- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Néhány PUS8506 már elérhető Alza-nál, de egyenlőre drágábbak a TCL C728-as gémer QLED-jeinél... bár ha jobban megnézem, már több idei modell is kapható.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Ádyka
őstag
válasz AxBattler #29755 üzenetére
Elmebeteg árak. 65PUS8506 481590 Ft. 65PUS8505 259990 Ft.
Én meg 3 hete hezitáltám egy 65pus8505 ön 169 ért, amin 2 év mínusz pár hó gari volt még. Mondván minek nekem tv, mikor nem is használom.
De valami akkor kell a helyére mert nagyon üres.Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Lootolok
tag
Na, a visszamondott TV árát ma megkaptam. Ez már jó. Most már csak az új rendelésre várok. Nehogy kifussak a 14 napból, csak ezen aggódom picit.
Bár azt mondták telefonban, hogy hétfőig elvileg meg kell jönnie. Azért lassabb, mert számomra érthetetlen módon a tv és a sound bár nemcsak külön számlán szerepel, hanem külön kapja meg a futár is... -
erdey_a
addikt
válasz Lootolok #29760 üzenetére
nekem is külön hozták. ennek az az oka, hogy a tévé bazinagy, meg 30-35 kiló, a soundbar meg egy kis doboz.
más logisztikát igényelnek a különböző méretű, illetve könnyebb / nehezebb cuccok.
nálunk először megállt a nagy platós postás autó, aztán mire bevittük a tévét, már meg is állt a ház előtt a sima kis postás furgon a hangcuccal.Vérboci
-
Kbali
nagyúr
TMP17 7xx3-as szériára jött ki frissítés: Android megkapta a januári security build-et, meg video on demand szolgáltatókra vonatkozó képminőség javítások vannak benne.
-
félisten
Nyilván fog ez még csökkenni, az új LG-k is hasonlóan kezdték.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Lootolok
tag
Sziasztok.
Lehet off, de talán elfér itt.
16-17m hosszú hdmi kábelre milyen megoldásokat tudtok esetleg, ami nem 50e Ft-os kategória? Nem kell semmi extra tudás, FHD jel menjen el rajta.
Köszi -
Lootolok
tag
Hoppá. Én még 349e-ért rendeltem másfél hete.
[ Szerkesztve ]
-
Lootolok
tag
válasz erdey_a #29761 üzenetére
Hali.
És külön számlát kaptál te is előre?
Én még mindig várom, most beszéltem velük, hogy mi van már (8-án rendeltem). Valamit elkavarhattak. Mondtam ügyintézőnek, hgy a héten kell mindkettő, mert 14 napon belül kell ugye regisztrálni július 11-hez képest.
Remélem nem kell visszamondanom a soubdbart, ha azzal megcsúsznának... -
attilla84
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy 43PUS8505-ös TV-t. Egy Hisense 55U8QF-et küldtem vissza és cseréltem erre. Szombaton jött meg, próbálgattam a beállításokat, tavaly májustól néztem vissza itt a fórumot nagyvonalakban és sok mindent megtudtam, több beállítást lejegyeztem, kipróbáltam, de nem vagyok teljesen elégedett még.Amiért lecseréltem a Hisense-t erre, az jobb lett. Szinte csak SD/HD TV-adásokra használom műholdas beltéri egységről. Az SD-adások jobbak lettek, nem annyira mosódott és pixeles. A HD-adások azok talán még többet javultak, nagyon szép, fényes, éles a kép, gondolom azért is, mert kisebb a panel és annyira nem nyújtsa ki őket.
De mégis mindezek mellett, nem tudom elérni azt a képet amit szeretnék. A leginkább azt, hogy, most is vannak remegések, beakadások.
A másik, hogy ez most állítólag IPS kellene legyen. Na most, nincs nekem nagy tapasztalatom ezek terén, de valami nem ok. Olyan homályos, ködös vagy fátyolos a kép. Még teljesen szemből is olyan fakó vagy milyen, milyent eddig megszoktam. Amilyen volt a régi Samsung (UED6500) és 4-5 napig míg nálam volt a Hisense, na, ezeken nem volt semmi ilyen gondom, teljesen oldalról is jól lehetett látni, ezt meg nem, elég keveset kell oldalra menni és még inkább homályos és fátyolos. Akkor ez most VA lenne és ebből is egy olyan panel, aminek rossz a betekintési szöge a nagy átlaghoz képest is?
-
rainman72
nagyúr
válasz attilla84 #29770 üzenetére
Nagy általánosságban,dobozbol kivéve a szabványos kép mód minden tv-men szinte tökéletes képet adott.
Nem tudom mi lehet a problema ha egy márka se jön be.Az a Hisense amit vissza küldtél,azt se tudom elképzelni hogy nem lehetett beállitani normálisan.
Van alap 43"-is Ips Philips is itthon,kábelre kötve azt se kellett állitgatni szinte semmit.
Ha fotozod látszik h homályos a kép?[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
attilla84
tag
válasz rainman72 #29772 üzenetére
Nem tudom, lehet velem van a baj. Két dolog zavar, egyéb nem. A régi Samunak sem használtam ki a "smart" részét. Az első, hogy ne remegjen a kép, második a képminőség, ne legyen pixeles, mosódott egy 480p-nél jobban. Ez akkor nagy elvárás tőlem?
Nekem nem kéne okos legyen, meg fícsör meg hasonló, csak ha nézek egy adást ne remegjen, akadozzon és legyen legalább egy 720p. A minőség megfelel most ennél, az akadás. remegés csak megvan tv-adásnál, youtubon stb.
Lehet a forrás a hiba, ilyen régi módiakat használok, nem tudom. Azt igen, hogy a régi Samu sem volt tökéletes ezekben amit leírtam, de korántsem ennyire volt remegős a kép.
-
Lootolok
tag
-
Kroni1
veterán
válasz attilla84 #29773 üzenetére
Vagy nagyon érzékeny a szemed, vagy valami a forrásokkal van, (bár youtube is csinálja igy nem hiszem) vagy nem szereted a szappanoperásító effektet nem tudom. De dugj bele egy legalább fhd-s filmet pendrive-on, és nézd meg hogy ott is tapasztalsz-e remegést. Mert ha valóban az van az nem normális.. A clear motion effekteket próbáld meg kikapcsolni a képbeállításoknál, de nem hinném hogy azt látod remegésnek, az csak folyamatosítja, szappanoperásítja a képet, nagy különbség nem lehetne a hisense-hez képest.
Telefonnal nem tudsz levideózni és feltenni valahova (mondjuk youtube-ra) egy kis részletet hogy megnézhessük mit mutat a tévéd képe? Volt aki a 30 mp-enként bekövetkező akadásokat videózta le, az nagyon jól látható volt telefonos felvételen.
-
rainman72
nagyúr
válasz attilla84 #29773 üzenetére
Látni kéne h mit látsz
720p-1080p filmek,a tv hd adás 1080i,
75"-on is tökéletes,mind a színek,élesség,kontraszt,ezért csodálkozom rajta hogy egy tv se tetszik.
Fotozd már le a beállitásokat,milyen értéken vannak mondjuk a szabványost
Küld át priviben.
Megpróbálok távsegiteni ha lesz egy kis időm.
Ha nem tudjuk belőni,akkor mind1 milyen tvt veszel ugyse lesz jó.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
félisten
válasz attilla84 #29770 üzenetére
Tuti IPS.
Szerintem szánj rá némi időt, hogy kitapasztald a beállításokat. Nekem a 50PUS7304-t 2-3 hétig kellett állítgatnom, utánaolvasnom, fórumoznom, mire meg lettem vele elégedve, és most már csak a fényerőt állítgatom néhanapján."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Kroni1
veterán
válasz AxBattler #29778 üzenetére
Amúgy a fényerőt külön presetekkel állítod vagy hogy?! A régi LG tévémen volt egy eco gomb, amit a gyorsmenüből elérve 2 kattintrással max eco-ra rakva éjjel tök jó volt, hogy az egyikünk tudja nézni a tévét és nem zavarjuk a másikat ha az aludni szeretne már.
Itt a philipsnél egy kicsit nyögvenyelősebb, jó lenne a droidra is 3 fényerő szint és egy eco gomb a távkapcsolóra.
-
minilego
senior tag
7805hoz van valami lehetoseg, hogy billentyuzettel hasznaljam a bongeszot stb...?
[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
-
erdey_a
addikt
Itt, ebben a fórumban a 2784-es hozzászólásban van pár "kalibrált" beálllítás IPS-hez. Én a 140 nitest használom, bevált.
Vérboci
-
oszy
veterán
A Vanced appot honnan lehet beszerezni droidos tv-re? Vagy arra "csak a Smart YT van? Az sokszor nem akar elindulni. :/
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Magnat
veterán
Üdv,
szomszédomnak (most költözött ide) van egy vmi 82 centis Philips tévéje (számát nem tudom, de hátha vki találkozott a problémával): Digi kábelt szeretnék beállítani, a probléma az, h kér a tv egy frekvenciát, amiből a Diginek van kb 20 darab, ha egyet beírok, akkor csak azokat a csatikat találja meg amik az adott frekvencián vannak. Ha következő hangoláskor beállítok egy másikat, akkor ez előző frekin lévő csatornák törlődnek. (Eemellett kér egy szolgáltató kódot is, symbol rate-t meg modulációt viszont nem.) Próbáltam nem beállítani frekvenciát (azaz nullán hagyni), akkor nem enged tovább. Ha kihagyom az adott lépést, akkor nem keres digitális csatornákat. A tv manuálját nem láttam, meg nem is volt időm sokat szórakozni vele, gondoltam gyorsabb lesz itt kérdezni. Köszi, ha vki tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Klara_
őstag
43PUS8505-rol kerdeznek: VA paneles? Visszaolvasva irtak IPS-nek is, de lehet csak en voltam feluletes. HDR tartalmakkal mennyire boldogul, van eleg fenyereje hozza?Ha mas erszevetel vagy tapasztalat lenne, szivesen meghallgatom.
Kozen belefutottam a PH-s tesztjebe, ott VA-nak irjak.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Miért nem megy a képernyőtükrözés 7855 ön? Pár napja még ment. Firmware nem jött elvileg új. A Yt vezérlés az ok, csak a tükrözés nem megy semmilyen eszközről amikről eddig ment.
Korábbi kapcsolatokat töröltem, áramtalanítottam. Gyári visszaállításokat még nem szeretnék csinálni.
Köszi
[link]Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest