- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
szép óraszám
hát én már a napi/heti küldetések miatt se vagyok képes elinditani a játékot, bár nálam sose élvezett ez prioritást, kivéve egy alkalmat az a season 3-ba az ernyő 6000 pontért. na ott utáltam meg a pubg-s missionokat is
Seagal: egyetértek veled, ez az egész twichesdni, és az abból befolyó pénzek teljesen más irányba vitték el az egész multiplayer módot. egyre inkább maga a játék, mint szórakozás háttérbe szorul. Nem hiába nyilatkozta Shroud is azt amikor átment a Mixerre, hogy legalább végre játszhat úgy ahogy neki tetszik, és nem amit a nézők, és a nézettség "megkövetel".
Én csak azt nem értem, hogy pl miért nem lehet megtenni azt, hogy random időzítéssel screenshotot csinálni a game, amit egy algoritmus ki tudna elemezni, és ahol WH, ESP van már tudná bannolni egyből. Aimbot-nál meg szintén vizsgálná egy algoritmus, hogy a kiadott sorozatok recoil-ja egy pontot adnak, vagy sem. Ezeket is lehetne egyből bannolni. Maradna a sniper auto aim és/vagy auto shoot és a radar. Auto shoot-ot is lehetne vizsgálni, milyen késleltetéssel lő valaki, ahogy célpontot lát. Idővel ez is képet adhatna, ki rendelkezik az átlag feletti reakcióidővel és ki az aki helyett egy program lő. Ha már csak az első kettőt megcsinálnák szerintem jelentősen tisztulna a játék. De szerintem ez nem feltétlen érdek.
"Mellékszál, hogy bfv-ben még anticheat sincs." Atyaég, így ki mernek adni egy játékot?
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
ki is nyírják vele akkor végleg a játékot...
magam részéről (elég nagy fan voltam):
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
0.4 óra az elmúlt két hétben / 2,112 óra a nyilvántartásban0.4 óra a ládázás, meg talán egy game ami után egy jó időre abbahagytam ezt . Sajnos ezzel a sok csalóval számomra elvesztette a játék az értelmét @gyuribácsi88 által leírtak miatt. 15 percek mennek el játékonként a semmire, mert 5-ből 4-szer csaló lő ki. szerdán is még jöttek a reportok, pedig akkor már több mint egy hete nem is játszottam... kárt érte pedig, mert ha a csalókat kézben tudják tartani, és odafigyelnek a minőségi tartalomra (nem a skinekre gondolok) akkor ezt a pecsenyét sokkal tovább lehetett volna sütögetni, és nem lenne 2019-ben 50%-os játékosállomány vesztés. Pl. 2019-ben egy darab pálya nem jött, vagy érdemleges játékmód. Saját ismerősi körbe elkezdtünk volna war módozni, hónapokon keresztül a 6-8 ismerősből 1-2-nek nem fagy ki 2-3 percen belül. Többnyire a földre érkezéskor kifagy ha van valaki a közelbe... Custombe a Normal mód meg megy rendesen, de ahhoz meg nem vagyunk sokan. Talán a beígért 4 vs 4 módot tartom érdemesnek megnézni.
-
adakiller
senior tag
Az a baj, hogy amíg 10-12 euróért meg lehet venni, addig ez mindenkinek jó biznisz, kivéve a tiszta játékosoknak. A csalók többsége szerintem újra és újra megveszi..., és ez a pubg-nek is komoly bevétel. Véleményem szerint nem kellett volna 30-40 euró alá beárazni a játékot. Talán nem lenne akkor ennyi csaló.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
Nálam 8700k 30-40%, régebbi 1070 és a mostani 2070 szinte minden low kivéve anti aliasing ami ultra : 100% folyamatosan 140 fps-re limitálva.
-
adakiller
senior tag
válasz Dictator^ #25801 üzenetére
ahogy ezt se csingcsung
riportoltam is... amikor kinéz a szikla mögül és egybl lőni akarta az ellent, csak azt nem vette számításba, hogy az ellen egy szikla mögött van olyan gyönyörűen lőtte a szikla közepét
külön ticketet is irtam, amibe ott a videó linkje, de arra se válaszolnak... season 4 se gyenge neki... dehát hagyjuk játszani
-
-
adakiller
senior tag
a játék elindítása utáni intrót nem lehet valami paranccsal eltüntetni?
-
adakiller
senior tag
season 1 óta 100 meccse sincs összesen solo-duo-squadot együttesen nézve. Ahhoz képest meglehetően profin lő. ilyeneket szoktam élből riportolni, akiknek 0-1-2 killes körök után beugrik a 8-10 kill, mindez 6-8-10 meccsenként ismétlődve. a reportok minimum 20-30%a temporaryval kezdődik, aminek nagy része permanenttel végződik.
Természetesen jelen esetben nem feltételezek semmit, mielőtt rámzúdúlna a "mit képzelek én, ő nem csaló" reakciók .
További jó játékot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz jozefgucci1 #25435 üzenetére
nálunk sem mutatja senkinél, de a custom BR (normal) módban még működik
-
adakiller
senior tag
válasz Dictator^ #25280 üzenetére
ne gondold ezzel a seasonnal elszaporodtak a csalók. bár a tpp helyzetet nem ismerem, de az fpp az katasztrófa lett
amit linkeltem tegnap (2 falon keresztül lőttek le...) reggel jött a pubg ticketre válasz, hogy bannolták köszönik szépen blabla... erre következő körben még játszik a csávó merthogy persze összerak vele újra (és 10 killel nyer....) utána jön a játékban az értesítés, hogy TEMPORARY SUSPENDING . hát mi ha nem ez egy azonnali végleges ban???
másik ez akit előbb is linkeltem:
reggel is amit leművelt a csávó.... aztán délután újra összerak persze megint 12 kill...
egyik arab streamerrel játszott, akinek írtunk a délutáni streamjéhez... írja ő is, hogy ő is reportolta...
délután persze erre is csak egy TEMPORARY SUSPENDING jött....
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
bocs, de ezzel nem írtál semmi újat kolléga írására reagáltam csak, hogy a CPU terhelés milyen módon változott az elmúlt időszakhoz képest.
az hogy egy game (nem a CPU igényes focimenedzser típusú játékokra gondolok elsőkörben) jobban használja a GPU-t az evidens (számomra)
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz Ezustroka #25266 üzenetére
1070TI év eleje óta 100%-on teker, 8700K kb 10-15% között volt, fix 140FPS (limittel) néha 1-1 mikrolag
most megnéztem, 1070TI maradt 100%, 8700K 10-25%, fix 140FPS (limittel), néha 1-1 mikrolag
különbséget én nem vettem észre a játékban. teljesítményben meg CPU-t jobban használja lehet a battleeye lett prociigényesebb
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz Grave_444 #25256 üzenetére
az a baj tudod, hogy már lusta vagyok a killből videót csinálni mert a körülmények árulkodókak igazán... dehogy napi 4-5 permanent ban lazán megvan az azért nem feltétlenül erre enged következetni. persze nyilván vannak olyanok akikre igaz, hogy kiegyensúlyozatlan teljesítméynt nyújt.
részemről ennyit akartam Jó játékot mindenkinek!
-
adakiller
senior tag
nem a 4 KD-vel van a gond, mert aki erre képes az - szerintem - nem fog 10 menet alatt max 2-3 killt csinálni, majd hirtelen beugrik egy 8-10-12 killes win. valahogy a kiegyensúlyozottságot hiányolom ezeknél...
gondolom ésszel akarják csinálni a csalást, hogy ha viszgálják őket akkor ne bukjanak le.
-
adakiller
senior tag
és erre mi a magyarázat a csaláson kívül?
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
egyetértek a vector challenge-s írásoddal. Nekem pont meglett múlt héten, erre látom hogy BP-ért meg lehet venni, egy ugyanolyan jó kinézetű skint...
viszont ami aggaszt azt a csiterek elszaporodása. 5 játékból 3szor olyan ember ellen halok/halunk meg, aki 5-6 játékon keresztül 0-1-2 killt csinál, majd hirtelen 8-10-12 kill egy menetben. megnézve a statsot szinte mindegyiknél 2-3-4 K/D arány 6-800 méteres longest killel. mindez persze 2-300 játék után. annyira levágos hogy 5-6 játékig no cheat, aztán ráteszi és srouddá változik.
[ Szerkesztve ]
-
-
adakiller
senior tag
war módot ki szokott itt nyomni (FPP), jó lenne egy zárt kis csoporttal játszani
-
adakiller
senior tag
asszem 68-as szintnél adja az akmet. szerencsére ez nem olyan mint a 6000 pont, aminél nem adódott össze a solo-duo-squad teljesítmény. ez a 68-as szint szerintem simán összehozható a 6000 ponthoz képest . duos társam szinte csak az ernyő miatt vette meg a passt, hát mondtam neki sok kitartást . ha fpp-zni lenne kedved jöhetnél velünk mi nagyon poénra vesszük és így is jönnek a killek (persze nem shroud szinten), de így élvezetesebben jönnek a pontok
-
adakiller
senior tag
hogy lehet kikapcsolni, hogy minden egyes tárgyat amit látok azt ne írja ki a csapattársnak? elég idegesítő ez az automatikus "chat"
-
adakiller
senior tag
válasz szbalogh #24660 üzenetére
nálam is, ráadásul mentésem sem volt. ami érdekes, hogy nem mindent felejtett el. a grafikát részben, a billenytűzet beállítások közül csak 1 gombot (autorun), viszont az összes toggle/holdot meg igen. illetve a scope sensiket is elfelejtette. nem kicsit nyomta fel a vérnyomásomat....
most meg ez a hibaüzi:
error 740: the requested operation requires elevation
délután még működött
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz Csokishurka #24622 üzenetére
remélem report ment gyönyörű stats-al rendelkezik kezdő létére . szerintem a holnapot már nem éli meg az acc.
-
adakiller
senior tag
nekem vmiért az maradt meg, hogy júni 21-ig (vagy 26) fogják odaadni.
nekem level 86-ig sikerült feljutni, bár 70 után kb. semmi értelme nem volt. amit kaptam kulcsokat a ládákhoz kivétel nélkül értéktelen fegyverskineket adott amit ráadásul már nem is tudok azonnal eladni ,mint eddig:
Cserélhető és a Piacon értékesíthető 2019. 06. 10. 2:00:00 után.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
nem merült fel bennem sose az irigység csak hát vagyok annyira makacs, ha valamit a fejembe veszek akkor csakazértis (lásd a gerendás sztrorit is) . ráadásul én nem is miattam akartam elsődlegesen, hanem egyik duo-s társam miatt. ha ő meglát egy "színes" ernyőt tiszta transzba esik, hogy azt azonnal le kell vadászni
én az elején a harcokat nem kerültem, mert szerettem volna a K/D-t 1.0 felett tartani, ami sikerült is, bár az 1.3 így is leromlott 1.1-re a sok kempelésnek köszönhetően.
amúgy lehet jobban jártunk volna ha 10 euróért megvesszük az ernyőskint, mert a ráfordított órák számából már egy nyelvvizsgát is lehetett volna csinálni. igaz az mégennyire se lett volna "izgalmas"
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
igen, nekem "izgalamasabb" volt mert napi 40-50 pontot átlagban meg kellett csinálni az utolsó 3 hétben. ha meg nem tudtam, akkor másnap be kellett hozni. na ezek a "másnapok" voltak gusztustalanok néha . volt mikor megbújtam egy házban és jött az ellenfél akire már kedvem nem volt rálőni, az meg még animációt is nyomott a kill végén .
ha tehettem volna meg is tapsolom
-
adakiller
senior tag
válasz Csokishurka #24464 üzenetére
Igaza volt Segalnak, a vége nagyon kínszenvedés volt.
-
adakiller
senior tag
egyszerű (nálam) a megoldás. Amikor indítom a játékot és kapásból feladja az anticheat szövegét, akkor már tudom, hogy megint "elfelejtette" a beállításokat. Hagyom, hogy betöltődjön a játék, majd kilépés és újra elindítom a játékot. és voálá minden beállítás megvan. olyan mintha nem látná azon fájlokat amikben a beállítások vannak. Nálam szerdától van megint ez a bug amikor leszedett vmi 85 megás updatet.
-
adakiller
senior tag
válasz Csokishurka #24392 üzenetére
engem meg tegnap az EladoKokain. finoman szólva több mint érdekes volt a kill...
-
adakiller
senior tag
ezek a nagy - magyar - streamereknél nagyrészt tökmindegy mit csinálsz, tisztelet a kivételnek... 1 hete a daily mission miatt nyomtam egy 1-man squad-ot, és be mertem ugrani Mongnai-ba. A 4 fős magyar squad nem egymás mellé ugrott hanem 4 különöző épületkomplexumba, de viszonylag közel voltak. az első embert 1 az 1-be lelőttem. rámjöttek ketten, azokat is elkaptam. maradtunk 1 az 1-be a squad utlsó mohikánjával. mivel nem vagyok pro palyer, elkezdtem egy csiki-csukit játszani. ő kint én bent az épületbe. kinyitotta az ajtót félrugrott, majd amikor berohant volna becsuktam előtte az ajtót . közbe azért 1-1 kisebb tűzpárbaj akadt. aztán át tudtam rohanni egy másik épületbe ,de ő azt hitte elszaladtam és meggondolatlanul elkezdett rohanni, és sikerült őt is elkapni. na az események közben többek között mentek az olyan kifejezések: öld meg a qrvát, majom... legjobb duma a squad temetésekor: "akik baromi jól játszanak vagy csítelnek (kihangsúlyozva némi arcmimikával megspékelve), azoknak mind epikus neve van, mint killer, titán... . mert aki jobb/szerencsésebb/taktikusabb a másiknál az már csalhat is egyúttal.
hátha magára ismer a squadból itt valaki
szóval ha kempelsz az a baj, ha taktikusan és harcosan elkapod őket akkor meg az a baj... mert ők sztrímerek és "profik"... miközben a statsuk még hozzám képest (amatőr) is harmatgyenge...
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz Csokishurka #24138 üzenetére
rühellem ezeket az M4+4X és pontban lőnek vele... én is próbálkoztam vele, eléggé fel kell húzni a sensit, hogy meg lehessen tartani a kompi+VG+stockkal kiegészített M4-et, de feladtam... olyan érzékennyé válik az irányítás, de másnak persze sima ügy
-
adakiller
senior tag
válasz Csokishurka #24115 üzenetére
Remélem jó lesz, mert telorol csináltam
Kép közepén lévő ajtó kifelé nyitva van akkor nézz fel a gerendákra felfelé, vagy egyből (villanó)gránát
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
Azaz a ház típus amit te írsz. Nekem megvan a videó, hogy csinálta a srác. Azt el is küldtem a report mellé. Az a buktatója, hogy a belső ajtó kifelé kell hogy nyitva legyen. Ahogy bekukkantok és kifelé van nyitva már tolom is a gránátot .
Nagyon köcsög dolognak tartom ezt
-
adakiller
senior tag
infóképp jelzem, mert beleszaladtam megint az egy bizonyos házban fel lehet ugrani a szemeteszsákról és az ajtó tetejéről a gerendára történetbe. bár ennek a trükknek/bugnak a kihasználja most ráfaragott. Megkérdeztem a PUBG-t, hogy mi erről a véleményük, mert felettébb érdekelt, hogy az eddigi reportok esetén nem történt semmi:
"I understand that some players use these tactics to surprise the enemy players and win the match. As you already know our game is developed to be more realistic as much as possible. PUBG is all about survival and killing enemy players to get Chicken Dinners and some players use these ways to achieve it.
For example, if there is a table in a house any player can get on it and shoot the enemies while they are passing through or hide in the plants in the house. This is a normal part of the gameplay and well within the game physics. Exploiting a bug in the game is another issue like going under the mountains, killing players before the buildings rendered...etc are a bannable offense.
However, just to make sure I've already shared the ticket and the details with our developers for further investigation. I hope you understand being part of the Customer Support team we too have limitations. If you need further assistance, do not forget to drop in a line. It will be our pleasure to assist you."
-
adakiller
senior tag
én többször tapasztaltam azt, hogy nem csak az idő számít hanem a kill is. 18 perces játéknál ha volt killem akkor több pontot adott (bár néha meg nem). Viszont ez amit idézek, mindenre magyarázatot adhat:
"Teszem azt (csak tipp mert nem szamoltam ki) de mondjuk 10 percenkent kapsz 1 pontot. Igy ha epp bent ban 8 perced a jatekba akkor a kovetkezo kor elso 2 perce utan valoban ad 1 pontot"
ha ez valóban így van (márpedig nem vonom kétségbe az általad leírtakat), akkor ez megkönnyebbülés számomra . félrevezetni senkit nem akartam, csak azt írtam le amit tapasztaltam este.
köszi a 2-3 napos figyelmeztetést, igyekszek is kicsit előrébb lenni, mert nem akarom kicentizni.
-
adakiller
senior tag
5043 pontom van jelenleg, és "simán" teljesíthető még a 6k. Napi 43 pont kell nekem, az meg akár a te körön belüli futásos módszereddel, vagy bootcamp/paradise közvetlen mellé ugrással majd 2 perc uténi berohanssal is napi 2 óra játékkal megcsinálható. Tegnap már 2 perc utáni halál esetén is adott pontot.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz chatran #24033 üzenetére
5k felett azt tapasztalom ha top10-ig eljutsz 1 pont, ha van killed akkor 2... 5k feletti win 4 killel, mindössze 4 pontot ért
ha az elején darálóba ugrasz, és ha 3 percet legalább túlélsz akkor is kapsz már legalább 1 pontot. így semmi értelme - pontgyűjtés céllal - végigmenni
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz Csokishurka #24023 üzenetére
nálam nem, pedig elé sokat tolom
-
adakiller
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
egy újabb delikvens
házban vagyok és már úgy jön messziről felém, hogy a célkereszt rajtam van
statsot megnézve: Novice 1. szint. de egymás után 3 win 38 killel összesen , Headshot 78.3%, Longest kill 505.0m
született Shroud a srác
-
adakiller
senior tag
ide, hogy lehet felmászni? bárhogy próbáltam nekem nem sikerült
-
adakiller
senior tag
and that first person is unavailable
-
adakiller
senior tag
nálam kb ugyanaz az FPS mint a többi pályákon viszont vannak mikrolagok és az elején nem veszi fel ezen a pályán a cuccokat. csak lehajol.
emellett ami durva, hogy 5 játékból 3szor nem lehet a repülőről kiugró embert irányitani csak ha kinyitom az ernyőt. Duo-s partnernél is előfordult ez igaz ritkábban.
Szóval van mit finomítani még.
-
adakiller
senior tag
1 hónappal ezelőtti gép:
ASRock H97M Pro4 (2 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
QuadCore Intel Core i5-4690, 3700 MHz (37 x 100)
COOLER MASTER HYPER 212 EVO RR-212E-16PK-R1
16325 MB (DDR3 SDRAM) 2*8GB (KIT) Kingston HyperX KHX1600C9D3/8GX 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM
Gainward GeForce GTX 980 4GB GDDR5 256bitátlag 80 fps, VGA maxon jár, proci kb 60-70 %-os terhelést kapott.
mostani:
Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator XMP HX432C16PB3K2/16
Asus ROG STRIX Z370-H Gaming alaplap
Intel Core i7-8700K CM8068403358220 4,4-re húzva
ASUS GTX1070 8GB GDDR5 STRIX-GTX1070-O8Gátlag 120 FPS, ugyanazokkal a beállításokkal. VGA maxon jár, proci kb 20%-os terhelést kap.
Saját vélemény: VGA sokkal de sokkal fontosabb, mint a CPU.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz Jack Oneill #21904 üzenetére
Nálam is ez van. Alt F4, és újra töltöm be, akkor már jó. De biztonság képpen a TSI mappáról egy backup sem árt ☺️. Tegnap spannak csak az oldalra hajlást törölte a beállítások közül, persze akkor derült ki mikor Top10-ben voltunk már... Buktuk is a gamet.
-
adakiller
senior tag
nektek csinál olyat a game, hogy egyik napról a másikra visszaáll minden beállítás (graphics, controls stb...) default-ra? Ma is megcsinálta. Visszamásolom a múlt 7en készített mentést. Minden fain, pár játék után kilépek win-be, madj vissza a játékba, erre megint minden default-ra visszaáll...
-
adakiller
senior tag
pontositok, mert most nézem a dátumot, az utolsó mentett rapley 10.29-e. és egy replayt se mentett el azóta
-
adakiller
senior tag
az normális, hogy a most játszott game replay-ét nem lehet megnézni, mert "not supported"?
-
adakiller
senior tag
keményen tolja, 300 méterekről fejlövés 50 lejátszott meccs alatt
-
adakiller
senior tag
akad bőven még sajnos... a kedvencem az amikor egy sorban van 6-7 ház és megállunk középen (Sanhok - Bootcamp mellett). Halljuk, hogy rohannak végig a házakon, és pont ahol mi állunk oda nem rohannak be, hanem oldalról repkednek be az ablakon a gránátok. de nem csak úgy randomszerűen, hanem ránkdobva vagy elénkdobva. Ezeket élből riportolom, ha meghalunk (mert ha még így is mi éljük túl akkor nem tudom, hogy kell/vagy nem lehet).
Hétvégén a kb 20 db játékból 3-4 ilyen szitu volt.
Jöttek is az ilyen képek:
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
napi találós kérdés
ki milyen érdekességet vél felfedezni ezen a videón? kis help; asztalra koncentráljatok
nem szerkesztett, és nem csalás útján készült.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz P3t3rson79 #20614 üzenetére
egyetértek, red dotot én is jobban szeretem
-
adakiller
senior tag
válasz maximilian4 #20555 üzenetére
Hova gondolsz? 😀 Nekem volt szar a reakció időm, és aim se volt egy csöppet sem 😀.
Viccet félretéve, nem tartom magam profinak, de amatőrnek sem. Az elmúlt bő 500 óra pubg alatt volt sok halálom többek között azért is mert sokkal jobb játékos volt az ellen nagyon sok esetben. Ezt a szitut nem úgy éltem meg, hogy nagyon elbénáztam, hanem számomra valamiféle hátrányos helyzet alakult ki. Ezért tettem fel ezt a videót, de a válaszolok között sem egyértelmű a szitu. Ez csak egy játék és hidegen hagy, hogy +1 start, loot stb... Persze utólag lehetett volna máshogy csinálni, rámenni stb... De nem ez a lényeg számomra.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
-
adakiller
senior tag
egyetértek Segallal, előbb ugorj, hogy a 126 km/h-s utsó szakaszt célirányosan tudd megtenni előrehaladva a jelölt cél felé. és mondjuk én nem teljesen merőlegesen szoktam menni, "csalom" a távolságot. ezekkel azért lehet pár sec-et nyerni, ami az elején sokat jelenthet
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz RaGi91 #20483 üzenetére
a játékkezdés elejétől. holland szerverre dobál legtöbbször az elmúlt egy hétben többnyire, és max 50-ig esik le az elején. Bootcamp mellé szoktam ugrani Sanhok-on, és az első 2-3 percben míg lemegy a mészárlás ott addig van 50-60 közötti ingadozás, utánna stabilan 60.
-
adakiller
senior tag
nem nagyon értem én ezt, a tickmeter 60-at mutat mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- LG LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.