Új hozzászólás Aktív témák
-
Wagner_ur
csendes tag
Van szerencsénk egy ilyennel együtt élni már 5 hónapja, egészséges kis szerkezet, nagyon szerethető. Még az asszony is kedveli. Főleg mivel az övé.
Ezért is volt fontos a szövegszerkesztés amihez a billentyűzet egy lényeges pont. Mivel a fizikai csatlakozás (OTG) támogatás hiányában nem működik, más megoldást kellett találnom. Némi utánajárással egy rapoo e6300-at vettem ami jól működik (bár az í és a 0 fel volt cserélve rajta de ezt két pattintással megoldottam) végre és van magyar kiosztása, akármilyen helyeken is. Viszont csak az OfficeSuitePro-val megy a bill, a Microsoft droidos szövegszerkesztőjével (Quickoffice) nem. Ezt ki érti? Mindegy. Szerencsére előbbi sem rossz, így már az asszony is tud dolgozni ha évente 2-3 alkalommal úgy adódik vagy ha hetente ír pár sort a barátnőinek. Quickoffice-t viszont a Play áruházban meg sem találja az Asus. Érdekes.
Igazán bajom nincs a cuccal. Néha akad kicsit, de nem jellemző. Filmeket ha néz rajta az asszony akkor konvertálom neki, feleslegesen ne foglaljon helyet a kártyán, és feltolom data-ra vagy dropboxba, onnan leszedi gyorsan és kész. Így kb felesben van a 32GB-s kártya, bár elég sok játék is van rajta a gyereknek.
Igazán bajom nincs vele, sőt! Nagyon jó kis kütyü, sok vackot láttam hasonló (42e volt) áron ami sok betegséggel harcolt míg ez nem verte le a lécet eddig.
A tapizástól borzalmasan tud kinézni a az egész kijelző, erre van szerintem a szemüvegtisztító. Karc nincs rajta még, de talán egy fólia jó lenne mielőtt lesz pár rajta mert a gyermeki nyomokba (talán tudni sem akarom milyen összetevőket tartalmazhatnak az ilyen maszatok
) biztos sikerül majd egyszer pár karcolós szemcsének is beleragadni és akkor már késő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest