Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Runner_fxr #5871 üzenetére

    OMG, elsőre azt hittem, ez a bringa az amit én keresek, böszme nagy akksi, sleek design, minimal ebike feeling, aztán néztem egy reviewt és azt mondták nem kivehető az aksi. :W :W :W WHY? Miért basznak ki a néppel? Hogy töltsem ha nincs aljzat a bringa mellet, főleg kirándulásnál, télen sem könnyű így tárolni, ez szerintem sokaknál elég komoly gond.
    A másik amit nem értek, hogy az m30 modell, miért nem kapta meg a nagyobb aksit? Vajon beleférne?
    Fura hogy az m20 olyan szutyok fékekkel van szerelve, nem ismerem a sram rendszert, ezek 6 csavaros tárcsák, lehet egyből cserélni shimire?
    Érdekes hogy egy ilyen drága bringát 1 darab képpel akarnak eladni, még csak nem is 360ban forgatható, azt sem tudom hogy a töltő port hol van, talán pont a villa mögött az alsó cső alján ahova minden sár felverődhet?

    Nem vágom mi a nagy előnye annak a race motornak, nekem ez a bringa is inkább azért tetszik mert elég közel van egy rendes enduro bringához külalakban, szépen integrált a vezérlés, de több mint valószínű hogy az én túrázós tekeréseimhez overkill lenne, főleg ha a nagyobb aksi miatt az M20-at kell választani.
    A súlyát nem írják az oldalon, honnan lehet tudni az M30 és M20 közötti különbséget?

    -
    Számomra realitás még mindig az hogy két vállalható bringa van amiről sok rosszat nem olvastam a [BULLS Sonic Evo AM-SL 1 Carbon] Ez valahogy 21kg, azzal együtt hogy 750es az aksija, legnagyobb hátránya hogy talán a carbon váz felhangosítja a shimano motort csattogását a lejtőkön? nem tudom ez valóban mennyire zavaró, de én elég finnyás vagyok erre, jelenleg is egy prototipus xt agyat használok ami mindig csendes,

    ... a másik pedig a super basic all time budget CUBE STEREO HYBRID 140 HPC 750
    Ennek csúnya és gagyi a kábelezése a vezérlő rendszer között, nagy buta kijelzője van, primitíven zárható a töltő port, (btw attól nem kell félni hogy ide befolyik a víz és zárlatos lesz? ti csak a motorról írjátok hogy ha beázik annyi neki) Illetve mégis csak egy cube, amire nem olyan nagy öröm felpattanni, de 5000 euroért első ebikenak azért jó lehet, csak nagyon zavaró hogy láttam az úk bosch vezérlést, ami mellőzi a kábeleket, és kellően letisztult.
    Kár hogy az idei cube-ok nem kapták meg az új vezérlést, és az is hogy ez nem beépíthető utólag, ez az egyetlen bringa ami mindent kipipál gyári felszereltséggel, csak azt a retek ronda kábel elvezetés oldották volna meg. Merida szépen elvezette a kormányon belül.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák