Új hozzászólás Aktív témák
-
boletus
aktív tag
Nem jövök a nyitjára,hogy tudnám az albumborítókat felrakni a gyári zenelejátszó üres,színes kockáiba. Köszönöm a segítséget.
-
boletus
aktív tag
Szegény masina,ha csak meglátja a hatodik,nyolcadik "hátulról nyomkodót" ,félelmében hányni kezd................pixelt.
-
boletus
aktív tag
Boldog Új Esztendőt !
-
boletus
aktív tag
Minden Fórummtársnak, s Szeretteinek Boldog Karácsonyt kívánok : Valányi János.
-
boletus
aktív tag
A régi,már nem fontos leveleket képtelen vagyok végleg kitörölni.Vagy nem is lehet ? Ha igen,köszi a segítséget.
-
boletus
aktív tag
Szervusz !
Ezt a kérdést Neked kell eldöntened,olvass véleményeket mindegyik tabletről,a teszteket,és válassz. Én azt mondom ASUS 300,ha klaviatúrára is szükség van. Egy SAMSUNG tulaj meg az S - t ajánlaná. És,ez így természetes. A dokkoló alkalmazása is az ASUS mellett szólhat. -
boletus
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #1001 üzenetére
Jelezte nekem is,mondván,nézzem meg az értesítéseket. Megnéztem,nincs. Én is szeretném tudni a tartalmát,vagyis hogy miről is szól.
-
boletus
aktív tag
válasz
mgTerminator #984 üzenetére
Nem esszük meg."Megfeküdné"a gyomrunkat.
-
boletus
aktív tag
válasz
Predatorka #981 üzenetére
Ezen az oldalon ajánlod a Samsungot ? Miért nem ott vagy ?
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #957 üzenetére
Rengeteg olyan alkalmazás van a "mind" között,amelyek hasznos voltáról fogalmam sincs. Mint írtam, nem használok külöleges alkalmazásokat,a nekem érthető,nem fontosakat letiltottam,az ismeretlenek maradtak.Segítenél selejtezni ? Köszi.
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #953 üzenetére
Köszi,megteszem.
Nagyon sok hsz-t elolvastam(több ezret),köztük a J B telepítésével kapcsolatosakat. Átlag user vagyok, a NET,zene,és a fotó alkamazások a fontosabbak. Maradjak a szendvicsnél,vagy ? -
boletus
aktív tag
Megvásároltam,töltőn van most. Ezután "lakom be". Üdv a fórumtársaknak ! Szívesen venném a jótanácsokat.Köszi.
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #825 üzenetére
Ez a rootolás,főzőcskézés a jobbítás az új,a jobb keresése. S ez,természetes is. Ha 3-4 évtizeddel fiatalabb lennék,én is "elkövetnék" egyet,s mást. Hatvanon túl már nehezebb,sőt........
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #949 üzenetére
Tulajdonképpennemis tudom,volt SONY X S-em,azoknak az első szériás készülékeknél "sárgulós bibi" volt a kijelzőjével. A SONY rugalmas volt,a hibásakat egyből cserélte. Az ASUS,ahogy olvastam,nem ilyen ügyfélbarát.
-
boletus
aktív tag
Az SN C5.......... a dobozon, szériaszámok a gyártás időpontját mutatják,ha igen, mikor készült - tudja valaki ?
Lefoglaltam telefonon egy M.M.- nél, és megkérdeztem a számokat. -
boletus
aktív tag
Üdv Mindenkinek. SAMSUNG Tab P1000-ről váltanék ASUS-ra.Szerdán veszem meg. Mire figyeljek ? Van Seria Number(SN)szám a dobozon,készüléken ? Ha igen,melyek a legfrisebb számok,azaz a legutolsó széria ? Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Asus táblagépétől ismét koppant az áll: a TF300 széria tagjai elegáns formatervvel, bivalyerős processzorral és Android 4.0-val támadnak.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- The First Berserker: Khazan
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen program, ami...?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest