- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Abba a hibába esel, hogy "magadat veszed alapul", pedig még az itt kommentelők között is kisebbségben vagy azzal a tudással, ami ehhez szükséges (s itt már az érdeklődőbbek vannak). A Logitech és az Elgato vásárlói zömét azok alkotják, akik az out of box megoldásokat szeretik, megfelelő támogatással, garanciával, stb. Pl. én is vesződhettem volna a zöld háttér megtervezésével és kivitelezésével, de inkább vettem egy Elgato Screen MT-t 40 ezer forintért.
A lámpák már más ügy, de azért nem várható el a a többségtől, hogy magic armokkal és mindenféle satukkal és teleszkópos keresztrudakkal vértezze fel magát.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó webkamerái rengeteg tartalomgyártó asztalán megtalálhatóak, most pedig már extra fényforrást is vásárolhatunk mellé.
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest