- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
CM Hungary
üzenetére
Egy normál cherrys mechanikus is közel ennyibe kerül, az árat inkább ez szabia meg, semmint a pár új kapcsoló, vagy a márka felár
Hol?
Egy teljes billzetnyi Cherry MX kijön típustól függően 50-60$-ból (jó drága a 15-20$-nyi fapad Outemukhoz, vagy 30$-nyi Gateronokhoz képest *), innentől egy tizenkettő egy tucat RGB billzetért már a 120$/€ is a rablás kategória, nemhogy a 200.
Ha doubleshot PBT kupakja lenne, akkor talán még megérteném, de az magyar kiosztással kb. a fehér Zorro kategória.
Mondjuk a német Ducky One 2-t osztogatják 180€-ért PBT kupakokkal, szóval a 200€ még úgy is sok egy karácsonyfáért.
(Hmm, tavalyi modellek már 170€ alá estek?)Vagy kevésbé csiliviliben ott a Fnatic Streak RGB 130€-ért.
Szóval nem teljesen értem, van-e létjogosultsága a piacon a Razer féle árazási modellnek.
*: 110db-os aliexpresses árakkal számoltam, nem azzal, amennyiért a billzetgyártók százezresével kapják.
Outemu Bluenak 2 éve 8 cent volt darabja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest