- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
boletus
aktív tag
Üdv Mindenkinek. SAMSUNG Tab P1000-ről váltanék ASUS-ra.Szerdán veszem meg. Mire figyeljek ? Van Seria Number(SN)szám a dobozon,készüléken ? Ha igen,melyek a legfrisebb számok,azaz a legutolsó széria ? Köszi a segítséget.
-
boletus
aktív tag
Az SN C5.......... a dobozon, szériaszámok a gyártás időpontját mutatják,ha igen, mikor készült - tudja valaki ?
Lefoglaltam telefonon egy M.M.- nél, és megkérdeztem a számokat. -
boletus
aktív tag
válasz Avicularia #949 üzenetére
Tulajdonképpennemis tudom,volt SONY X S-em,azoknak az első szériás készülékeknél "sárgulós bibi" volt a kijelzőjével. A SONY rugalmas volt,a hibásakat egyből cserélte. Az ASUS,ahogy olvastam,nem ilyen ügyfélbarát.
[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
válasz Avicularia #825 üzenetére
Ez a rootolás,főzőcskézés a jobbítás az új,a jobb keresése. S ez,természetes is. Ha 3-4 évtizeddel fiatalabb lennék,én is "elkövetnék" egyet,s mást. Hatvanon túl már nehezebb,sőt........
-
boletus
aktív tag
Megvásároltam,töltőn van most. Ezután "lakom be". Üdv a fórumtársaknak ! Szívesen venném a jótanácsokat.Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
válasz Avicularia #953 üzenetére
Köszi,megteszem.
Nagyon sok hsz-t elolvastam(több ezret),köztük a J B telepítésével kapcsolatosakat. Átlag user vagyok, a NET,zene,és a fotó alkamazások a fontosabbak. Maradjak a szendvicsnél,vagy ?[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
válasz Avicularia #957 üzenetére
Rengeteg olyan alkalmazás van a "mind" között,amelyek hasznos voltáról fogalmam sincs. Mint írtam, nem használok külöleges alkalmazásokat,a nekem érthető,nem fontosakat letiltottam,az ismeretlenek maradtak.Segítenél selejtezni ? Köszi.
-
boletus
aktív tag
válasz Predatorka #981 üzenetére
Ezen az oldalon ajánlod a Samsungot ? Miért nem ott vagy ?
-
boletus
aktív tag
válasz mgTerminator #984 üzenetére
Nem esszük meg."Megfeküdné"a gyomrunkat.
-
boletus
aktív tag
válasz Unbaised-Ben #1001 üzenetére
Jelezte nekem is,mondván,nézzem meg az értesítéseket. Megnéztem,nincs. Én is szeretném tudni a tartalmát,vagyis hogy miről is szól.
-
boletus
aktív tag
Szervusz !
Ezt a kérdést Neked kell eldöntened,olvass véleményeket mindegyik tabletről,a teszteket,és válassz. Én azt mondom ASUS 300,ha klaviatúrára is szükség van. Egy SAMSUNG tulaj meg az S - t ajánlaná. És,ez így természetes. A dokkoló alkalmazása is az ASUS mellett szólhat. -
boletus
aktív tag
A régi,már nem fontos leveleket képtelen vagyok végleg kitörölni.Vagy nem is lehet ? Ha igen,köszi a segítséget.
-
boletus
aktív tag
Minden Fórummtársnak, s Szeretteinek Boldog Karácsonyt kívánok : Valányi János.
-
boletus
aktív tag
Boldog Új Esztendőt !
-
boletus
aktív tag
Szegény masina,ha csak meglátja a hatodik,nyolcadik "hátulról nyomkodót" ,félelmében hányni kezd................pixelt.
-
boletus
aktív tag
Nem jövök a nyitjára,hogy tudnám az albumborítókat felrakni a gyári zenelejátszó üres,színes kockáiba. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest