Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
A kevés szavazattal rendelkező filmek külön színnel vannak jelölve
Így a lista hátsóbb részében jobban láthatóvá válik melyik film tényleg gyenge szavazatokkal rendelkező és melyik csak kevéssel.Továbbá most már megfelelő kritikával / dicsérettel lehet a filmek értékét csökkenteni / növelni.
-
deniro2
senior tag
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
Szavazni kellene, ha nem tetszik a lista, nem nyavajogni... A 66-ból kb. 40 ember mégcsak nem is adott le szavazatot... Többször felhoztam az Ed Wood-ot, egyedül én pontoztam, 20 pontot adtam rá, így a 224. 10,15 ponttal, most sírjam el magam? Ugyanmár...
Egyébként a Good Will Hunting jobb film, mint a Shindler Listája szerintem... Most mi lesz?Amúgy pedig, mi listát csináltunk, végigszenvedtük a 680-as excel fájl pontozását, PázsitZ baromi sokat dolgozott az oldallal, én részemről igyekszem minden újonnan felkerülő filmet értékelni, ehhez képest te besértődtél az elején, kiszálltál, beregisztráltál, nem pontoztál, nyavajogsz, besértődsz, kiszállsz... Érdekes hozzáállás.
-
Viszlát
addikt
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
Előre is elnézést a kicsit nyers válaszért, de meglehetősen gyerekesnek találom ezt a hozzáállást. Hogy miért?
Ez NEM a te listád. Nem is az enyém. Minden idők legjobb vígjátéka? Szerinted. Szerintem nem, de valószínűleg más szerint sem. Az általad leadott legjobb filmek listáján is tutira vannak olyan filmek, amik láttán mások a fejüket fognák, hogy úristen mi ez. Persze, megteheted, hogy legyintesz az egészre, ahogy egyszer már megtetted a pontozásnál. Megnéztem, összesen 18 filmre szavaztál, tehát még arra sem vetted a fáradságot, hogy az általad javasolt filmeket értékeld. Ne haragudj, de ezek tudatában kissé nevetségesnek találom, hogy előadod itt a nagy filmgurut aki kiakad a listán és elhúz.
Én azt mondom, gondold át kicsit ezt az egészet. Vagy üljünk le egy pohár bor mellé és beszéljük meg.
-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
1. még kevesen látták és/vagy kevesen szavaztak az említett filmekre, ez csak idő kérdése
2. türelem
3. ha meg a szar/abb filmek előrébb kerülnek akkor az annyit jelent, hogy a ph!-án többségben vannak a fiatalok, akiknek más az értékrendszerük és a buta, egyszerű filmeket szeretik. kell csinálni egy >25 vagy egy >30as listát!?! -
PazsitZ
addikt
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
Ezen filmek asszem szinte mindegyike (nem néztem át pontosan mindet) csak azért van hátrébb, mert kevés szavazatot kaptak(ilyen szinten a 2xx-edik hely bizony elég jó, mert 66ból 10 szavazatot kapott eddig, Fargo 66ból 6-ot).
Igyekszem, de nem tudom mit tudnék még reformálni a számításon, hogy minden szempontból megfelelő legyen...btw.: Akinek van jó ötlete javaslata, mint eddig is, szívesen meghallgatom.
-
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
"Ahogy elnézegetem, jelen pillanatban az Oldboy, Casablanca, Shining, Szakasz vagy a Fargo kiváló, kétszáz+ -os helyeken áll, míg olyan kiváló alkotások előzik meg őket, mint pl: Fegyvernepper, Terminál, 22 évente sötétség, Hóbortos hétvége, Csillagközi invázió, Kardhal, Végsõ állomás, és més jópár kiváló alkotás.."
Ennek nagyon egyszerű oka van, a Fegyverneppert v a Terminált sokkal többen látták mint pl a Casablancát. Innentől nem is mérvadó a helyezés. (a hóbortos hétvége azért már kicsit durva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest