Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #29332 üzenetére

    Mert a faluban elég volt 2-3 embernek megemlíteni, az a kör, akik potenciális vevők lehettek 24 órán belül tudták, hogy most "kiárusítás" van nálam. Nem kellett fotózgatni, hirdetgetni.
    Amúgy a városból kijövőkkel amúgy sincs túl nagy tapasztalatom, volt amelyik azt akarta, hogy a termék árából engedjek 1-2 ezer ftot (5000ft-os nagyságrend) mert hogy ő kijött, benzin, és az ideje. Semmi szükségem nem volt "mennyit engedsz a feléből?" tipusú emberekre.
    Egyébként pont emiatt mai napig helyben szeretek eladni mindent.

    Az 1GB-os HDD azokak nem 300ft, akiknek valamilyen speciális okból arra van szükségük. Ahogy írtad, nem egy napos eladás. Időből és helyből volt akkor nekem a legkevesebb.
    Nyilván ha mondjuk egy munkanélküli csóró lettem volna épp csak úgy, és más elfoglaltságom nincs, akkor nekiállok mindent egyessével kitesztelni és hirdetgetni, és tartani az árát, hátha ... de a helyzet nem ez volt.

    128MB-os pendrive : Háááát... tavaly. Ez meg 2013-ban volt. Viszont a pendrive jó eséllyel valahol egy konténerben még most is megvan. Csak nem tudom hol a konténer. Csak azt, hogy ki tudja, és kinél van a kulcsa. De azt az illetőt sajnos ma már hajléktalan szálón / börtönben kell keresni. 2020 nyara óta nem is tudok róla semmit, telefonon sem lehet már elérni. :(

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák