Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Hol az IPS panel? iPhoneban az van, ebben meg nem?
"Egy furcsaságot is észrevettünk az Airnél a kijelzővel kapcsolatban: erős szemközti fény átvilágíthat a fedél almáján, így létrehozva egy világos foltot a képernyő közepén, ami ugyan halvány, de kicsit zavaró lehet."
Na elmennek a p*csába.
-
macikos
addikt
Nem. Az én gépem nem Apple! Az iPhone-t imádom. Most is az van és a következőkben is az lesz, de a Mac-től rosszul vagyok.
Asztali gépből sajátot rakok össze, notiból pedig Thinkpad.
Curse: Azért adják ennyiért az Apple cuccokat, mert így is megveszik. Ennyi. Miért kellene, hogy olcsóbban adják? Ez nem a Máltai Szeretetszolgálat. iPhone, iPad is rohadt drága, aztán alig győzik a gyártást, mert viszik, mint a cukrot.
DeFranco: Én is az IPS panelt mondom. Nevetséges, hogy nem azt raktak bele. Thinkpad X220-ban is az van.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz alamuszi #138 üzenetére
"Sajnos nincs igazad a Nike az a nagyvilágban a gyenge minőség szimbóluma."
A Nike külföldön, főleg USA-ban nem egyenlő azzal, mint ami itthon van. Itthon nem lehet normális Nike cuccokat kapni, mindenből a leggagyibb van, hogy megvegye a paraszt, akinek csak az számít, hogy pipás pólója legyen. Cipőből lehet valahol normálisat kapni? Nem. Gagyi lapostalpú Nike-ok mindenhol. Komoly Air-ek sehol nincsenek.
-
macikos
addikt
Arról van szó, hogy mondjuk egy Thinkpad 10 év múlva is ugyanolyan masszív, de mondjuk egy gagyi noti 1 év múlva recseg-ropog, nyikorog.
alamuszi: Hát nem tudom. Nekem a Nike cipőim nagyon jól bírják a 135 kilómat. Az edző cipőm igaz hogy szét van már szakadva, de 10 éves! Ellenben a 30 ezer forintos Caterpillar meg Martens bakancsok úgy szakadnak szét, mint a sz*r.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 PRO CHIP - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, Számla,
- Apple MacBook Pro 15" A1286/ 2011(Teszteletlen)
- Eladó Apple MacBook Air 13" (2017) Megkímélt állapotban! (Akkumulátor ciklusszám: 192)
- Apple USB-C digitális AV többportos átalakító
- Dell Latitude E7440, i5-4310u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 14" HD, akku 30 perc
- Fujitsu Lifebook E736, i5-6200u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 13,3' HD, jó akku
- HP probook 450 G2, Core i5-5200u, 8Gb RAM, 256Gb M.2 SSD, FullHD 15,6", új akku
- Dell E5550, i5-5300u, 8Gb RAM, 256Gb SSD, 15,6" FHD, Nvidia gt830m 2Gb, új akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest