- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Ááá, már tudjuk, hogy felesleges pazarlás ilyen holmikra költeni.
Inkább vegyél két ilyet:
[link]
Az egyik végét mindkettőnek meghajlítod, hogy Z alakot kapj, bevered a falba, a másik végeire meg szépen felakasztod a tévét.
Jao lesz az, hinnye!
Oszt csak 182,- mágyár forintot kőtötté, hánem?[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
DM-Fan
Topikgazda
Ez elég lehet - csak esetleg azt vedd számításba, hogy később lehet, hogy nagyobb TV-re váltasz - általános tapasztalat ugyanis, hogy 42"-ról az emberek nagyrésze rövid időn belül továbblép, szóval megfontolandó lehet olyan konzolt venni, ami biztonsággal fogadja az 50"-os méretű TV-ket is.
Get Moded!
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok.
Valami gáz van a tévémmel. Nem tudom bekapcsolni a főkapcsolóval. Meg se nyikkan. Kikapcsoltam és azóta semmi.
A szervíz miatt a Panashoppal vagy közvetlen a szervízzel vegyem fel a kapcsolatot?
Szomorú vagyok, főleg, hogy beletelik majd pár napba mire lesz valami eredmény.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Balic
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! A mai nap folyamán vásároltam egy UT50-es készüléket. Éppen a beüzemelést végzem és sajnos nincs hang. Összehangoltam a stb-vel és a kép tökéletes, de valamiért hangot nem tudok kicsikarni belőle. Kezdhetek félni vagy valami beállítási gond lehet?
♪ "A földi lét 2 alapeleme a tánc és a gépzene!" by Luciano ♪
-
boygabi_
aktív tag
Adva vagyon egy Pana 42S30 Mindig TV digitális adással kínálva. Az RTL klub-on mostanában reklámozzák, hogy, ha digitális platformon nézem az adásaikat akkor eredeti nyelven is élvezhetem. De, ha megnyomom az option gombot a távirányítón akkor nyoma sincs a másik hangsávnak. Ez másnál is így van? Vagy a Mindig TV nem sugározza a másik hangsávot?
-
DM-Fan
Topikgazda
Hogyan kötötted össze az STB-vel? HDMI-vel/SCART-tal? Meg kéne nézni az STB menüjét, hogy van-e audióra vonatkozó beállítás.
Warpig: tudtommal vannak helyben kijelölt hivatalos Panasonic szervizek, úgyhogy ha nem pesti vagy, akkor lehet, hogy az lesz a megoldás. Mindenesetre kérdezz rá a korábban linkelt kontakton, hogy mi legyen!
_boygabi: nem minden műsornál van másik hangsáv! Ha van, akkor ott látnod kell az Option menü behívása után a hangsávok között.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
sixer66
senior tag
Elnézést, ha már említve volt, de ugye, ha az ED-ből webshopon keresztül rendelek, de személyesen veszem át a tv-t , akkor is él a 8 napos elállás ugye?
-
kovadika
őstag
válasz sixer66 #30766 üzenetére
Igen. Amúgy meg volt már beszélve, hogy bármilyen interneten történő vásárláskor élnie kell a 8 napos elállási lehetőségnek. Legfeljebb a bolt próbálhat megvezetni, de erre rá kell kérdezni. Amúgy ebben az edigital sem különb, mikor én vittem vissza valamit nagy szájhúzások után meg "az nem nyóc munkanap hanem NAP!" után vették csak vissza...
-
Rosep
senior tag
PS51E530-at használ valaki itt?
-
mayday00
őstag
válasz sixer66 #30766 üzenetére
Elméletileg igen.
Törvény szerint 8 munkanap! Nem rég erről volt szó a tv ben is..Nem 8 nap, hanem 8 munkanap.
Így a hétvége, ha nincs éppen munkanap, akkor bele sem számít a 8 napba.Habár sokan dolgoznak hétvégén ők is... lehet akkor ilyenkor bele számít.?
(#30770) lemmy9
Szerinted hol lennék?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
BBéci
legenda
válasz Lehiñito #30755 üzenetére
Röviden: igen, igen, jó.
Mint már többször, több helyen leírtam, jobban tetszik, mint az ES8000, ami 55 colos méretben 570000 Ft.(#30763) boygabi_
A Cobra 11-et szoktam eredeti nyelvvel nézni, de csak a UPC set top boxon tudtam átváltani, MinDigTV-n nem.(#30768) Rosep
Van nálam egy olyan, mit szeretnél tudni?(#30770) lemmy9
Te is reménykedtél?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
batagy
őstag
Én is nyakamat tettem volna rá hogy méjdéj ezek után kímél bennünket azzal hogy távol marad, de ezt most besz*vtuk.
-
erdoke
titán
-
kovadika
őstag
válasz erdoke #30778 üzenetére
Nem tudom, én ennek valahogy nem látom realitását bizonyos termékek esetében. Pl.: projektort hogy próbálsz ki az üzletben? Egy 60 colos tévét sem két perc a talpára állítani, a hozzám közel lévő edigitalban biztos nem lenne erre lehetőség, mert általában ketten dolgoznak egy akkora pultnál, amin a tévé sem férne el, ráadásul általában sor van.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz lemmy9 #30781 üzenetére
Az NFH honlapon egyértelműen és világosan írják, hogy internetes rendeléssel, személyes átvétel esetén is érvényes a 8 napos elállás joga!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dexar007
veterán
Üdv újra!
Eddig csak read only voltam, de most már írok is valamit.
Két-három héten belül pontot teszünk a csíkos samu ügy végére remélhetőleg.Közben persze muszáj valamit nézni,ezért vettem egy ugyanilyen 60-as e530-ast az aqua-tól -mert csak itt kaptam hivatalos gyári garit,minden más helyen boltit akartak adni,ezért az ára alulról súrolta a 300-at,egészen pontosan 291-re jött ki futárral együtt,vagyis az eddigi legdrágább tv-m. (4 évvel ezelőtt valami 40"-os lcd 280 volt, utána P50X10 3éve 240)
Ár/érték arányban viszont talán az egyik legjobb,legalábbis az lcd-hez képest mindenképp )A tv-ről egy kicsit bővebben.:
Miután a helyére került,nem volt meg az a WOW érzés mint mikor 40"-ról 50-re váltottam pedig itt is 10" a különbség..de mint kiderült,ez "más" 10" mint akkor volt.: [link] Lényegében arról van szó,hogy 40-ről 50-re váltásnál .:,,56.25% larger area"-- 50-ről 60-ra.: 44.00% larger area
Szóval már használat után pár órával sikerült teljesen megszoknom, pedig azért nem kis példány.Képminőség.: Dobáljatok meg kakával,de az X10-esemhez képest semmi észrevehető különbséget nem látok,csak annyit, hogy nagyobb és szépen tükröződik nappali fényben. [link]
Más érdekesség talán még az volt,hogy egyes HD adások,úgy néznek ki rajta mint a hányás, X10-esen mindegyik "elfogadható" volt,gondolom kisebb méretnél nem jöttek ki annyira a hibák.Úgyhogy most már kivételesen én is látom a "hd és HD" közti különbséget,nem tudom ennek örülni kellene-e vagy sem.
SD-ről inkább ne beszéljünk,ez nem "arra való".Hangminőség.: Tudni kell rólam,hogy a botszememnél csak a botfülem a rosszabb (A fönti 5.1-es hangfalrendszernél 2 hónapig fel volt cserélve az elülső left-right hangszóró,és haverom szólt, hogy ennek nem így kellene ám szólnia,nekem addig nem tűnt fel még játék közben sem ..csak mondom kicsit furán szól,de elmegy .)
Na,de lényeg a lényeg a tv hangszórói.: katasztrófa. Még az én fülemnek is,és főleg ahhoz képest,ahogy az X10-es szólt..de érdekes módon,ahogy halványulnak az emlékek a Panáról,egyre inkább megszokom a Samsungot,így pár nap után már fel se tűnik,és már nem érzek erős késztetést arra,hogy vegyek valami nagyon alap hangrendszert,pedig muszáj lenne idővel.Mindent összefoglalva,vegyesek az érzéseim,és nem hinném,hogy ez lenne az utolsó plazmám,csak sajnos nem nagyon volt más alternatíva. 55"-os ST50 kicsi lett volna,és irreálisan drága, a 65"-os félmillió.60"-os UT50-et pedig nálunk nem lehet kapni,és azzal sem lennék semmivel se előrébb.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz DjKoxi #30790 üzenetére
Láttam,de gagyi a weblapjuk és nem akartam még egyszer megszívni.. meg aztán közben olvastam,itt a topikban,hogy pl az av-planet (tőlük vettem anno a Panát) is hivatalos garit ad elvileg,aztán mikor valami gond,van akkor derül ki,hogy mégis csak hozzájuk kellene vinni.
Give me your cum,bull!
-
anonym1s
őstag
válasz Kerni62 #30738 üzenetére
Hali.
En ezt talaltam, gondoltam bemasolom ide.blink = villanas
1 - blink STV 5v sense DG Board
2 - blinks 15v SOS D Board
3 - blinks 3.3v SOS D Board
4 - blinks Power SOS P Board
5 - blinks 5v SOS D Board
6 - blinks Driver SOS 1 SU / SD / SC Boards (SC energy recovery circuit)
7 - blinks Driver SOS 2 SU / SD / SS Boards (SC floating voltage area)
8 - blinks Driver SOS 3 SS Board (SS energy recovery circuit)
9 - blinks Panel Config. SOS
10 - blinks Sub 5v SOS / Main 3v SOS DG Board DTV 9v SOS / Tuner Power SOS
11 - blinks Fan SOS PB Board
12 - blinks Sound SOS H Board
13 - blinks Communication error DG Board with IC8001 (Pesks Lite 2)
-
erdoke
titán
OK, világos az álláspontjuk, bár az indoklás éppenséggel kamu. A specifikációs lista, szín, ill. egyéb paraméterek szinte mindig elérhetők online, tehát meg tud róla győződni a delikvens, hogy mit is vásárol. Amiről nem tud meggyőződni, az a dobozba valójában bekerült termék hibátlan kivitelezése, vagy ha esetleg elcseréltek két különböző terméket, pl. más szín, vagy akár típus lapul a dobozban. Ezekről csak személyes vásárláskor/átvételkor lehet tudomást szerezni.
A legjobb aláírás a héten
-
Khelben
nagyúr
válasz kovadika #30779 üzenetére
Pedig erről szól a rendelet. Ha személyesen bemész a boltba (mindegy, hogy online rendelted vagy fizetted), akkor ki tudod próbálni a terméket. Ha a kereskedő el akarja adni, akkor igenis kibontja, beüzemeli, hogy meg tudd nézni (vagy tart belőle bemutató darabot). Az már a te döntésed, hogy megveszed-e ilyenkor próba nélkül. A 8 nap, ahogy a nevében is benne van, távollévő felek között érvényes, amikor nincs alkalmad kipróbálni a cuccot.
(#30795) erdoke : a te indoklásod meg ott sántít, hogy semmilyen törvény nem írja elő, hogy tv (vagy bármi) vásárlásához internet elérés kell.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Khelben #30797 üzenetére
Csakhogy pontosan internetes vásárlásról beszélünk, arra találták ki a távollévő felek közti szerződést. Ha te komolyan gondolod, hogy a vásárláshoz még él az illető internet kapcsolata, de a készülék specifikációjának ellenőrzéséhez már nem, akkor... Általában fordítva szokott működni a netes vásárlás, először válogat az ember a specifikációk, tudás és kinézet alapján, után teszi a kosárba és küldi el a rendelést.
A legjobb aláírás a héten
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz erdoke #30798 üzenetére
Jelen esetben az a mérvadó, hoy miként rendelted meg, nem pedig az, hogy miként vetted át - ahogy a fogyasztóvédlem írja is a honlapon. Ha Te neten rendelted, akkor már hivatkozhatsz a távollevők között létrejött szerződésre, függetlenül attól, hogyan vetted át és hogy akkor kipróbáltad-e. Bizonyítsa az eladó, hogy kipróbáltad, mielőtt átvetted és hogy alkalmad volt megyőződni a termék teljes hibamentességéről! Úgysem fogja, nem ér annyit: inkább kicseréli. Ez speciel egy olyan joghézag, ami a vevőnek kedvez: a megrendelés módja a mérvadó és nem az átvételé - hiába, hogy az indoklás kissé ellentmondásos és valójában lehet módja a vevőnek a kipróbálásra személyes átvételkor.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mayday00
őstag
Sikeresen megoldottam a tükröződés gondot,
Kicsit át lett alakítva a szoba...Először is a tv 2 nagyobb szekrény közé lett berakva..Így oldalról sehonnan sem kap fényt, árnyékban van. Előtte a nagy ágy. Általában fekve nézem a filmeket..Tv szépen át lett vetítve a falra, s az a rész ami a tükröződés miatt látszott a tv képernyőjén, le lett festve fekete festékkel. Szépen kiszerkesztve, színelválasztásnál elragasztva stb...Minden tárgy ami az adott falon volt, áthelyezve hatósugáron kívül. Tévé mögött már korom fekete a fal egy részen. Pont ami látszódott. 4 szer át kellett kenni, hogy teljesen foltmentes, egyöntetű legyen. Tükrözés gyakorlatilag nulla így. Kicsi a szoba 3 méter a hossza. Vagy még annyi sem. A többi fal szürkés árnyalatot fog kapni, így a egész szoba jól fog kinézni. Pár csíkot bele tudok rakni pl.Hosszába, bárhogy, feldobja nagyon. De a lehetőség határtalan...[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest