- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Modding és elektronikai kérdések
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
"a jótállás ideje pedig két év"
Erről nem éppen a minőségi jelző jutott eszembe...
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Televan74
nagyúr
Egy 90 és 100 eurós tápnak nem kell több. Bőven elég a két év. Ha valami gond lenne vele ennyi idő alatt úgy is kiderül. Egyébként meg ha kint lesz, akkor érdemes olvasni róla mélyreható tesztet, ami a belsőt is vizsgálja. Annak alapján már lehet dönteni hogy milyen a táp és hogy érdemes e kifizetni 90 vagy 100 eurót a kasszánál.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
VEGA táp a húsmentes amperokért?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
csibe1
addikt
"Egy 90 és 100 eurós tápnak nem kell több. Bőven elég a két év. "
Erről az ugrik be, hogy mennyire bízik a gyártó a saját cuccában, ha csak 2 év garit bír adni rá, de azért Gold minősítés. Hogyne...Neked biztos elég, vegyél belőle sokat.
A Seasonic ennyiért minőségibb, 5 év garis tápot ad, ha mégsem akkor teszek hozzá, és nyugodtan leszek a táp miatt. [link]
Ott kicsit jobban bíznak a saját termékükben, vajon miért?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Azért elég gáz, hogy egy gyártó, aki nem ma kezdte a szakmát; összvissz két év garit ad, másik gyártó meg akár olcsóbban is 5 évet.
Ezek után tuti nagy a bizalom iránta, részemről legalábbis.Ez a hatásfoktól független.
Neked ezt hogy sikerült összelegózni? Ment egyedül vagy segítettek?
-
Pikari
addikt
Valószínűleg nem véletlenül felejtették ki a marketinganyagokból a PCB-ről készült fényképeket.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Valamivagyok
tag
A Seasonic az 50 eurós dzsunka b12-re 5évet ad a 100-120 eurós Focus GX-re meg 10-et. Az ár/garancia összefüggést így nem lehet értelmezni. Egyszeűen spórolnak és nem merik/akarják bevállalni a 10 év supportot.
De az is igaz, hogy 1-2 év alatt kijöhet a baja, de ha van lehetőség választani, inkább rádobnám azt a 20-ast a "biztosra". -
Televan74
nagyúr
Jelenleg Seasonic Focus GX 750 Gold 10 év garanciával van a gépembe.
De ha most kellene gépet vásárolnom, nem zárnám ki csak a 2év garancia miatt. Természetesen körbe néznék a piacon, előzetesen teszteket is elolvasva.
Voltak tápjaim a Chieftectől és jó sokáig bírták, probléma mentesen.
A tesztek meg majd megmutatják milyen belsővel érkezik a táp. Amúgy a Chieftec szeret 2 év garanciát adni a tápjaira.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
veterán
Ki az OEM? Nem találtam még adatot hozzá.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Red_Bull
aktív tag
válasz Valamivagyok #12 üzenetére
Egy kicsit erős a "dzsunka" kifejezés kifejezés arra a Seasonic B12 tápra, az egy teljesen korrekt táp. 6k-ért is vannak 500wattos tápok, na az lehet hogy a dzsunka, de ez 5x annyiba kerül.. Nem kicsit szánalmas ez a sznoboskodás, pláne egy szaros tápnál
-
veterán
Pedig dzsunka, ha tetszik ez neked, ha nem. Abban az árkategóriában jobb felépítésű tápegységeket kínál a konkurencia és hiába van rajta a Seasonic matrica, nem ők gyártják és az egyik kevésbé megbízható gyártó kondenzátorait pakolgatják bele.
Nem kicsit szánalmas ez a sznoboskodás, pláne egy sz*ros tápnál
Az egyik (ha nem A) legfontosabb alkatrész a számítógépben.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Valamivagyok
tag
A márkának kb az alja, és erre vállalnak 5 évet. A Chieftec a 13000-res és a 40000-res tápjára is két évet vállal. Én nem sznoboskodom, a jelenlegi tápom is 28-ért vettem B12-őt akartam, de 3-al több volt a G12 inkább azt vettem. A kiszerelt 3 éves Chieftec iArena meg egy elpusztult Akygát váltott egy netezős gépben.
-
csibe1
addikt
válasz Televan74 #13 üzenetére
"De ha most kellene gépet vásárolnom, nem zárnám ki csak a 2év garancia miatt."
Ez már a te dolgod, én nem veszek ilyen tápokat, akár még platinum plecsnivel sem, mert szerintem gagyi; ha már a gyártó is csak ennyi garit ad.
Finoman szólva is röhejes a Chieftec.
Aztán nyugodtan lehet magyarázkodni a gyártó nevében, nekem meg max az jön le, hogy egyre többen nyalják be a netes hülyeségeket." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
veterán
miért ciki az ilyen kevés gari ennyi pénzért...
Nem ciki, valójában csak egy marketingfogás. A Chieftec tápok is mennek 10 évet anélkül, hogy lenne rájuk annyi garancia és a régebbi Delta beles tápok még igencsak most is mennek. Apróra is kerül fel belőlük nem egy és nem kettő.
A Seasonic hiába ad 10 év jótállást, a termék is drágább, mint amennyiért pl. a Chieftec árulja.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
csibe1
addikt
"A Chieftec tápok is mennek 10 évet anélkül, hogy lenne rájuk annyi garancia"
Elméletileg, ha meg mégis megadja magát akkor vehetsz új tápot.
Jól hangzik, de kihagyom az ilyen "úgyis elmegy x évet" marketinget.
Aztán ha mégsem akkor te veszel új tápot, mert ezt mondtad?
Hagyjuk már az ilyen feltételezéseket, mert ezek a régebbi tápokon alapszanak.Aki akarja vegye meg, én nem fogom, és nem is ajánlom ezeket senkinek; ennyi garival pláne nem.
-
Amacs
aktív tag
elég gyakran látni aprón garanciális ügyintézésből kapott bontatlan Seasonic tápot, amire persze nem jár már gari valamilyen oknál fogva. a csábító árak ellenére, inkább kihagytam a lehetőségeket. idén haveromnál égett szét egy Seasonic, ami már jóval túl volt a garanciaidőn. ettől függetlenül nekem is Seasonic van a gépemben, de mellette van még itthon 2004-ben vett Delta belsős Chieftec is, és hiba nélkül teszi a dolgát.
-
ledgeri
nagyúr
Gonosz leszek: legközelebb a képet illusztrációként, és ne csatolmányként// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
rics_v
csendes tag
kis robbanás veszély
Satisfying
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest