- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
válasz
BalaNce87 #43 üzenetére
Sose voltam igazi pro, de ez az el sem engeded a gombot és 3 embert megölsz dolog max valami hc tdm vagy hc ffa ban jön be, de waron igencsak kivágnak a saját csapattársaid
Figy van a pubolás meg van a többi (gyak war, war, cb), és nem mondom hogy rossz volt a pam, de az által, hogy ki lett véve sok minden a pro modban sokkal inkább az ügyességen múlt a játék mint azon, hogy milyen tömegpusztitó fegyverrel kempeled el magad.
M1 lehetne ezen veszekedni még, de aki komolyan vette és nem csak pubozott az nem akadt fenn azon hogy milyen moddal kell tolni.
Arról meg hogy DE-el miket műletek egyesek csak annyi, én berettával olyanokat löttem fénykoromban hogy az ellen szeme ketté állt ...
De most annyira felcsigáztál, hogy lehet kicsit nosztalgiázok COD4-el, sőt tolnám is szivesen de már rég nincs meg a team
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest