Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Nem tudom, még sose írtam nekik, de nem hiszem hogy javítják, szoftver frissítést se adtak még ki a tablethez, pedig van egy csomó gyakorlatilag ezzel egyező hardverrel, így nem lenne nagy meló. El tudom képzelni, hogy a Microsoft tiltotta le, nem használtam ezen sokat a Skype-ot, talán 1-2szer még tavaly nyáron, de azt tudom hogy sima Multipad-en nem volt az igazi, ott szaggatott. Úgy lenne a legegyszerűbb kideríteni ha egy fél éves Skype verziót keresnél, ha működik akkor azt kell használni.
Szerk.: kipróbáltam a 4.0-t, ott megy a hanghívás. Videót most nincs lehetőségem kipróbálni. Cikk alján van Download link az apk fájlhoz, amivel fel tudod tenni.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest