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
noorbertt
őstag
válasz leslien #10859 üzenetére
En pont ezt rendeltem, kb ket nap es itt van.
http://www.ebay.co.uk/itm/181249127590?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 bar ebay -
Endless
aktív tag
válasz zsirfecske #10858 üzenetére
Ilyen nekem is kell. Rendeltél már?
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
ati888
senior tag
Holland vagy német play store-ban mennyibe kerül most egy 16GB-os N5? Hogy tudom megnézni?
köszi.
ati
-
rjg
őstag
válasz Tomace91 #10848 üzenetére
Minden relatív kijelzőhasználat, összegzés, összegzés 2 wifi
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
mmarta
senior tag
válasz zsirfecske #10858 üzenetére
Nekem a Spiegenek böhömcének tűnnek, ezért rendeltem Diztronicot. Eddig minden telóm megúszta törés és karc nélkül, remélem ezzel se lesz másképp. Már ejtettem le, szerencsére szőnyegre utána a kőre pattant, de semmi nem látszik.
Várok még két Nillkin tokot, aztán meglátom melyik jön be. -
Zolás
addikt
Ha már tok, én Extremeguardtól rendeltem fehér slim tokot, pár hét és ideér. [link] Majd írok róla, ha el nem felejtem
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
MPite
tag
Na megjött a Nillkin Tempered Glass, néztem pár videót, hogy kell feltenni, nem volt bonyolult. Ezzel szemben pár buborékszerű dolog alatta maradt, azért mondom, hogy szerű, mert kicsit máshogy néz ki, mint egy sima fóliánál és ezt ráadásul kézzel is ki tudom nyomkodni onnan, de mindig visszamegy...Ha valaki használ még ilyen üveget, tapasztalt hasonlót?
-
rjg
őstag
-
MartOOn
addikt
Az enyemen most ilyen van:
spigen crystal shellVaku hasznalat kozben igy viselkedik. Bejovo hivasnal nekem villog a vaku es ha hattal van lerakva a telo igy akkor is latszik es sztem eleg latvanyos is.
tibbike: 1ev es csak itt UK-ban ervenyes. Viszont nem javitgatnak hanem cserelnek. en meg Liverpool.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Kresshy
csendes tag
Megtörtént az amitől tartottam. A mai napon a bekapcsoló gomb kifingott. Még működik de be van ragadva és nem tudom, hogy mit kezdjek vele. Szétszedni, nagyon nem akarom... A neten semmi használhatót nem találtam. Xda-n megy egy thread, ahol egy-két ember ezzel küzd. :/ Mivel Play Storeból vásárolt a tengeren túlról így a garanciális szervíz is ugrott. Bármi javaslatot szívesen fogadok.
-
MartOOn
addikt
válasz G4bi89 #10881 üzenetére
Hat igen. Nexus az Nexus. iPhone 5s-el is szivnak 7.1 óta. Felpuposodik az akksi es meghajlik tole a telo. Pfff negyed millaert... Havernal westend tépontba csak ma voltak ketten is hajlitott kijelzos i5s-el.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Kresshy
csendes tag
válasz zsirfecske #10880 üzenetére
Legvégső esetben ez lesz, remélem nem találják ki, hogy csak az alaplappal együtt cserélhető...
Ahogy látom ugyanazok a microswitchek mint, amik a Samsungokban vannak. Legszivesebben leforrasztanám és tennék rá egy újat kb 1 dolláros tétel -.-'. Az igazság az, hogy marhára elkeserítőek az ilyen problémák. Egy új alaplap meg 150 dolcsi és ebayen 1 darabot találtam. -
noorbertt
őstag
válasz zsirfecske #10880 üzenetére
Hat nyilvan nem:-)
En a hivatalos oldalrol lettem arra az ebayre lokve. -
( V )
veterán
Akció! Ingyenes a Swype az amazon appstore-ban!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
bigrock
addikt
Telepíteni kell az Amazon Appstore app-ot.
-
( V )
veterán
-
leslien
nagyúr
válasz horvathkrisz #10891 üzenetére
és még így sem költöttél el egy Samsung s5 árát
mi a p..csa őstag lettem[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
horvathkrisz
addikt
válasz leslien #10895 üzenetére
Grat az őstagsághoz!
Valóban nem költöttem el. Igaz a piros 16 gigás, a fekete 32. Még nem tudják az új tulajok, hogy milyen pozitív meglepetés lesz. Persze, látják nap mint nap az én N5-ömet, de nem használták még úgy istenigazából.
Vélemények hét vége felé.(#10892) ( V ) ->
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz horvathkrisz #10891 üzenetére
Én nem adtam el a Samsungokat, egyszerűen nem érte volna meg annyiért, amennyit adnak érte. Az S4 a feleségemé, az S3 a lányomé az S2 pedig a fiamé.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
Állásajánlatok