Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
válasz M_AND_Ms #34400 üzenetére
Jól hangzik, egy próbát megér, privátban átküldenéd a számlaszámodat nekem?
Egyébként ha 1 hete használom a tvt, és fehér háttér mellet nagyon halványan látszik a logó (barátnőm például nem is látja...) és nem nagyon halványodik, az ghosting, vagy már beégés? Egyébként igazatok van át kellett volna nézni jobban.
-
nagyúr
képzeljétek, szereztem egy fogyasztásmérőt, és meglepődtem, hogy egész keveset eszik az 50s20-as. Ugyan egy-egy világos jelenetnél feugrottt akár 160-ra, kiugróan világos jelenetnél pedig akár 220 Wattra is a fogyasztás, de az átlagos, sötétebb jeleneteknél, csak olyan 85-90 wattot írt ki a műszer. Miközben kapcsolgattam a tv-t, ott is csupa hasonló értéket láttam, szóval símán el tudom képzelni, hogy az átlagos fogyasztása 150 watt alatt marad, ami egy 50 colos tv-től igazán nem rossz. Mozi üzemmódban használom, a fényerőt és a kontrasztot picit lejjebb véve.
Sajnos átlagfogyasztást nem mér a kütyü, de teljes fogyasztást, és üzemidőt igen, szóval majd számolok valami átlagot.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Andrew-V
csendes tag
A szolgáltató mondta a 18-at, könnyen lehet hogy jó vastag haszonnal dolgoznak. A kérdés csak az hogy a 12ezeres is "ugyan azt tudja" szóval nem lehet semmi hókusz-pókusz a szolgáltató által árulttal, hogy csak azzal működjön a kártyájuk/szolgáltatásuk?
Egyéb megjegyzés? Senki sehonnan? Még várok fél órát utána rendelés, szóval most szóljon bárki vagy hallgasson örökre!
Si vis pacem para bellum
-
zippofcy
senior tag
Megkaptam a választ az Extreme Digitaltól:
"Mi, minden esetben sérülésmentes állapotban adjuk át a futárszolgálatnak a terméket, illetve annak csomagolását. Természetesen, amennyiben nem ilyen állapotban kapta volna, ez feltüntetésre kellett volna, hogy kerüljön a fuvarlevélen. Amennyiben ez nem történt meg, az Új készüléket is az Ön régi, igazolhatóan nem nálunk megsérült csomagolásban fogjuk szállítani."Vagyis az új TVt kiveszik a dobozából, átrakják az én dobozomba, aztán az én TVmet az új dobozban küldik vissza a Samsung disztribútornak. Az hogy így a sorozatszám a dobozon meg a TVn nem egyezik, úgy látszik nem számít.
Ezek engem komplett hülyének néznek ... nem tudja valaki a Samsung magyarországi disztribútorát milyen email címen tudom elérni?
Nézzenek már utána mi folyik az Extreme Digitalnál.Sajnos a TVmet már nem küldhetem vissza mert akkor a csalásra (új TVként küldték vissza a régit, kicserélt hátlappal) oda a bizonyíték. Vennem kell egy újat, az Extreme Digitalt meg perelni a pénzemért, illetve feljelenthetem őket csalás miatt.
[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
törölt tag
válasz Andrew-V #34405 üzenetére
Biztosan,mivel Conax az mindenhol Conax tehát ha nem kever be pl Cryptoworks-el vagy hasonló kódokkal, és nem használ keycode-t azaz hozzárendeli a kártyát az adott olvasóhoz,mint a UPC teszi, akkor bármelyik Conaxrol olvasnia kell a tévének a kártya adatait.
Inkább szállitasd állva,az a pár ezer ft inkáb mint fektetve szállítás miatt esetleges károsodás. -
Andrew-V
csendes tag
válasz #09634560 #34407 üzenetére
A kártya biztos nincs a box-hoz rendelve mert beszéltem a szolgáltatás technikusával és mondta hogy működik a dolog (kártya ide-oda dugi) - csak hát ők 18-ért árulják. Akkor ez lesz a következő vadászati köröm...
Kiszállítással kérem, nem szenvedek a pestről elhozással (az is benzin, idő = pénz, majdnem ugyan ott vagyok)
Nah, nagy levegő, telefon rendelés...
Köszönöm mindenkinek!
Si vis pacem para bellum
-
zippofcy
senior tag
válasz zippofcy #34406 üzenetére
Felhívtam a Samsung Magyarországot, a következő választ kaptam:
A vásárlást követő 72 órában a vásárló részére semmilyen formában nem felelősek a termékért.
A vásárlás helyén kell minden nemű garanciát, jótállást, cserét, stb. érvényesíteni.
A Samsung Magyarország csupán a bolt számára ad ki szakvéleményt a hiba okáról, amennyiben az azt kéri.No comment. Magyarország, így szeretlek
(Ezek után csak az vegyen Samsung terméket aki abszolút megbízik a boltban ahol veszi )
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
-
Johnny Cage
addikt
válasz zippofcy #34411 üzenetére
"Ezek után csak az vegyen Samsung terméket aki abszolút megbízik a boltban ahol veszi"
bocsánat, de ezt én módosítanám annyival, hogy nagy értékű árút, legyen akármilyen márkáról vagy fogyasztási cikkről szó, csak megbízható helyen vegyél. rendelgetitek a több százezer forintos tévéket a neten, ilyen-olyan webshopokból (az extreme digital már ott gyanús lett nekem, hogy a helyi üzletüket nem lehet felhívni! csak a központtal tudsz beszélni, tehát semmire nem lehet rákérdezni a boltnál. ez már eleve nonszensz), azt se tudjátok honnan jön vagy kitől... aztán ha baj van, megy a fejhez kapkodás, inkorrekt az üzlet, csak telefonon lehet velük beszélni, ott meg hülyének néznek stb.
ha nem ismersz megbízható üzletet, én azt mondom menj be a legnagyobb áruházlánc legközelebbi boltjába, vedd meg ott és hozd el személyesen. legalább látod, hogy kitől veszed meg és nem látatlanban hozatod valamilyen szürkeimporter webshop istenhátamögötti telephelyéről.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
nem próbáltad az általam tegnapi napon beemelt jogszabályokra, bírói ítéletekre felhívni az extreme digital figyelmét?
szerintem próbálj meg telefonon egy felsőbb ügyfélszolgálatos vezetővel beszélni (ha tudod rögzítsd a beszélgetést) és jelezd neki a problémádat.
én minden képpen próbálnék contactot keresni, és lebeszélni velük, hogy te új készüléket vettél, és cseregaranciában is újat kellett volna nekik kihozni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Andrew-V #34412 üzenetére
végül is honnan vetted, rendelted a samsung készüléket?
mert ha jól értem nem az AV planettől.Reignman!
már a többi fórumtársunk jelezte, hogy mit tegyél.
egyébként igazuk van, hogy meg kellett volna nézned, de most már csak annyit tehetsz, hogy figyelsz arra, hogy ne legyen ott a logo a bal alsó sarokban.
könnyen előfordulhat, hogy kicsi odafigyeléssel ( én egyenlőre kivenném a programok közül a Disney-t, hogy még véletlenül sem kapcsoljam oda ) elhalványul, vagy akár meg is szűnik a ghost.
ez nyilván akkor lehetséges, ha csak ghostról van szó, és nem beégésről.
ennek néhány nap alatt ki kell derülnie.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Andrew-V
csendes tag
válasz HUTCHDB #34415 üzenetére
A bemutatoterem.hu-tól rendeltem meg. Egyrészt pont azért mert van üzletük is (tehát elhozhatnám személyesen is) és azért mert az ott dolgozó eladó vagy fél órán át beszélt velem tegnap és tényleg segítőkész volt - egyébként ezt az előbb meg is írtam a boltnak e-mailben, hátha kap érte egy vállveregetést, megérdemli, nagyon korrekt volt. Ma amikor megrendeltem eleve Őt kértem és emlékezett is rám meg hogy mit beszéltünk.
Most ott tartunk hogy megadtam az adataimat és majd felhívnak a kiszállításról de azt mondta hogy szombat de lehet hamarabb is. Fizetés kp-ban ha itt a cucc, fel is hozzák ki is csomagolják, hogy sértetlen-e...
Remélem hogy minden rendben lesz! Egyenlőre bizakodom...Si vis pacem para bellum
-
zippofcy
senior tag
válasz HUTCHDB #34414 üzenetére
Totál hülyének néznek, nem lehet velük beszélni.
Veszek máshol másik TVt, Samsung márkaképviselet amiért ilyen szemét ezért tuti nem veszek többet samut semmiből.
Extreme Digitalt meg beperelem, minek a sok ügyvéd ismerős ha sose veszem semmi hasznukat?
Meg feljelentem őket csalásért, mert újként küldtek ki egy leszedett hátlapos TVt.
Kb 1 év mig lemegy a per, aztán ha nyerek rábasznak, ha vesztek eladom a szar TVt 50 ezerért (kép van rajta, annyit megér) és így jártam.
Ha ők szemetek én is az leszek.
Direkt ezért nem vettem az összes pénzemen TVt, hogy ha így járok ne maradjak TV nélkül.Csak ott követtem el a hibát hogy az edigitalt megbízható cégnek hittem, elvégre minden nagyobb városban van boltjuk.
Valszeg pont ezért ilyen kamuk, mert a boltjaikban amiket visszavisznek hibás cuccokat azokat eladogatják a neten újként, aztán ha a cseréjüket kéri az ügyfél akkor cserélgetik a hibás cuccokat vagy csak a hátlapjukat és addig küldözgetik ki őket újként míg a vásárló fel nem adja.
Ezt a véleményem névvel címmel is vállalom, ha nem tetszik nekik pereljenek be hitelrontásért. Majd egyesítjük a pereket
Nyomorult férgek. Méghogy új TVt használt dobozban ... nekem meg tollas a hátam.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
Andrew-V
csendes tag
válasz Andrew-V #34417 üzenetére
Baaaazzz, döbbenet... Lehet hogy a dícsérő levél megtette a hatását?? Csörög a telefon: "XY vagyok a Bemutatóteremből.... akkor ma 3 és 7 óra között megfelel a szállítás?" Épp az államat keresem
Most rohanhatok pénzt felvenni Jó lenne ha a tv is ilyen jó lenne ahogy eddig az ügyintézés... (kopp-kopp)Si vis pacem para bellum
-
BBéci
legenda
Amit a Samsung válaszolt, az teljesen korrekt, az összes képviselet, nagyker, disztribútor ugyanezt mondaná, mert a vonatkozó rendelet szerint nem is lehet másként.
Azzal egyetértek, hogy cég, amivel kapcsolatba kerültél, nem a legjobb választás, soha, senkinek nem ajánlom őket, bár sok pozitív tapasztalatról olvashatunk itt a fórumon.
Azt hogyan fogod bizonyítani, hogy ugyanazt a panelt kaptad vissza másik hátlappal???Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zippofcy
senior tag
Sehogy. A polgári per tárgya az lesz hogy a 3 napos cseregarancia jogosságát elismerték, de vissza nem egy új TVt küldtek hanem egy hibásat ami ráadásul már szét is volt szedve.
Ez hibás teljesítés. (Én se széttépett vagy hamis pénzzel fizettem nekik)A feljelentésem pedig arra vonatkozik majd hogy újként egy már szétszedett készüléket kaptam. Ez csalás.
Valakinek muszáj a sarkára állnia mert ahogy fentebb írtam biztos vagyok benne hogy ez náluk bevett üzleti gyakorlat.
A lekezelő, lerázó, cinikus hangvételük a reklamációmmal szemben is ezt támasztja alá.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Reignman #34416 üzenetére
nyilvan azt te dontotted el, hogy a tv-t megveszed, es ha jo ar volt akkor biztos meg is erte.
az odafigyelest ugy ertettem, ahogy leirtam / ne nezzetek a disneyt / es ahogy a tobbiek is jeleztek, vagyis teljes keptartalmmal probaljatok haszbalni, ha kell zoomolassal a keszuleket." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
BBéci
legenda
-
Sami22
aktív tag
Sziasztok.
Tv vásárlás előtt állok és úgy tűnik, hogy megtaláltam a nekem való árszegmenst és a benne rejlő talán legjobbat, bár ezt laikusként állítom.
[link][link] Erre a készülékre esett a választásom.
Kérdés: nekem első sorban játékra kellene, pontosabban egy xbox360ra lenne kötve a kicsike. Úgy tudom, hogy ennél a készüléknél az input lag viszonylag elfogadható, de a képfrissítés csak 50Hzes. Lehet-e ezzel probléma játék során? Gondolok itt olyanra, hogy egyes játékok, (pl. Halo3) megkövetelik a 60hzes képfrissítést.
Bár teszteken jókat olvastam, de érdekelne vélemény is, hogy valóban szép képe van-e nem csak játék, hanem hd tartalmak nézése közben is.Ez kb. 90 rugó körül van, de ha valaki tud mondani egy jobbat hasonló, vagy max plusz 20 ezres árkategóriában, az ne habozzon.
Előre is köszönöm a segítséget.Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
zippofcy
senior tag
Leírtam fentebb, de teljesen mindegy mikor vettem. 3 napos csereként küldtek egy szétszedett, használt készüléket (vagy gyanúm szerint az enyémet küldték vissza, másik hátlappal)
Csaló banda. Extreme Digital pffffNekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
baliska
csendes tag
Ha érdekel esetleg valakit akkor a Tescoban van most panasonic c2,és samu 430-as mindkettő 119.990-huf.
Más.letöltöttem a planet earth-ot mkv formátumban,de azt írja ki a 430-asom hogy nem támogatott videokodek.Na ez most mi?Elvileg az mkv támogatott.Tudok vele valamit kezdeni,vagy fölösbe töltöttem 27 gigát?
Ja és még egy kérdés.Ha egy dvd-t Iso formátumban szedek le akkor azt hogy tudom lejátszani a tv-n a beépített médialejátszója segítségével?www.szakossound.eoldal.hu
-
atom360
tag
Miért ne szabadna használni? Csak ésszel kell, max két ora böngészés semmilyen kártmnem okoz, ha utánna változó képtartalomra kapcsolunk. Az sem árt ha pár perc inaktivitás után bekapcsol egy teljes képernyös képernyővédő mondjuk fényképekből. Én igy használzam egy évig a c430-ast, nincs semmi baja a panelnek. Az igaz, hogy nem mindenkinek ajánlott, és nem is elsődleges monitornak gondoltam, de, htpc-hez jó választás a plazma is és a fentebb leirtak figyelembe vételével egy kis bőngészés is simán belefér. Persze aki nem tud rá vigyázni az ugyis tönkre teheti, hogy nincs szgép a tv közelében sem.
-
atom360
tag
válasz Reignman #34425 üzenetére
Jobban jártál volna az enyémmel. Nem gondoltam volna, higy olyan drágán elviszik a 26-ost, ezért adtam oda havernak, az nyémet de már bánom mert többet is kaptam volna érte. Megkérdezhetem mennyiért vetted?. Fentebb leirtam hogyan használd ha gépre kötöd csak ne aludj el mellette.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz atom360 #34435 üzenetére
Azért sem ajánlott a böngészés, mivel a weboldalak döntő hányadán igencsak nagy arányú a fehér tartalom, aminek következtében a panel erősen fel tud hevülni. A gyakori, nagy mértékű hőingás igencsak degradálja a panel várható élettartamát, ergo nem ajánlott a plazmát ilyen célra használni és nemcsak a beégés veszélye miatt. A plazmát egyszerűen nem ilyen célra találták ki, aki ezt nem tudja elfogadni, az vegyen LCD-t!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
devilke
tag
a kovetkezo kerdesem:
ugye mint irtam feljebb venni szandekozok egy lg 50pk350 et ... (a bt nem kell annyiert .. se...)
ez ugye kifuto tipus , jelenleg nem nagyon kaphato samsung hetvegre igeri az utolso szallitmanyt. viszont cserebe nagyon olcso...
van e barmi ellenjavallat. haloszobaba lesz, en foleg filmre hasznalnam.. asszony tvre is..
lcd t nem szeretnek mert a filmek sotet resze nezhetetlen, ezt mar megtapasztaltam egy 46 os samsungon.... -
baliska
csendes tag
Háát.
Jó nagy lehet a hálószobádwww.szakossound.eoldal.hu
-
baliska
csendes tag
Bocs.Devilkének írtam hogy a hálószobába 50-es plazmát akar tenni.
www.szakossound.eoldal.hu
-
szp1
addikt
válasz devilke #34439 üzenetére
160e körül láttam már PK350-et, annyiért nagyon jó vétel.
Nem vagyok LG fan, de ennek a képe tetszett. (Igaz LCD-k mellett láttam )Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
atom360
tag
válasz DM-Fan #34437 üzenetére
Eggyetértek. Ezért is irtam, hogy én sem ajánlanám monitornak, hébe-hóba azért rá lehet dobni egy laptopot pl. Én szeretem a természetet de sok bosszuságot okozott már ez a nagy "zöld" olommentes forrasztás. Réggeben az xbox360 most meg a tv-k höingadozása miatti meghibásodás. Mondjuk a tápnak sem tessz jót a nagy energia felvétel föleg amilyen gagyi tápokat tesznek a tv-kbe. Tehát lényegében igazad van.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Külpolitika
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest