Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wagner_ur

csendes tag

válasz eversman #3527 üzenetére

Ha a játékban be lehet állítani keyboard-ot vezérléshez akkor megy vele. Ilyen például a super androix nevű Mario-utánzat. Egyébként nem hiszem. Legalábbis hiába próbáltam.

• Wagner_ur

csendes tag

Van szerencsénk egy ilyennel együtt élni már 5 hónapja, egészséges kis szerkezet, nagyon szerethető. Még az asszony is kedveli. Főleg mivel az övé. :D Ezért is volt fontos a szövegszerkesztés amihez a billentyűzet egy lényeges pont. Mivel a fizikai csatlakozás (OTG) támogatás hiányában nem működik, más megoldást kellett találnom. Némi utánajárással egy rapoo e6300-at vettem ami jól működik (bár az í és a 0 fel volt cserélve rajta de ezt két pattintással megoldottam) végre és van magyar kiosztása, akármilyen helyeken is. Viszont csak az OfficeSuitePro-val megy a bill, a Microsoft droidos szövegszerkesztőjével (Quickoffice) nem. Ezt ki érti? Mindegy. Szerencsére előbbi sem rossz, így már az asszony is tud dolgozni ha évente 2-3 alkalommal úgy adódik vagy ha hetente ír pár sort a barátnőinek. Quickoffice-t viszont a Play áruházban meg sem találja az Asus. Érdekes.

Igazán bajom nincs a cuccal. Néha akad kicsit, de nem jellemző. Filmeket ha néz rajta az asszony akkor konvertálom neki, feleslegesen ne foglaljon helyet a kártyán, és feltolom data-ra vagy dropboxba, onnan leszedi gyorsan és kész. Így kb felesben van a 32GB-s kártya, bár elég sok játék is van rajta a gyereknek.

Igazán bajom nincs vele, sőt! Nagyon jó kis kütyü, sok vackot láttam hasonló (42e volt) áron ami sok betegséggel harcolt míg ez nem verte le a lécet eddig.

A tapizástól borzalmasan tud kinézni a az egész kijelző, erre van szerintem a szemüvegtisztító. Karc nincs rajta még, de talán egy fólia jó lenne mielőtt lesz pár rajta mert a gyermeki nyomokba (talán tudni sem akarom milyen összetevőket tartalmazhatnak az ilyen maszatok :Y ) biztos sikerül majd egyszer pár karcolós szemcsének is beleragadni és akkor már késő lesz.

Új hozzászólás Aktív témák