- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrari fan
tag
Jól van az oldalunk optimalizálva és a különböző email szolgáltatókhoz van egy beállítási segédlet, így a citromailhez is.
Az emberek meg elég kitartóak, már aki telefonál, mert nem vagyunk az első 5 találatba benne
Kb olyan mint ez... -
totron
addikt
válasz Ferrari fan #29902 üzenetére
Pont ilyenből van a kérdőjel egy portfóliószélesítési dilemma esetén: terjeszkedsz-e vele és gyarapodsz vagy csak a káoszt növeled a fejekben. Szakmai korrektség szinte mindegy, a befogadóoldal miként értelmezi, hasznosul-e végül a maga elhelyezettségében és idejében a dolog, oda-vissza mindkét oldalon, az a fontos. Ezt a hatást meglovagolandó-csökkentendő emlékszem volt egy próbálkozás az ékezetes domainek felé, szerencsére nem vert érdemi gyökeret a dolog.
A pluszsegítség, mint gesztust nyilván szimpatikus. Sok fejben él - a nagyranőtt facebooki univerzum kivételével persze, ami mindenre is jó - a cipőt a cipőboltból elve, tehát a tartalmat követnie kell a domainnek, minél szorosabban, illetve ugyanez visszafelé is: a bejegyzett tevékenységhez/névhez csak a szorosan kapcsolódó infó a szerencsés a honlapon. A kérdés csak az, hogy többen nem értik-e, mint értik vagy több az értő, illetve az eltévedt telefonokat mennyi energia udvariasan lekezelni újra és újra. -
-
Ferrari fan
tag
válasz totron #29903 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy havi 2-3 hívás van most, mióta megjelent a hír és erről az új szolgáltató emailt küldőtt az ügyfeleinek, hogy fizetős lesz a citromail.
Ebből volt akivel rendesen harcolni kellett, hogy mi nem a citromail ügyfélszolgálata vagyunk, hiába mondja hogy az van ide az internetre írva, hogy ügyfélszolgálat és az a szám amin most beszélgetünk, alig értette meg, hogy a weboldal a miénk és nem a citromailé, pedig még c betű sincs a domainünkben nem hogy mailAz írásom csak annak kiírása magamból, hogy mennyire mély és fájó itt a túloldalon időnként az emberi butaság, "jah én, erre nem gondoltam" és hasonló hozzáállás, ami egy picike figyelmességgel elkerülhető lenne(egyszerűen értelmezve jelen esetben egy webolalon látottakat, mert a google nem írja ki a telfonszámunkat, ahhoz rá kell menni a találatra és az oldalunkra), hogy egy ügyfélszolgálatot nem odaillő témába hívom....
Amúgy tudom ilyenekből születnek a 112-es segélyhívó videó vicces/szomorú montázsai
A topic célja is valahol tudtommal, kis "dühöngő" számunkra, jó értelemben"A pluszsegítség, mint gesztust nyilván szimpatikus. Sok fejben él - a nagyranőtt facebooki univerzum kivételével persze, ami mindenre is jó - a cipőt a cipőboltból elve, tehát a tartalmat követnie kell a domainnek, minél szorosabban, illetve ugyanez visszafelé is: a bejegyzett tevékenységhez/névhez csak a szorosan kapcsolódó infó a szerencsés a honlapon."
A "citromail" (és az összes többi email szolgáltató)mint email szolgáltató és annak átírányítási beállításainak ismertetése szerepel az oldalon lépésről-lépésre, képpekkel, ami az egyik funkciónkhoz szükséges, a programunknál. Ez pedig szinte nélkülözhetetlen funkciója a programnak, így kell a leírás is a beállításról.De nyílván szeretnél segíteni, én úgy vagyok vele, ha tudok segítek, csak ha közbe becsörög az igazi ügyfél akinek gondja van és egy iylen miatt 1 lefárasztja magát az ember agyilag, kettő hívhatod vissza az ügyfelet akit várakoztattál és vagy elérsz vagy nem...és itt már bosszantó összességében, de ez van, egy ügyfélszolgálat számíthat ilyenekre is.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Ferrari fan
tag
válasz TESCO-Zsömle #29906 üzenetére
@TESCO-Zsömle: ezt most nem értem sry
-
koby11h
őstag
válasz Ferrari fan #29907 üzenetére
Békéscsaba kórház
én ezt ismerem remélhetőleg erre gondolt ő is"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
koby11h
őstag
Az ő mentsége, hogy már idős, csak a napokat keverte össze, meg a hívottat...
De a többieké mi???Aki marketplace-en lebeszéli az időpontot egy 300 Ft-os kábelre (boltban 650), de ott is nekem kellett kérdezgetni, hogy mit akar, mihez kell, helyi-e, eljön érte? - hogy kiszedjem belőle. Végül eljön biciklivel és nekiáll 100 Ft-ot alkudozni, a 300-ból...
Az ilyennek mi a mentsége? Írni sem tud, felhívni nincs pénze, Ő jött ide, 300 Ft a cucc, simán elviszi más, nekem olyan mindegy, hogy ki veszi meg. És annyira nem érezte, hogy nincs alkupozícióban...
Végül nem vette meg, mert nem engedtem, én meg úgy voltam vele, hogy akkor el lehet tolni a biciklit!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
totron
addikt
válasz koby11h #29910 üzenetére
Bizonyos értékhatár alatt nem érdemes interakcióba bonyolódni akarni, blöh, fúj. Én 1x számtech boltban kaptam kedvezménnyel kábelt, az áruló gyermek a sajátját adta oda, készleten már nem volt, mondjuk az megérte, ikszdé.
Tanulság: Bentley, 10 milliós hangdoboz, etc. alatt semmit nem rakunk fel, inkább kidobjuk a tyúkoknak az udvarra. -
koby11h
őstag
válasz Top cat #29911 üzenetére
Bocs az lemaradt, hogy jobb bringája volt mint nekem van, bringás cuccban és kb. 30 körülre saccoltam. Tehát a nem szorul rá kategória.
Egyszerűen nagyon fura volt a srác, ahogy beszélt is, azt nem mondom, hogy drogos, de lehet szélütött volt... minden rossz felhang nélkül. De rossz napot fogott ki.
Volt akinek a hdd mellé simán adtam egy sata kábelt és egy molex->sata tápátalakítót, de az a srác "úgy is nézett ki", viszont nem alkudott, normálisan kommunikált, pontos volt."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #29842 üzenetére
"hogy kölcsön gépen kilépünk a FB, gmail és egyebekből mielőtt visszaadjuk! " - én is jó sok ilyennel találkoztam az évek során.
Ettől csak az a meredekebb mikor újrarakom a rendszerét vagy valami, és akkor be kéne jelentkezni valahová, de se a mail címét se a jelszavát nem tudja. És ez nem most, hanem 10-15-20 évvel ezelőtt. Mert ma valahol megértem, amkor már csak nagyon komplikált jelszavakat fogadnak el az oldalak, és megjegyezteti inkább a böngészővel, néha már tudatában sincs annak, hogy tulajdonképp még mindig jelszavas védelmet használ, mert mondjuk ujjlenyomattal telefonól nyitja meg... most ott már megértem, de 15-20 éve erre nem volt mentség a szememben, maximum ha gyenge elméjű az illető.#29841 hcl :
Azért sokkal macerásabb egy olyan gépet tesztelni, hogy i lehet a baja, ahol nem tudom egyik komponenst se kicserélni. Mondjuk ettől még nekem az alaplap a gyanúm, több jel is arra mutat. (elszállt a fél billentyűzet, és egyáltalán nem meleg mikor lelövi magát, egy kis terheléstől is összezuhan - ez persze még lehetne táp is de a billentyűzet ez ellen szól)
nem tudom még mi lesz a sorsa, de amúgyis kéne neki egy nagyobb gép, mert a hajam kihullott, ha valamiért ne adj isten mellé kellett üljek a gépnek... mit mondjak, türelemre nevelt rendesen.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
KROK640
nagyúr
válasz Ferrari fan #29852 üzenetére
Ez nálam is mindig így van.
Mint írtam korábban, olykor észrevettem, ha az ő elképzelésük és az én javaslatom nagyon nem találkozott, akkor egyszerűen csak kihagytak a további folyamatból. Aztán ha mégis hozzám hozták a cuccot, akkor finoman előhozakodtam az "én megmondtam" narratívával, és persze vasatagabban fogott a ceruza is.Hm, te még most is számtech boltos vagy?
nekünk olyan volt, hogy tök más webshopban nézett ki valamit, és úgy hívott fel minket, majd kiderült, hogy nem is a mi oldalunkat nézi. (honnan volt meg neki akkor a számunk? )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Biztos, hogy bennem van a hiba ... én ilyenkor ugyanis továbbítottam az illetékesnek (vagy minimum a felettesemnek) és visszaírtam, hogy továbbítottam az illetékesnek, majd ő dönt.
így jobban meggondolva mennyivel egyszerűbb a te megoldásodInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Nem tudom. én most rákerestem, és az első találat maga a citromail, utána a gyakori kérdések, utána egy facebook oldal, aztán valami belepes.com, v-ado.hu, aztán hvg-s cikk ...
Elég egyérteéműen látszik, hogy az első az, a második csak egy fórum (gyakori kérdések) utána meg FB ...
Számtech boltot az első oldalon sem találok... szóval nem vagyok olyan ethetséges mint egyes userek.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #29910 üzenetére
Ezért nem érdemes ilyesmit egyáltalán hirdetni sem. Az ilyeneket (ha van is fölösleges) akkor kiszórom épített gépek mellé vagy akármihez (pl a monitort kábellel együtt adom el, egy 1000-est rádobok még az árára (650ft-os kábelnál ) aztán hagy örüljön, hogy azt sem kell vadászni)
A helyszínen alkudozóknál az a kedvencem (pl Tivadar és János is előszeretettel alkalmazták ezt), hogy megállapodunk egy összegben, legyen most a példa kedvéért 10 ezer. És amikor odamegyek akkor jön mondjuk 6000ft-al. Mondom neki, hogy hát 10-ben állapodtunk meg. "jó akkor legyen 7 ezer" hangzott a válasz. Mondom 10 ezer. jajj de hát neki csak 7225ft-ja van ... AKKOR FHASZÉRT BÓLINTOTTÁL RÁ A 10 EZERRE??? Jajj hát nem is tudta, hogy nincs annyija ... Dehogynem tudta, csak úgy volt vele, hogyha elviszem neki, meg kínlódok vele, akkor már csak pénzt látnék az egészből.
És akkor ilyenkor jött az, hogy nem engedtem akkor add ide az összes pénzed, a többi meg részlet ...Egyszer sok éve János azt is megakarta csinálni, hogy nem is tudom már valami winyót vagy mit vittem neki, és előadta (15000ft volt asszem), hogy most egy 1000-ese van a többit meg majd rendezzük. Közöltem vele, hogy ez az ezres jó lesz arra, hogy idejöttem meg vesztegettem az időmet, viszlát... 1 percen belül előkerült a többi pénz is.
Bár asszem, hogy akkor volt mikor furcsán számolt. Leszámolta a pénzt 15 ezer. Leszámoltam én, 13 ezer. Leszámolta furán megint 15 ezer. Nekem megint 13 volt. haverom is leszámolta neki is 13 volt. Kiraktuk egymás mellé, hát nem 13 ezer volt? Játszott ott a legpitibb szinten is, hogy megpróbáljon becsapni, akár szaros 2 ezer ft-al is.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
koby11h
őstag
válasz KROK640 #29921 üzenetére
És ha kapsz 65 darab bontatlan D-sub kábelt, azt mihez használod el? Illetve volt, hogy 75 darab tápkábel jött egy kupacban, mind bontatlan. Dobjam ki?
Én inkább meghirdettem 10-20 darabonként és úgy el is vitték, még talán 2 darab D-sub van, az már tartalék. Tápkábelből egy sem maradt...
Csak kábelekből, bill, egér, optikai és fdd meghajtókból, telefon töltőkből, használt tápokból, pci hálókártyákból és régi videokártyákból (semmi retro!!!) kb. 74000 Ft jött össze az elmúlt 6 évben. Tudom, vezetek róla listát...
Ezeket nagy részét az átlagember simán kidobálja, ezt is tudom, mert így kerülnek hozzám.
Hogy megérte-e? Passz... sokszor mást is visznek mellette, olyan kiegészítő dolgok, néha pedig csak egy kábelt. A legkisebb vásárlás 2 db mini usb kábel volt 100Ft/darab, a legnagyobb 12000 Ft kábelkupac egyben."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz koby11h #29927 üzenetére
"Csak kábelekből, bill, egér, optikai és fdd meghajtókból, telefon töltőkből, használt tápokból, pci hálókártyákból és régi videokártyákból (semmi retro!!!) kb. 74000 Ft jött össze az elmúlt 6 évben. "
Ugye? A sok kicsi.
Ilyenkor röhögök azokon, akik nem hajolnak le ezekért@KROK640 : Miért tolna ki, csak egy idióta volt, aki bepróbálkozott.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Tim82
félisten
-
koby11h
őstag
válasz TeeBee73 #29916 üzenetére
Ezt a részt is nagyon szeretem, na jó az egész filmet!
Nem magával az alkulval van gond, hanem a helyzettel. Ő jön érte, neki kell, csak egy darab, tényleg bagóért adom és akkor áll neki kicsinyesen alkudozni...
Ha több dolgot vesz, akkor én engedek valamennyit, mert nekem így egyszerűbb. Ha drágább és posta is van benne és "szabadulnék" is a cucctól, akkor a posta egy részét is átvállalom. Vagy adok hozzá kiegészítőt bagóért/ingyen...
De ez nagyon nem az a helyzet volt"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Igy is fel lehet fogni. Meg ugy is, hogy 6 eve szopsz folyamatosan meg szivatod magad a temerdek paraszttal a neten havi 1000 forintert.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
Lenry
félisten
Köszi
Van arra mód hogy leellenőrizzem a kiszemelt laptopban jó-e még a TB vagy frissítve van-e már a firmware?
Azon kívül hogy azt nyilván ki tudom próbálni hogy tölt...[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
koby11h
őstag
19 eladás volt, számoljunk mindent 1 órával, külön nem mentem érte, ha posta volt, akkor ingyen csomagolóanyag, útba esik, tehát csak idő, de mindent egybevéve kb. 30 órával számolhatunk maximum. 2500 Ft/óra kb. Nekem ez belefér. Nemnormális 2 volt emlékeim szerint, a bringás és az éjszaka telefonálós.Nincs is szívem kidobni és nem is akarom. A többi vevő le a kalappal nagyon korrektek!
Sőt, mondok jobbat, 13 év alatt 165000 Ft-ot kaptam e-hulladékért. Nem dobtam ki ami összegyűlt, hanem amikor sógorom ment tv-t venni, akkor rábeszéltem, hogy felezzük a benzint és vigyen el egy átvevő helyre Pesten. A másodiknál a drágább cuccokat (ram, proci, régi és laptop alaplapok) postán adtam el, 40 kg. Végül 3 éve szintén Pestre félbenzin fuvarrral. A cucc ingyen van, a fiam szórakozásból szedi szét, ebből tanul egy csomót + neki alkatrészbázis. Össz költség kb. 18000 Ft volt. Tehát 147000 Ft tiszta haszon, a semmiért. Ok fiam kapta a felét, de az is családban marad...
Ma pl. ingyen kaptam egy 8 portos nem menedzselhető gigabites switch-et, rajta van a fólia, patyolat tiszta, egy TL-WR940N v1.2 routert, az csak játék a fiamnak, két marék kábelt, és egy H61M lapot i3-3220 + hűtő + 4GB memória... el is indult mind, működnek. Most ezeket dobjam ki? Egy fenét!
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz koby11h #29935 üzenetére
Gyá, te ilyeneket kapsz ingyen?
5000 alatt régebben sem láttam gigás switchet. Azaz egyszer vettem egyet ebay-en, kaptam egy 100Mbit-eset. :S (Refund persze volt, de akkor is...!)
941-el meg itt szívtamMutogatni való hater díszpinty
-
-
-
koby11h
őstag
Aha, tudják, hogy gyűjtök mindent, ami nem katódos vagy hűtőgép.
Neki nem érték, ott állt már 1 éve, környékbéli település, nincs e-hulladék átvétel. Egerben van, de csak helyi lakosoknak. Kukába nem akarja, mert a guberálók onnantól odaszoknak... - ez volt a lap+proci+ram.
Szóval voltam olyan rendes, hogy a csomagtartójából átraktam az enyémbe Persze szépen megköszöntem. Illetve cserébe ssd + mem upgrade a laptopjában még decemberben, de azt munkaidőben letudtam, szóval nekem semmibe nem került. Így "ingyen" volt.A switch-et is ismerős vette, router-t akart, de elnézte. Dobozt, számlát kidobta. Megmondtam mit vegyen, telefonon elmondtam mit hová, mit hogyan állítson + Teamviewer 10 perc és cserébe ideadta ezt: egy D-link GO-SW-8G, táp, leírás, 1m lan kábel... nem fogok vitatkozni. Leteszteltem, hibátlan, tényleg csak a doboz hiányzik.
A routerből a táp "érték", azt elraktuk a többivel egyenlőre nem akarok szenvedni. A kábelek vegyesek, de használhatóak (táp, cat5e, miniUSB). Volt még két táp, 12V 2A és 12V 1A, az a fiamé lett.
De kaptam pl. 14V 2.14A Samsung tápot is, a monitor tönkrement, a táp már le van tesztelve. Most monitort keresek hozzá bagóért, lehet lesz is, két hét és kiderül
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Amugy igen, a fo kulonbseg az lehet, hogy en tiszta szivbol gyulolok aprozni, nagyon nehezen veszem ra magam, kb minden percet negativan elem meg vevokent es eladokent is.
Az egyetlen dolog, ami miatt egyaltalan hajlando vagyok ra a mai napig az az, hogy altalaban konkretan az az ember, akinek eladom vegul, az annyira normalis, hogy egyedul visszatermeli az elveszett mennyiseget az emberisegbe vetett hitemnek, amit elotte a 20 barlanglako legyalult."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
vince
őstag
A veszprémi piacon vettem kb. egy éve 5 darab 8 portos gigabites, menedzselhető switchet 2000 ft-ért. Kívülről kicsit leharcoltak voltak, némi takarítás rájuk fért, de mindegyik működött hibátlanul.
Következő héten mentem ismét (évi két-három alkalommal megyek csak, alapvetően nem az én világom), 12V / 1A tápokat vadászni hozzájuk - többe kerültek, mint maguk a switchek[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
válasz koby11h #29939 üzenetére
Ja, ha neki annyi energia sok, hogy meghirdesse és eladja, akkor tényleg adja oda ingyen
@opr : "Amugy igen, a fo kulonbseg az lehet, hogy en tiszta szivbol gyulolok aprozni,"
Túl komolyan veszed Felesleges erre érzelmeket pazarolni.@vince : Mondjuk ezer éve nem piacozok. A 2010-es évek elejéig jártam a pécsi vásárba, de általában csak roncsokat lehetett venni.
-
Tim82
félisten
Windows alatt az Eszközkezelő alatt elviekben meg kell jelennie a Thunderboltnak és ott meg lehet nézni (gondolom, az illesztőprogramnál fogja írni, de mivel nincs egyik T470-en sem Windows, ezt nem tudom pontosan megnézni - a fórumtárs T480-jánál ez volt a menet).
Linux, pontosabban Mint alatt most kipróbáltam, ha nincs TB eszköz rádugva, akkor nem látszik, ha van, akkor a fwupdmgr get-devices parancs hozza:
Itt a "Current version" sornál olvasható verziószám érdekes, ez ugyanis a legutolsó, Linux alól is elérhető TB firmware T470-hez: [link]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
rgeorge
addikt
Megnéztem a P51-en: eszközkezelőben nem találtam, de van külön app (Thunderbolt™ Software), itt az About mutat mindent:
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
1-2 éve volt ilyen Thunderbolt sebezhetőséges műsor, de az is azért volt inkább vicces, mert ott kezdődött, hogy feltöltesz egy mókolt firmware-t a vezérlőre, mármint a flashbe Tehát fizikai hozzáférés az eszközhöz, szét is szeded...
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Ez ugyan most nem az a történet volt, de ami az általad említett sebezhetőséget illeti, biztos, hogy kell ahhoz fizikai hozzáférés? Nem elég, ha BIOS-ban enabled-re van állítva a TB hozzáférés (tehát nem kell hozzá mondjuk user autentikáció) és egy megfelelően "előkészített" eszközt dug be a felhasználó a TB portba? Nem mondom, hogy ez is egy halálosan gyakori forgatókönyv, de reálisabb annál, minthogy a gonosz hekker majd jól szétszedi a gépet és közvetlenül flasheli a vezérlőt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Ferrari fan
tag
válasz KROK640 #29918 üzenetére
Nem Te nem találtad meg a számtech boltos találatot, hanem nem vagyok számtech boltos már, 7 éve már nem..huhh de szalad az idő...szóval innen is vannak a storyk, tapasztalatok egy része, de azért ebbe a 7 évben is ismerősöknek, meg egy két melóhelyen kollégáknak is kellett ezt azt csinálni a rendes rendszergazdai meló mellett, pár érdekes helyzettel ekkor is találkoztam....
Jelenleg ügyfélszolgálatos, supportos és rendszergazda vagyok egy személyben, a főnökömmel együtt, maradjunk ennyibe
Hmm az már nem kis képesség, hogy más oldalt nézve titeket hívott
@koby11h: Így kell ezt csinálni,ami másnak szemét, az lehet másnak érték is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest