- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kariad
senior tag
válasz Depression #12 üzenetére
Igen ez minden Játékosnak a legfontosabb!!
-
Termigáßor
aktív tag
válasz Depression #20 üzenetére
Akkor már bevallhatom, hogy a múltkor kiakasztottam egy 75G-s egeret. Bevittem a boltba, de nem akarták gariztatni. Nosza, ott helyben szétlőttem az egész kócerájt egy helikopterből kiszedett golyószóróval, majd a túlélőknek meghagytam hogy: "..még visszajövök!"
[ Szerkesztve ]
Jobbára ártalmatlan...
-
sNORh
addikt
nekem nemteccik..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
válasz Depression #20 üzenetére
Mi van ma? Mindenkit elhagyott a humorérzéke?
-
dudika10
veterán
Ez a G-s dolog már egy előző egérnél ki lett tárgyalva.
Hogy mindenki tisztában legyen mit jelent az 50g:
-ekkora gyorsulásnál az egér olyan 60-70N súlyú (egy 6-7 kilós test súlya 1g-nél) és ebben még nincs benne az emberi kéz súlya...
-1 másodperc alatt az egérnek 250m-t kell megtennie
-500m/s sebességre gyorsul 1 másodperc alattHát most mondjátok azt, hogy ez nem parasztvakítás.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
félisten
-
Hebry
senior tag
OCZ termékeit valahol az ember már látta, és tényleg csúnyák szerintem is, bár ez szubjektív.
-
Depression
veterán
Nem mindegy? Az ember tűrőképessége 10G alatt van. Ezt már arra tervezték, hogy a Terminátorok ne a valóságban nyírjanak ki, hanem ők is tudjanak játszani, és élvezni az egér által adott lehetőségeket egy FPS-ben.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Skizz
addikt
Csúnya.
-
válasz littlelion21 #17 üzenetére
Hát ezaz, hogy sehogy De Vérpistike fel tud vele vágni a kocka haveroknak.
-
Így van. A 2400dpi is baromi kevés ám... Ezzel nem tudok villogni a haverok előtt, az meg milyen már?
littlelion21: 50x9,81m/s^2 = 490,5m/s^2 gyorsulást tud lekövetni. Elvileg... Mondjuk kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan sikerült a gyártónak lemérnie.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Mi ez az 50G-s hülyeség? Ha megküldöm 50G-s gyorsulással az egeret, még képes lekövetni a mozgást/gyorsulást?
-
PH-User
addikt
Nekem a behemót jobban bejön.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
zed1983
őstag
50G gyorsulás az nem semmi, az ember mennyit bírhat?
Behemot...kicsit találó név[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Depression
veterán
50G? Ilyen netestégesen alacsony számút sosem fogok venni! Legyen 10.000G, hogy amikor egy fekete lyuk elnyeli a Földet, akkor is tudjak még játszani.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
-
tetrix
tag
a "Behemot" egy az egyben Raptor M3 Platinum; OCZ logóval!?
-
Tomi_Sci
őstag
Old megmondta a tutit!
Mondjuk ha nem lenne ilyen nyomi formájuk, es nem OCZ lenne , akkor nem is lenne rossz 50 g gyorsulaaas wowHirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
félisten
Nekem meg kéne...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
tomi_mod
aktív tag
Az oldalsó gomb elhelyezése elég alacsonynak tűnik, benne van a véletlen nyomás...de persze kézbe kéne venni aztán lehet, hogy csak a kép csal picit.
Nálam még mindíg G5 -
Pipó
őstag
Egyetértek. Én pl. a bal oldalon hüvelyk ujjra tervezett gombot ki nem állhatom, ha felül vagy középen van. Mikor nem csúsztatom, hanem kicsit felemelem, vagy az oldalánál fogva tolom odébb az egeret már be is nyomtam véletlenül és már másik oldalon is vagyok a neten. Ebből a szempontból tökéletes a logitech dual opticalom, ami már van vagy hat éves.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
old gray
addikt
válasz Termigáßor #1 üzenetére
A 6 hsz-ből hány alkalommal voltál első?
Ma van a gamerek világnapja? Vagy ez úgy működik mint a menzán: ha kedd akkor főzelék?
Nah legyünk egy kicsit szakmaiak is má'mert szúrja az agytrösztök szemét a sok off: nem tetszik mert lézeres (persze lehet pont ez az egér az ami lézeres és jó, nem?). Szoftver? Soha nem használtam egérhez. DPI? Súly? Semmitmondó adatok. Kinézet: nem érdekel, legyen kényelmes és ne csúszos műanyagból legyen, mindezek felett akár egér formája is lehet, nálam a funkció előbbre való a formánál..
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Termigáßor
aktív tag
Jaj nem szeretek első lenni...
Akár jók is lehetnének ezek az egerek. De ha már annyira a játékosok igényeit tartják szem előtt akkor miért erőltetik a lézert? Ráadásul optikai szenzorral még jobb áron is lehetne adni...
no mindegy kíváncsian várom a tesztet, ha lesz.
Jobbára ártalmatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM