- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Amazon Fire TV stick/box
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Nagyon érdekes hozzászólások jöttek....Azért látom páran keverik a barnát rendesen.
Én most pillanatnyilag tojok a felhasználói élményre kedves sel, ugyanis nem erről beszéltem.
Mellesleg látom sokan szeretnek itt kötözködni és képtelen elfogadni mások véleményét..Minden kutyasz@rt belemagyaráznak egy hozzászólásba csak nehogy neki ellentmondjon valaki.
Akkor most egy kis félreértés tisztázása
blackrulz / cucka / k. :
Aki azért vesz egy könnyű gépet mert a napi rutin abból áll, hogy a munka mellett kb 4-8 órát baktat a géppel ám legyen...mondjuk én nem értem, hogy mit dolgozik így az illető...Parci
Azért nem mindegy mit hasonlítasz össze 2-3 kilós vs 1,3kg vagy 1,3 vs ~1,7kg
Mert én subnotebook kategóriával úgy általában dobtam össze(ami a cikkben is szerepel) nem a DTR-ekkel.
----------------------------Mondjuk ezt úgy senkinél nem értem, hogy egy MAX 1.999 kg-ot alulról súroló gépről azt miért írják le páran, hogy pffúúú de nehéz egész nap hurcolni...De azt miért nem írja le valaki mi az a konkrét napi rutin amit végigcsinál és olyan baromi szenvedés ez neki mert nehéz a gépe?
Amúgy mielőtt még más is jönne ilyesmivel én nem vennék Apple-t mert nem én vagyok a célközönségük...Nem is ócsároltam őket.Az biztos, hogy amit csinálnak azt jól csinálják.
Itt most akármilyen más gép is lehetett volna. Csak egyszerűen nehezemre esik azt hallani elméletileg egészséges férfi emberektől, hogy bocs de én inkább 1,3kg-os gépet veszek, mert a plusz ~0,5 kg-al már túl nehéz lenne egész nap hurcolni. Ezzel meg visszakanyarodtam oda, hogy mégis mennyit mászkál valaki egy laptoppal úgy, hogy valójában ő viszi a gép terhét és nem a busz/kocsi/egyéb.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Djroberto
tag
Na most akkor egy gyors vélemény aki ilyet akar venni.
13 Air-em van 2GB rammal es 128gb ssd-vel kb 4 honapja hasznalom és teljesen meg vagyok vele elégedve,ez egy meg tervezett masina ami együtt él az oprendszerrel.
Bátran ajánlom mindenkinek,főleg azoknak akik windowsról szeretnének áttérni.Az aki azt írta hogy a hardver elmaradt ócska, idejét múlt.
erről az lenne a véleményem hogy nem megjelenés után kb fél évvel kellett volna tesztelni előszőr és cikket csinálni belőle...nemde?Ja mindezt összehasonlításként mert használok windowsos gépet is:
T400 P8600 a 2vga-s erősebbik 4670 talán? 2x4GB ddr3 + SiliconDrive N1x 128GB SSC-D0128SC-2500 SSD + x64 win 7
egy rakás szar a t400 ehhez képest...mondhatjuk hogy a P8600 elavult,na de azért annyira nem..
:-)
-
Pusztitusz
tag
Alap noti is bőven elég 100k körül dolgozni
Marhasag, vannak teruletek ahova eros vas kell dolgozni.Még olyan is van hogy az asztali gépemet is húrcolászom bőröndbe és nem 50 méterre hanem Debrecen-Anglia-Skócia,attól függ merre kapok melót
Mit dolgozol? En 4 orszag kozott ingazok, de soha nem cipelnek asztali gepet.Még 10-15 év és vagy szuperdagadtak lesznek az emberek vagy csontgiliszták...
Igazad lehet, mert en is vagy 184cm/115kg vagyok, de mivel nem betonozassal keresem a zsozsot nem erdekel kulonosebben egy olyan valaki velemenye aki asztali desktopot furikazik hogy tudjon jaccani160K-ért veszel egy Dell 5010-es-t nvidia 525m-el és azzal még gamezni is lehet közepesen bármivel.Ja és persze 2410m proci van benne,toltok bele 40k-ért ssd-t aztán meg is van a hiper szuper noti.
Tervezesi munkara pics@fust, nem "penzkereso" gep.Nem akartam leirni de megis leirom es senki masra nem celzok vele (nem inge kategoria, nem altalanositas, nem celzas DE)
Kisfiam ha annyira csoro vagy hogy gepeket kell hurcolnod orszagokon keresztul, + "assetudod" mirol beszelsz (ubuntu), a kenyelmed nem erdekel, csak kirakatban lattal ilyet de mivel Apple fikazni kell ezerrel. Nem huznal el ebbol a totyikbol, mert az ilyen IQ light-ok nelkul is van eleg fikazo, (De ok legalabb probalnak ervelni)
[ Szerkesztve ]
My god has a hammer, your god was nailed to a cross. Any questions?
-
veterán
Úgy, hogy mindenki el van ájulva és az ehhez képest jóval nagyobb és nehezebb D830 kevesebbet fogyaszt - ami azért nem új darab. Meg mert nekem az van, így ahhoz tudok viszonyítani. Nem látom a bökkenőt a történetben.
Pusztitusz:
Persze, van terület, ahová kamion kell... ez most így nem tudom, hogy jön ide, amikor az air nem épp erőlegény. Attól függ, mire kell. Office + net ezen is szépen megy.k.:
Ne már, hogy 1 GHz különbség, gyengébb vas és mégis gyorsabb... max. úgy tűnik, de kizárt. Most ez nem az "OSX vs Win7 ki mond nagyobban" topik. Használtam 4200-as és 7200-as notit is huzamosabban és bizony elég szignifikáns a különbség, nem beszélve arról, ha még a CPU is gyenge. Elhiszem, hogy a kollégád nagyon hinni akart, de ez nem teljesen életszerű.[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz MrSealRD #101 üzenetére
Aki azért vesz egy könnyű gépet mert a napi rutin abból áll, hogy a munka mellett kb 4-8 órát baktat a géppel ám legyen...
Nem azért, hanem mert asztali használatot leszámítva minden helyzetben előnyös a kis súly.Komolyan, eszemfaszom megáll, melyik részét nem érted annak, hogy egy hordozható gépnél a kis súly az egy előnyös tulajdonság?
[ Szerkesztve ]
-
Curse
tag
válasz Pusztitusz #106 üzenetére
Alap noti bőven elég arra amire ez is.
Mezőgazdasági munkákat tolok.Mikor mit.(gyümölcs,virág)Farmok között ingázok.
Ja te már dagadt vagy valóban.Nem betonozással keresem én se a kenyerem de attól még az is munka.Vagy az már gáz szerinted?
Tervezési munkára ezek az Air gépek sem lesznek neked elegek.
Jaja elég csoró vagyok még mindig mert az adósságaim végét nyögöm de azt hiszem ez nem tartozik ide.Valóban nem tudom milyen oprendszerekkel árusítják ezt a sok csodagépet.Viszont a hardware-ek amiket építenek bele és az árcédula amit társítanak mellé az nagyon gáz.Ezért fikázom nem azért mert Apple.Lehetne Asus vagy Giga vagy bármi akkor is fikáznám ha ennyiért adnák.Ezek szerint neked nem esett le pedig te biztosan okosabb vagy mint én.
-
Pusztitusz
tag
Ugy jon ide, hogy van par Apple cucc a csaladban es mindegyik kivalo minosegu + a kezelhetoseguk is messze ver mindent, de ez a megmondoember egyszeruen kiakaszt. Az mas kerdes , hogy nekem masra van szuksegem, de legalabb tudom mirol beszelek.
(#113) Curse
Igy meg vegkepp nem ertem mit trollkodsz itt ossze-vissza.[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Tényleg remek gép! Szerintem ilyennek kellene lennie minden olyan notinak amit direkt arra találtak ki, hogy mindig vidd magaddal, mindenhova, mert könnyű, gyors, és netezésre film nézésre stb... tökéletes. SSD figyelemre méltó, és az is hogy egy pendrive-n adják hozzá az OS.-t. Az ára viszont borzalmas.
PS4
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tehát te direkt fikázni jöttél? (Az ok most mindegy...) Pedig már érik a minden, mehetnél melózni is helyette, meg ugy általában bármi hasznosat csinálni
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
veterán
válasz Pusztitusz #114 üzenetére
Igazából már szerkesztettem volna a kolléga hsz-ének fényében. ez nem erőbajnok, de nem is akadozik. Legalábbis az első gen. sosem akadt meg. Persze tudni kell, hol a határ felhasználásban.
-
MrSealRD
veterán
Inkább miért nem írod le, hogy a te esetedben ez mit jelent a hétköznapokban?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
DeFranco
nagyúr
Na, csak hogy ON is legyek. Én három dolgot értékelnék egy ilyen eszköznél:
- külcsín (számoljuk most ide a vékonyságot és a súlyt)
- belbecs
- árJelen esetben én úgy látom, hogy ebből a háromból csak két dolog tejlesül:
A külcsín rendben van, és bár ízlés dolga, de kijelenthetjük, hogy trendi. ez OK.
Az ár az cutting edge kategória, de akkor a vas kevés.
A vas használható, elérhető kategória, de akkor az ár magas.Így erre a termékre a fentiek fényében, különös tekintettel arra, hogy a hazai árat is értékeljük a plecsnivel, amiről parci is elismerte, hogy a külföldi árszinthez képest "fura", nem adnék rá "ajánlott" plecsnit.
A háromból kettőt választhat, az nem "ajánlott". Ami 3/3 az "ajánlott" ami 3,5/3 az meg a "különösen ajánlott". Szerintem. Nekem ez lenne a tiszteletteljes elvárásom a PH! felé, úgy látom, hogy puhult a tesztelők szive mostanában.
Parci: tudom, hogy ingyenes lap vagytok, tudom, hogy ne sírjak, de attól még visszajelzést adhatok, ugye?
Ennyi a bajom az egésszel. Ha kapott volna egy tetsziket megjegyezve, hogy vagy az ár vastag, vagy a vas vékony, akkor nem lenne semmi gondom.
[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
"Úgy, hogy mindenki el van ájulva és az ehhez képest jóval nagyobb és nehezebb D830 kevesebbet fogyaszt" Erre valami bizonyiték? Lásd #88
Nem kötözködni akarok, csak tényleg érdekelne hogy tudtál elérni a D830-cal 10W alatti fogyasztást netezés közben (bármelyik Air de még az én szimpla Macbook-om is simán az alatt van).
-
veterán
Egy
elsőmásodik (2009-es, nem vagyok képben a számozással) generációs volt nálam. Az bizony nem 10W-ot evett... és cserébe nem is bírta sokáig. Megeshet könnyen, hogy tévedek vagy javítottak ezen valamit. Nincs bizonyítékom, nem szoktam mindent eltenni, hátha jó lesz valamit bizonyítani.Ja, kiegészítés: a D830-ban GMA van, nem az nV-s verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Csepy
őstag
Épp a napokban nézegettem mindkét modellt a MM-ban, de a 11.6"-osban 64GB SSD volt csak és 280.000.-ért adták. Megtapogattam és nagyon bejött az anyagminősége, devalahogy nekem az összhatás, az a WOW! maradt el.
Most rendeltem egy (ill kettő, mert asszonynak is lesz) DELL VOstro V130-at. Full fém (Alu, cink, magnézium), 13.3" WLED MATT kijelző, i3-380UM, 4GB DDR3, 500GB@7200rpm, Win7 HP x64, igaz intel GMA HD, de a végösszeg 145k volt darabjára. A legvastagabb pontján 19mm, a zsanér mögött (átlagban 16mm) és 1,56kg.
Szerintm egy ésszerűbb döntés, ha már hurcolászni akarod és mégis emberi áron szeretnél 13.3" notit.Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
cucka
addikt
válasz DeFranco #119 üzenetére
Szerintem az ár egyáltalán nem olyan vészes. Az átlag notikhoz képest tényleg nagyon drága, de azért álljunk már meg, ez a kategóriájának a legkönnyebb, legvékonyabb notija, csúcsminőségű házban, különleges kinézettel, ssd-vel, stb. Ez ennyibe kerül. Más gyártók hasonlóan pozicionált gépei pont ugyanilyen drágák.
A Porsche 911-es is drága, nincs hely benne a csomagoknak, sokat fogyaszt, aztán valahogy mégis gerjednek rá az emberek. A Vertu telefonok tudásban a fasorban sincsenek a kommersz modellekhez képest, aztán mégis veszik az emberek. Rengeteg ilyen termék van, amely a te gondolatmeneted szerint közepes minősítést érdemelhetne, aztán a valóságban meg a népek oda vannak érte és mindenki ilyet szeretne. -
Pusztitusz
tag
Mikor a felesegemnek megvettem az Air-t, egy darabig nem hozza se jutott, mert kisajatitottam, nekem tetszik o meg azota se panaszkodott ra popec kis gep (fenykepekrol nemigazan jon at de amikor kezbevettem csak az forgott a fejemben, hogy "bame de kurv@ vekony")
-
zörbi
csendes tag
válasz Pusztitusz #106 üzenetére
Egyetértek hogy egy százezres notebook nem jó dolgozni, de szerintem az üzleti szférába jellemzően nem erős hardver kell hanem strapabíró gép. Persze vannak kivételek de általában nem grafikai tervező szotvert futtatnak laptopon. A legtöbb üzletembernek csak internet, meg office kell. Az viszont alapvető hogy masszív, elnyűhetetlen és megbízható legyen a gépe ez pedig nem a százezres kategória.
[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
Rendben, elhiszem, hogy a régebbi Air-nél GMA-val nem eszik többet, de valószinűleg ezektől az újabbaktól már nagyon kikapna (és a többi kissebb Macbooktól is)
Hiába, MacOS nagyon energiatakarékos. Nekem Win7 is van a MacBookon és azzal 4-5 órát bir, mig OSX alatt 6-7 óra simán kijön.
Szerk: Ugyanakkor megjegyzem hogy nekem elég lassúnak tűnik az OSX a Win7-hez képest (MacBook Unibody, 2.26 GHz C2D, 2GB RAM)[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
macbook pro 13" 2.26ghz c2d
fél fényerő wifivel, itunes ról szól a zene.mindamellett a mac nem szereti a flasht!
ha telepítettétek volna a clicktoflasht-t akkor nem indultak volna el az oldalakon a flash reklámok, és a nagyon 10 a kicsin 7 órás üzemidőt kaptatok volnaíme: AKKU IDŐ
szerk.:
jah mégvalami, ezelőtt airem volt, első gen, 670 ciklusos akkuval adtam el, akkor volt 91%os az akku! ezt semelyik másik gyártó nem tudka megcsinálni, mind kihal 2-300 ciklus után.
[ Szerkesztve ]
-
Curse
tag
válasz Pusztitusz #114 üzenetére
Te figyuzz már ha veszel egy alap notit az széthullik miközben használod?Vagy miért megbízhatatlan?Kezelhetőség alatt mit értesz?Az olcsóbb notikat nem lehet használni rendesen?Énis tudom miről beszélek de te például még mindig nem adtál kielégítő választ arra hogy miért is ér ennyit ez a gép?Azért mert szuperül van összerakva?Szerintem bármelyik más noti is jól van összerakva.Lehet vele filmet nézni meg bármit amit ezzel is.Akkor miért kerül ennyibe és miért ajánlott ezen az áron?Csak azért mert ultravékony és könnyű?Akkor ez meg azért jó mert trendi vagy azért mert tényleg problémát okoz egy 2 kilós noti hurcolászása.Sőt szerintem aki ilyen notit vesz valószínüleg nem a HÉV-el közlekedik jobbra-balra hanem van autója,ezek fényében meg pláne nem értem az ajánlott plecsnit.
-
DeFranco
nagyúr
OK, rendben, én mindent megértek, de ha ennyire leg-leg-leg modell, akkor egy core-i szériás procit, és egy IPS panelt azért várnék bele. Mondom, lehet ennyi az ára, nem fáj, ha másnak telik rá, de akkor miden részletre figyeljenek oda annyira, mint az árcédula megírására.
Az meg, hogy a Vertu-t veszik, nem engem minősít.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem ér ennyit, senki nem mondta. De el lehet ennyiért adni, és vannak akik megveszik, mert hála az égnek van rá pénzük, és közben meg tetszik neki, és akkor utána mikor hazaviszik jól örülnek. Pfejj, fogyasztói társadalom bábjai,dehát mit van mit tenni... ha egyszer keres az ember pénzt, csak elkölti már valamire, nem?
Miért kellenek ehhez észérvek, nem lehet érzelmi alapon pénzt költeni, ha megteheted? Üdítő, csoki, hamburger mellett milyen észérvek szólnak? Mégsem okoz senkinek megrázkódtatást, ha most veszek egy snickerst, ha viszont egy iMacet akkor meg de.Gicz: Nem a mac nem szereti a flasht, hanem az Adobe b.szik normális playert irni windowson kivül bármire. Van ezzel linuxon is baj bőven.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Gicz
addikt
sztem olyasmikre célzott, mint a nagyon nagy tapipad, multitouch gestures, ilyesmi...
most nem arra kell gondolni hogy két ujjal széthuzod a képet, az nem lényeg, de az exposé például: négyujjal fe, és szabad az asztalod, négy ujjal le: összes ablak látható,
3 ujj safariban balra, 1 oldal vissza, nem kell a vissza nyilacskára bökni folyton, jobbra meg előre..amíg nem használsz 1-2 hétig ilyet addig nem tünik fel. sőt még akkorsem gondolod nagy dolognak.
DE amikor azután vissza kell ülnöd jóesetben fele akkora tapipadhoz, és ösztönösen csinálnád a 3- 4 ujjaj gestures-okat, akkor jut eszedbe h bakker tényleg ez igy szar.
-
macikos
addikt
Nem. Az én gépem nem Apple! Az iPhone-t imádom. Most is az van és a következőkben is az lesz, de a Mac-től rosszul vagyok.
Asztali gépből sajátot rakok össze, notiból pedig Thinkpad.
Curse: Azért adják ennyiért az Apple cuccokat, mert így is megveszik. Ennyi. Miért kellene, hogy olcsóbban adják? Ez nem a Máltai Szeretetszolgálat. iPhone, iPad is rohadt drága, aztán alig győzik a gyártást, mert viszik, mint a cukrot.
DeFranco: Én is az IPS panelt mondom. Nevetséges, hogy nem azt raktak bele. Thinkpad X220-ban is az van.
[ Szerkesztve ]
-
Curse
tag
válasz Nyugdíjas #131 üzenetére
Valóban el lehet költeni érzelmi alapon is a pénzt,ez igaz de akkor megint az van hogy almások sok propagandát nyomatnak a médiában hogy legyenek érzelmek a vásárlóban amikor kiraklya a nagy köteg lóvét ezért. a gépért.Nagyobb a füstje mint a lángja.Lehúzás ugyanúgy.Nem sajnálom énse senkitől arra költik az emberek a pénzüket amire akarják de ajánlott plecsni ennek????Legyen tetszik.Az ajánlott szó mögött sejthető némi észérv is míg a tetszik inkább az érzelmi viszonyuláshoz áll közel.
-
Pusztitusz
tag
Hozzakezdtem hogy leirjam, de inkabb hanyagollak. Nem eri meg a vitat sem a kerdesed, mivel nyilvanvaloan ismet ..... mindegy
PS: Egy slma felhasznaloi gepben nem feltetlenul a hw a legfontosabb hiaba szajkozzak a kulonbozo cegek, sokkal tobbet szamit a "felhasznaloi elmeny" a design, a hw-sw paros es a szolgaltatasok.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
A hasonló minőségű gépeknél gyakorlatilag nem drágább egy Apple termék.
Persze jóskapista csak azt látja, hogy Acerből van 100-ért olyan hardverű laptop, mint ami egy Macbookban van, akkor a Macbook a hülye gazdagok laptopja. Addig nem jut el az egységsugarú agya, hogy fura módon ugyanolyan hardverrel a HP, vagy a Dell, vagy a Lenovo is gyárt 100 ezres gépet, meg 280 ezreset is.Mégis van valami különbség. Én a Macbook Promat hamarosan eladom, már alig használom, és helyette egy Airt fogok venni. Céleszköznek, azaz hordozott számítógépnek jobb, és amire kell arra nekem elég.
-
alamuszi
senior tag
válasz Elpresidente #77 üzenetére
Sajnos nincs igazad a Nike az a nagyvilágban a gyenge minőség szimbóluma. A világ 90 % nem tartják a nike-ot minőségnek. Bezzeg a szűklátókörű magyar igen mert csak ezt ismeri meg is érdemli. Mert ugye az igazán minőségi termékek sport cipő szinten (Asics, Mizuno, New Balance, Brooks) Magyarországon nincs is, de miért is lenne, ha a szart is megvesz 3 szoros áron a magyar. Szóval ha a minőséggel akarsz példálózni ne a Nike-ot vedd elő, mert ha a Nike minőségéhez hasonlítod az Apple-et akkor az apple szarban van.
Bocs csak a látókörödet akartam szélesíteni.
(#137) joamilestoné :
Máris hozzáteheted, hogy most nem Magyarországról beszélsz, mert akkor igazad van. De ott rohadt drága a mac, persze erről nem a Mac tehet, de a tények makacs dolgok.
[ Szerkesztve ]
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
nkmedve
őstag
Ezzel egyetértek, Windows alatt gyakorlatilag használhatatlanok a multitouch touchpadok (külső egér nélkül nekem szenvedés) mig OSX alatt simán használom a MacBook trackpad-ját egész nap és meg vagyok elégedve vele. Nem csak a méret miatt van ez (használtam már a MacBook trackpad-jét is Windows-ban, nem volt sokkal jobb mint a Dell E4310 touchpad-ja), scrollozás, gesztusok, minden teljesen másképp viselkedik mint Win7 alatt.
-
Curse
tag
válasz Pusztitusz #136 üzenetére
Helyes.
-
macikos
addikt
válasz alamuszi #138 üzenetére
"Sajnos nincs igazad a Nike az a nagyvilágban a gyenge minőség szimbóluma."
A Nike külföldön, főleg USA-ban nem egyenlő azzal, mint ami itthon van. Itthon nem lehet normális Nike cuccokat kapni, mindenből a leggagyibb van, hogy megvegye a paraszt, akinek csak az számít, hogy pipás pólója legyen. Cipőből lehet valahol normálisat kapni? Nem. Gagyi lapostalpú Nike-ok mindenhol. Komoly Air-ek sehol nincsenek.
-
Curse
tag
válasz szőröscica #137 üzenetére
Te nem tokban hordod a laptopodat?Vagy hozzávágod mindenhez?
Nem értelek.Az összeszerelési minőség megér annyit hogy plussz 200k?
"Fémes tapintású gépem van jejeeee" -
alamuszi
senior tag
Nem tudom most Németországban vagyok, itt a Nike nem megy két hónapo t voltam Londonban ott sem a minőség koronázott királya a Nike. USA-ban meg a New Balance, meg az Asics megy de nem a Nike. De mindegy is Az pedig, hogy Mi van Magyarországon na igen. De ha a minőségi sportcipőről sem a Nike jut eszembe, de az Adidas sem.
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
macikos
addikt
Arról van szó, hogy mondjuk egy Thinkpad 10 év múlva is ugyanolyan masszív, de mondjuk egy gagyi noti 1 év múlva recseg-ropog, nyikorog.
alamuszi: Hát nem tudom. Nekem a Nike cipőim nagyon jól bírják a 135 kilómat. Az edző cipőm igaz hogy szét van már szakadva, de 10 éves! Ellenben a 30 ezer forintos Caterpillar meg Martens bakancsok úgy szakadnak szét, mint a sz*r.
[ Szerkesztve ]
-
Curse
tag
Itt az egyik kollégám otthon koncertszervező volt évekig és érdekes módon egy fapados Dell-t használ ami 5 éves és szuperül tud vele office-ozni,filmezni dolgozni még képeket is szerkeszt vele.Az akksija 45-50 perces még mindig.Nem kotyog nem recseg tökéletesen használható arra amire ki van találva.
-
szőröscica
addikt
Tudod faszikám, nekem meg.
Volt T40-es Thinkpadem, használtan vettem. 3 év alatt 2 és fél évet bekapcsolva töltött, menet közben nem egyszer leesett, mivel hordozni is lehet, ezért néha oda is csapódott valamihez. És tudod mi a vicces? Hogy ez 3 év intenzív használat után még mindig újszerűnek nézett ki, nem volt kopott a billentyűzete, nem lötyögött a kijelzője, nem volt karcos és az akkuja is bírt még másfél órát.Ja, sör is ömlött bele. Meg narancslé. Működés közben. Semmi baja nem lett.
És mivel nem egy évig kell spórolnom egy ilyen gépre, ezért megéri.Aki külföldre menekül gyümölcsöt szedni, annak elhiszem, hogy nem, de a saját megkeseredettségedet ne vetítsd ki azokra, akik tudnak és akarnak is fizetni a minőségért. A Mercedes sem háromszor olyan jó, mint egy ugyanolyan kategóriájú Honda, mégis megveszik. Nem csak prolik vannak a világon.
-
félisten
Futocipo-technologiaban nincs topon a Nike, inkabb a Mizuno meg az Asics megy mostansag, meg nehol a Saucony.
Az Air-ek nem az igaziak futasra, peldaul; a Nike maga is a lunarfoam talpot kezdi nyomni.
Az Asics-ek eleg tartosaknak tunnek, a januarban vett Kineticemben mar 500 km van, de meg 500 bele fog menni.
VISZONT, ha akarna, akar a Nike, akar az Adidas tudna top-top cuccokat gyartani, ez uzletpolitika kerdese.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
veterán
Az almások megint nagyot alkottak.Bármikor elfogadnám.
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, Számla,
- Apple MacBook Pro 15" A1286/ 2011(Teszteletlen)
- Eladó Apple MacBook Air 13" (2017) Megkímélt állapotban! (Akkumulátor ciklusszám: 192)
- Dell Latitude 3520, i5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB NVME, áfás számla, 1év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest