- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
birka
csendes tag
Régebben a cégem volt a Umax (=Yamada) hivatalos képviselete itt Mo.-n. Az első felvevő még UMAX márkanév alatt futott, aztán lett az egész termékvonalból Yamada. Ez a 8400-as már vagy a negyedik DVD felvevő, tehát kezdeti próbálkozásnak nem nevezném...
Az viszont igaz, hogy a kidolgozás gagyi, a 8200-asomnak is minden porcikája ropog, kameráról nem tud felvenni, mert rossz lesz a hang, viszont a TV-ből simán felveszek akármit, az jó is. A felvétel formátuma DVD-VR, lehet, hogy emiatt nem tudta lajátszani a gép, valamint csak azokat a lemezeket tudom lejátszani sz.gépen, amik le vannak zárva a DVD felvevővel. Örömmel láttam, hogy ebben a lejátszóban már lehet tallózni az MP3 mappák közt, a régebbivel csak léptetni lehet, de azt is gagyin.
Az SLP/LP/EP az a tömörítést változtatja az MPEG-II-ben, valamint, ahogy néztem, az SLP az csak VCD felbontású (esetleg SVCD), tehát mintha a felbontást is változtatná...
[Szerkesztve] -
birka
csendes tag
Nerkem 8200-as van, tehát a néhány generáció már megvolt. FireWire, USB valóban van rajta. -R lemezeket sohasem fog írni, mert azok nem írhatók session-ben, csak egyben, így szól a szabvány (az egy dolog, ha mégis meg lehet csinálni), így ugye minden filmre egy DVD, ez egy kicsit pazarlás.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Yamada asztali DVD-lejátszói erősítést kaptak - most egy írni is tudó készülék került terítékre.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest