Hirdetés

Aktív témák

  • M_AND_Ms

    addikt

    válasz adamsz82 #28015 üzenetére

    Értelemszerű, hogy nem klónozni kell, hanem kiterjeszteni.
    Amelyik kijelzőn a játékot akarod futtatni az legyen az elsődleges (azon lesz a Windows tálca is), arra fogja alapból rárakni a Windows a programot pl a játékot.

    Nálam a következő van:
    Alapból a monitor az elsődleges és letiltom a tv-t, mint kijelzőt, így nem érdekes, h épp rá van-e dugva a HDMI a tv-re.

    A játékhoz a tv az elsődleges és a monitor a másodlagos. Az asztalt kiterjesztem és még arra is figyelek, hogy a "bal" oldali legyen a tv és a "jobb" oldali a monitor (ugyanis a valóságban is így helyezkednek el egymáshoz képest). Mindkettőre beállítom az egyedi felbontást. (a monitorom nekem is 4:3-as 17", a tv meg egy Pana G20-as). A monitoré marad a szokásos, a tv-re meg 1920x1080p és 60Hz. ha kell, akkor állítgatom az overscan-t (én filmet nem nézek így csak játszom)
    A tv-n van a start menü, elindítom a játékot. Ott is beállítom a játékban a felbontást (amit a játék elbír. Pl a FIFA 11 simán repül HD-ban)
    A monitoron ilyenkor semmi nincs, csak a háttér. Ki is kapcsolom, ne fogyasszon.

    A körülményes lépésekkel beállított két üzemmódot mentsd el egy-egy profilként, amiket akár billentyű kombinációkhoz is rendelhetsz! Ezek után sokkal egyszerűbb váltogatnod közöttük.

    Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Aktív témák