Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
BiP
nagyúr
A Virge már (valamennyire) 3D-s volt. (nekem volt is olyanom).
Elég volt bármilyen 2D kártya, szóval valamelyik S3 Trio variáns is. (vagy a klasszikus Tseng ET6000-es) vagy valami Trident kártya. Imádtam azt a korszakot.Igen, Voodoo-ból a a Rush már tudott 2D-t is, így nem kellett hozzá külön kártya. (A voodoo2 ilyen variánsa a Banshee volt).
ON: én egy 1080Ti-t vettem a bejelentéskor, és akkor neccesnek éreztem a dolgot, utólag egyre jobb döntésnek bizonyul.
Fura, hogy az NV-nek 2 évbe telt kihozni az új szériát, és ennyire balul sikerül a dolog.[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz milanovics #45 üzenetére
Maradjon is így.
Akkor Te a szerencsések közé tartozol.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
nagyúr
tbh, logok meg a többi nélkül ez az egész nem több, mint távgyógyászat gyurcsokkal.
@DiamondBack: naja. sajnos a világ elment ebbe az irányba.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Tombi
őstag
Elővenném szívesen a már eladott Voodoo 3 3000-es karimat a maga 16MB sd memóriájával, lehet beleintegrálták ezt is az RTX-be, hogy így bosszulja meg az eladását ? !
-
milanovics
tag
Szeptember 20 óta nyúzok egy 2080 FE-t, egyelőre minden a legnagyobb rendben. Kíváncsi leszek a folytatásra.
-
törölt tag
Jól emlékszel. A Rush amúgy elég problémás kártya volt.
-
Jacek
veterán
Az oké, volt nekem. De valami halvány emlékem volt hogy az társkártya volt annó kellett mellé a Virge3D vagy a Tseng És a Rush volt ilyen amin több memori volt és nemkellett mellé 2D. De lehet hogy csak flasheltem már olyan rég volt
Ja már beugrott hátul kellett össze kötni nem mint az SLi-t
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hulladek Nvidia
AMD az isten, foldon parja nincsen
-
füles_
őstag
Hiaba, ezzel jar az uj technologia bevezetese. Ezt a feladatot az elmult jo par evben meghagyta az NV az AMD-nek. Most, hogy eloszor leptek egy jo ideje valami ujat a piacon egybol jonnek a problemak (GDDR6). Az RT-t meg majd meglatjuk, de szerintem ott is varhatunk erdekes dolgokat. De le a kalappal elottuk, ha sziliciumszinten nem lesz semmi problema az RT-vel, meg amugy is, mert vegre innovalnak.
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
Ez tényleg space invaders
-
senior tag
A kínai kormányzati kémcsip nem kompatibilis a GDDR6-tal.
...'bocs."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
imi123
őstag
Az a durva hogy még ki sincsenek használva a kártyák rendesen.
Mi lesz ha a Battlefield 5-ben bekapcsolják a 2080 Ti tulajok a RT-t?
Jön a klasszikus Karácsonyi vicc csak NV-vel.
Apu apu ég a videókártya. Nem úgy mondják kisfiam hogy ég hanem világít. Apu apu már világít a függöny is.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
füles_
őstag
Fury X Nvidia modra, azzal a kulonbseggel, hogy ezek meg is halnak.
-
komi77
senior tag
Nem a vga-kal van itt a gond. Azok olyan dimenziókban dolgoznak amihez földi kijelzők nem tudnak alkalmazkodni No meg aztán ott az ár/érték arány kérdése is. Sokan kritizálták a magas árakat, nos itt a megoldás: nem csak egy vga-t de egy retró játékot is kapsz a pénzedért. Egyébként meg jó hír, hogy nincs nagy gond, nem lesz visszahívás.
Szegény ember kézzel nőz.
-
MSI.Navi
tag
Ajándék lónak ne nézd a fogát avagy olcsó húsnak híg a leve.
-
t72killer
titán
válasz DiamondBack #22 üzenetére
Vevőként rendben is volnék a procedúrával (direkt olyan boltban rendeltem, ahol nagyon korrekt a gariztatás), ha már a kezemben lenne a 3hete megrendelt kari. Egyelőre inkább úgy néz ki a történet, hogy szállítani se szállítanak, de amit igen, az sz.r.
#23: a 2070 szívása szerintem nagyobb gáz, mint a 2080Ti-ké. Nagyságrendekkel több kariról van szó, és több érintettről.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
r92king
tag
Azt hittem a Vega launch volt a szégeny. de NVIDIA-nak sikerült überelnie nem kicsit, nagyon!
[ Szerkesztve ]
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
imi123
őstag
válasz CptAdamica #21 üzenetére
Mókuskerekes Asus turbo.
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
syberia
veterán
-
DiamondBack
senior tag
Nem mondom meg hol dolgozok, és azt sem hogy mit csinálok de gyanúsan emlékeztet egy nálunk elhangzott mondatra:
Inkább a vevői reklamáció, és garanciális csere mint a rendelés nem teljesítése.
Volt hogy tudtuk hogy szar amit gyártunk de ki kellett szolgálnunk, majd pedig vissza kellett fogadnunk a termékeket utána kijavítani amit lehetett, a többit ujragyártani.
Ne mondjátok hogy egy fél millás kártyát tesztelés nélkül adnak a vevők kezébe.. Tudjuk hogy szar de vigyétek aztán majd lesz valami?
[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
Nekem holnap jön a 2070.
Remélem nem Pacman edition.
Egyenlőre nem hirdetem meg az 1070-em....Anno amikor 290X-ről váltottam GTX970-re kifogtam egy hibás kártyát. Persze hogy év végén vettem, így a "Karácsonyi szezont még 290X-el kellett "átvészelnem"
Pascalokkal eddig szerencsém volt.[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
nihill
őstag
Régebben kuponnal járt a kártya mellé a játék, most már hardveresen
-
törölt tag
Kérdés hogy ez driverből /BIOSZból javítható e.
Gondolok itt arra hogy nem engedi csak 80 fokig a memóriát.
És persze hogy ez mekkora teljesítményvesztéssel járna...
2070-et nem sokan szeretnének 1080 teljesítmény alatt járatni.
Amúgy ez lehet egy GPU sebezhetőség .
De ha már abba is hagyja a működést az kemény.[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
NVIDIA RTX 2080 Ti Crash Artefacts
Ez szerintem rohadt gáz, mármint az Nvidia hozzáállása a garanciális ügyintézéshez.
https://howbad.info/
-
félisten
-
nejad
aktív tag
Ez azoknak is rossz hír aki esetleg használt 1080ti-t akar venni, mert így annak az ára sem fog nagyon lejjebb menni.
-
XuChi
addikt
Nesze nekte beta teszterek. Fél misiért tesztelheted a foskupacot.
-
félisten
GDDR6 ennyire kiforratlan lenne?
szomorú hír.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Fél millió forintért veszel egy VGA kártyát és ilyet csinálna hidd el te is hisztiznél.
A durva az, hogy az artifactot után / mellett jön a BSOD, majd sok felhasználónak konkrétan meg is döglik a kártyája, tehát nem is lehet tovább használni.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nagyúr
Akkor ezek olyan memóriák, amik emlékeznek még a 80-as évekre is?
Nemtom mit kell hisztizni, kapnak ingyé egy jó kis retró játékot
Aki él és nem boldog, az téved!
-
syberia
veterán
"NVIDIA nem különösebben gondolkodik a széria visszahívásán"
Akkor minden rendben van, 56.25% arányban.
https://howbad.info/
-
Bird
addikt
Nem semmi egy pofára esés ez.... Jöhet a revision 2.0 meg a refurbished modellek.
Addig pedig:
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
snecy20
nagyúr
Pont az (is) még a felháborodás oka, hogy van olyan user, aki már a 2. cserekártyáját kapja, és ugyanúgy a döglődés a vége a sztorinak.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Docker konténerizálás
- Mit játszottál végig utoljára?
- Kriptovaluták és az adózás
- Anime filmek és sorozatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RX 6600 XT - hibátlan - dobozos
- Hibátlan - ASUS Nvidia Geforce RTX 2060 Super Dual Evo V2 Advanced 8GB GDDR6 256bit VGA videókártya
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Hibátlan - MSI Nvidia Geforce GTX 1060 Gaming X 6GB GDDR5 192bit VGA videókártya
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest