- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tadyon
csendes tag
Már a kijelzővel is gondok vannak pedig úgy voltam vele, hogy ez lesz az első tabletem, de ezek után....lehet nem lesz tabletem még jó ideig....
-
-
Azért kíváncsi lennék ha visszavinnéd hogy nem mükxik a GPS tudnának e őszintén mosolyogni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Lajtorja
aktív tag
Lehet, hogy csak beképzelem... de mióta jött az új maps app/4.3 nexus 4-re én igenis úgy érzem, hogy picit lassabb a műholdak megtalálása. Így se vészes, olyan 30-45 sec. Esetleg valakinek hasonló?
--- ---
-
..még nem láttam jobb dolgot a tabletnél egy gyerek kezében, ha kimondottan az újdonságokat nézzük.
-
rankesz
veterán
"Ráaádsul a Nexusok nem laggolnak és nem fagynak, szóval stabilitásban is felveszi a versenyt bőven."
Azért erről lehet hogy 1-2 gen. 1 nexus7 tulajnak más véleménye lenne... Alapból pattogós a rendszer, de idővel előjöhetnek csúnya lagok, amiket a 4.3 JB nand kezelése állítólag javított hogy belekerült a TRIM.
gabipaci: nagyon okos a Napsi, bár idén keveset beszélgettünk mint tudod, de majd legközelebb bepótoljuk.
-
cairojack
aktív tag
"Rosszul fogják..."
4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
Stanley-B.
őstag
(#20) schawo: többiek válaszoltak helyettem is.
(#25) ilyen_85: specifikációban lehet, HASZNÁLATBAN még mindig óriási a szakadék (direkt nem fényéveket írtam).
Alkalmazások minősége és anyaghasználat. Nálam mondjuk ez a két legfontosabb egy tabletnél.
És még ott van az is, hogy a 7 colos méret nagyon kicsi, szerintem értelmetlen a mai telefonok mellé (4,5-5 col környéke).
iPad mini 7,9 col, mondjuk az a plusz egy col is sokat jelent, de a más képarány miatt sokkal több minden fér el egy minin.
Ebben a méretben szerintem az a tökéletes tablet, bár valóban reálisabb ár lenne 80e ft- érte (de ez meg kit érdekel, mikor így is elkapkodják).[ Szerkesztve ]
-
Daczy
aktív tag
A rosszabb kijelzőt aláírom, abban tényleg jobb a Nexus (emiatt nem is vásároltam még magamnak egy modellt), ráadásul árban is sokat ver az Apple termékére, de tabletben szerintem a 4:3 sokkal jobb használhatóságot tesz lehetővé. Ha az új nexusnál elfelejtenék végre a 16:10(vagy 16:9, nem tudom) arányt, létrehoznák a tökéletes tabletet. Ráaádsul a Nexusok nem laggolnak és nem fagynak, szóval stabilitásban is felveszi a versenyt bőven.
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Nézd nem akartam beletaposni az érzékeny lelkivilágodba, de ez itt egy androidos eszközről szóló téma, semmi keresnivalója egy apple eszköznek itt.
Ész érveknél maradva azért, mert ha valakinek androidos eszköze van, nem tud mit kezdeni az almás bolttal, mert ugranak a cuccai.
Az már egy más kérdés, hogy attól mert apple nekem meg kéne elégednem a rosszabb kijelzővel?
Részemről ennyi felesleges még egy flame háború
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
miért? gondolod egy 5 éves kezébe nem való ilyesmi?
nekem is simán játszott/tanult az 5 éves lányom a tableten, filmet nézett utazás közben, stb.
mire felnő, természetes lesz számára a műszaki eszközöket nyomkodni, nem lesz digit-analfabéta[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
gabipaci
őstag
Miért is lenne vicc? Amíg SGS2-es telóm volt, megszerette a malacos engribörcöt, és a mostani tapiján sajnos nem fut. Meg a fagyások is elszaporodtak. Ezért a következő tapija olyan lesz, amin a játékok nem fognak gondot okozni. Amúgy januárban 6 éves lesz a lányom, ha ez javít a dolgon...
Már kijárt egy osztályt, szerintem nincs tőle szellemileg elmaradva, vagy nem értem a felháborodásodat.rankesz ismeri a lányomat, talán meg tudja mondani, hogy debil-e a gyerek, vagy nem.
Ja, rankesz, most voltunk otthon harmadjára ezzel a tapival, azért gondoltam hogy 3 éves, de májusban lett két éves egyébként.pusszycat, köszi, rálesek arra is.
Logitech hardware tester
-
Ha csak a egy jó GPS érdekel a kocsiba akkor jobban járnál egy Asus memo pad hd val mint egy Nexus-al baráti ára van igazán.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
ilyen_85
senior tag
Ez szoftveres lesz, most nézem a nexus 4-en is behalt a gps 4.3 alatt.
Mindegy majd megfoltozza a google, így is nagyon gyorsan megtalálja a maps hol vagyok
#19 Stanley-B.
Én meg erre mondom, hogy remélem ez egy szörnyű vicc, mindenféle szemellenzősdit félretéve, a vak is látja, hogy nem egy ligában játszik a mini és a nexus 7. S nem... nem a mini a király ...
[ Szerkesztve ]
-
gabipaci
őstag
Pont annyira hasznos, mint mondjuk a kamera. Ha használod, akkor jó, de ha nem, akkor felesleges.
Én két tabletet szeretnék venni a közel jövőben.
Egyet a kocsiba audio/gps fejegységnek, másikat a lányomnak (5 éves) mert az előző már 3 éves, és kezdi megadni magát, folyton lefagy, újraindul.
Na már most a lányom imádja nézni a navigációt, mikor magyarba mentünk, akkor az én telefonomon én néztem, az asszonyén meg Napsugaram. Neki kifejezetten jól jönne a GPS a tabletba, mert szereti nézni a "körforgalmat" (így hívja a navit)Logitech hardware tester
-
válasz danikollar #2 üzenetére
Nem az katasztrofális lenne az új Nexus-ra nézve.
-
titán
válasz Stanley-B. #19 üzenetére
Nem mintha a GPS egy hasznos funkció lenne egy tabletben.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Stanley-B.
őstag
hát akkor iPad minit kell venni helyette
-
skulll
tag
Most, hogy kipróbáltam a GPS-t, miután elolvastam a cikket, valóban nem talál jelet, kb 10 percet vártam, és semmi. Újraindítás se oldotta meg a gondot, majd hétvégén megnézem a factory resetet. Egyébként rohadt szép képe van, és nagyon gyors, reszponzív a rendszer. A hátsó kamera is pöpec lett, mondjuk a képekkel nem vagyok megelégedve, de a 1080p-s videó rögzítés nagyon szép, tiszta felvételt csinál, jobb mint az iPhone-é.
-
gabipaci
őstag
válasz pusszycat #15 üzenetére
Őszinte leszek, szét akarom fűrészelni, és betenni a kocsiba a 2DIN-es fejegység helyére. Szóval a kamera nem sokat dob
Rankesz, most tudnék egy karcmentes, első naptól fóliázva tartott példányt, 32GB-ost, kb 6-szor volt bekapcsolva, 150euró. Ha 180-ért van új, azt elfogadnám
Logitech hardware tester
-
És lemondanál a +1 GB Ram-ról, a HDMI-ről, a vezetékmentes töltésről, a FULL HD-ról a hátoldali kameráról stb… á szamárság.
-
arty
veterán
Blama.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
kakuk.tamas
addikt
válasz stargazerhu #11 üzenetére
Te pedig csupán iróniából írtál így, igaz?
Kis piszok.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
stargazerhu
aktív tag
Nem kénye ezt a ciket úlyra átolvassnia a kedves irónnak?? Hamzseg a hibbáktól....
-
edward2
addikt
Épp minap vettem észre, hogy a N4emen behülyült a GPS. Mióta 4.3 van rajta most használtam először.
-
sz.balazs.95
veterán
„miszerint elveszik a beépített GPS elveszti a jelet”
itt valami nem kerek...
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
StevieWonder
tag
"A hibajelenség nagyjából ugyanaz mindenhol, miszerint elveszik a beépített GPS elveszti a jelet",
elveszik a GPS? wow
-
titán
válasz kakuk.tamas #3 üzenetére
Hacsak nem a GPS chip melegedése az ok. És a reinstall, meg az egyéb bohóckodások elég sokáig tartják kikapcsolva a kütyü GPS-ét ahhoz, hogy utána úja működjön egy darabig. Persze ez csak lamentálás.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
"vagy az új, 4.3-as verziószámot viselő Androidban operációs rendszerben bujkál"
-Nekem "régi" Nexus 7-em van és 4.3-as android van már rajta. Semmi baja a GPS-nek. -
kakuk.tamas
addikt
Ha szoftver reinstallal, meg hard resettel megoldódik egy időre a gond, hardveres nem lehet a hiba. Nem?! Ez szerintem 4.2-es gubanc, vagy a Nexusok rendszerét cseszték el.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
danikollar
őstag
Meglepő lenne, ha hardveres lenne.
-
prolad
addikt
Remélhetőleg csak valami szoftveres baki.Más 4.3-as készülékeknél nem fordult elő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Amazon Kindle 2022, 16GB, kék eladó
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest