Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
.::cHeKkk::.
tag
Mellesleg lehet kapni spray-s üvegfestéket is... Kivágsz egy sablont aztán *pssz**pssz* és kész is :D
-
h@desz
tag
Ez marha jó ötlet!!!:C
Utána fogok nézni feltétlenül mert engem is érdekel!
Itt van a környékünk egy autós bolt és majd hétfő bemegyek és megirom hogy mire jutottam! -
c.zsolti
őstag
válasz
damaniac82
üzenetére
konkrét helyet nem tudok...
Nézz körül autósboltokban. -
damaniac82
csendes tag
Esetleg konkrét helyet tud mondani valaki?
-
c.zsolti
őstag
válasz
damaniac82
üzenetére
Fóliára nem godoltál? Régebben láttam autósboltban ilyesmit. Csak szépen kell felrakni, hogy ne legyen buborékos.
-
damaniac82
csendes tag
Szevasztok! Azon torom a fejem, hogy fekete hazra oldalso ablakot vagok, belul hidegkatod, stb. Jo lenne valahogy attetszo feketere festeni az ablakot alkoto plexit, ami csak akkor latszik at, ha belulrol be van love a fenytechnika. A kerdes csak az, hogy mivel tudnek ilyen reteget felvinni a plexire? :F Valami szines lakkal, vagy mivel?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest