- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #29550 üzenetére
Igen ami a linken szerepel és a mostani a legjobb ára.
Hogy innen még lefele vagy felfele fog menni passz,nem tudom megjósolni.
Hosszú idő után minden model ára esni kezdett pár hete,valszeg kifutnak jönnek az idei tvk,amiből lesz bővebben mint tavaly.
Ami már ismert PUS7406-7506-7906-8506-9206 a mini led 9506-9636 és oledből a 706-806-856. [link][ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Kroni1
veterán
válasz Lootolok #29551 üzenetére
Demo veszélye, hogy még szarabb tévén is jó lehet, mert direkt lassított, eleve túlszaturált színeket és gyönyörűen megkomponált jeleneteket látsz, direkt erre van kiélezve. szerintem filmeket vigyél, vagy filmrészleteket, az jobban mutatja a valós felhasználást. persze a jól kivilágított üzletben más mint otthon, de azért alapvetően meg lehet nézni hogy melyik tévé milyen a másikhoz képest. Én az interstellar, tenet, gemini man 60fps-es verziójának hármasát használom most tesztelésre külső vinyóról, ezzel a HDR, Dolby Vision és a High Frame Rate teszt is megvan. Igaz ezek nem tömörítetlen BD-k, hanem rippelt mkv-k, de én amúgy is max ilyet nézek.
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
No kipróbáltam a felvételt, teljesen jó, de sajnos le kell formázni az egész meghajtót neki, szóval kell vásárolni neki egyet direkt erre a célra mert a meglévőt másra is használnám (csúnya fekete pont).
Következő kérdés: a felvételt át lehet hekkelni valahogy PC-re? Mert az egész felvételesdinek az lenne a lényege, hogy a rögzített műsort később meg tudjam nézni útközben telefonon vagy laptopon. -
Ádyka
őstag
Azért nekem hiányzik a valódi 100 Hz, meg a HD Natural motion. Utóbbit első fokozaton használva a PFL7605 ön szépen ment a szappanopera effekt. Ez a 7855 bizony receg itt ott.
A mai tv-k jó nagyok, kiherélve belőlük az egykor bejáratott fícsörök, és már csak arra jók, hogy yt n meg külső forrásból nézzen az ember 4K s 60 FPS anyagot, mert csak ezzel ugorják meg a 10 éves képminőséget. Ez kicsit lehangoló azért...
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Lootolok
tag
válasz rainman72 #29552 üzenetére
Vajon az új modell mikor jön?
A 8506-ra azt írja, MVA panel. Az a VA tovább fejlesztése vajon?
Mennyivel szokott drágább lenni az új általában? Nekem bő 1 hónap múlva lesz rá szükségem, akkor költözünk új lakásba. Van dátum, hogy mikor jön ki ez az új széria? Lehet érdemes lenne megnézni, hátha. -
Lootolok
tag
válasz rainman72 #29554 üzenetére
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy sötétebb, szürkés kép, füst esetén megjelenik e pixelesedes.
Nem tudom, pontosan, hogy írjam le ezt a jelenséget. De szürkébb jelenetnél láttam egyes tv-k esetén ilyet.
Meg a mostani, 2015-ös alap 42" LG smart TV-m olyan, hogy nagyon sötét jelenetnél láthatóan kapcsolja a háttér világítást, és a fekete hirtelen szürkés lesz.
Na ezt nem akarom majd az új tv esetén.Remélem érthető, mit akarok mondani... 😇
-
Lootolok
tag
Nálam úgy van a dolog, hogy 2014-ben cseréltem a 2002-ben vásárolt 72cm-es Panasonic sík képernyös CRT-met egy akkor 7-8 éves 42" 720P LG plazmára, mert unokatesóm külföldre ment, és nekem adta. Majd az másfél év múlva besz@rst, mert már elég régi volt, és javitással már nem akartam bajlódni. Akkor vettem meg a mostani 42-es alap LG LED start tv-met.
Szeretném hinni, hogy ezeknél egy 70-75" 8505-8506 kategória nen csak nagyobb, hanem érezhetően jobb is...
Vagy tévednék? -
attilla84
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha van vagy volt valakinek két hasonló tv-je, vagy látott élőben mindkettőt, hogy melyiket érdemes venni?A Philips 50PUS8505/45 vagy Hisense 50U7QF?
Ne nézzük azt, hogy melyikben milyen fícsör van, hanem melyiknek jobb a képe, melyiknek szebbek a színei? Melyik nem laggol pl foci nézéskor a gyors kameramozgásoknál? A tv 90%-ba tv-adásokra lenne használva, ezen belül is inkább sport (foci)
De az árat se nézzük, mert ha jobb ezekre a Philips akkor megveszem azt.
Nagyon köszönöm a segítséget!
-
Ádyka
őstag
A natural motion megvan, de fényérzékelő bekapcsolási lehetőséget egyik yt videoban sem látok a 78x5 sorozaton se régiben sem újban. Szóval még régi firmware esetés sem volt benne a menüben.
[ Szerkesztve ]
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #29561 üzenetére
Erre most nekem nincs időm,sorry
Holnaptól amugyse leszek otthon.
Gyors kamera mozgásoknál volt problema amit észre vettem,mintha szétesne a kép,de miota a film mod a valodi mozira van állitva ez is megszünt.Szoval egy, az árához képest nagyon jó készülék a Philips.Mondom ezt ugy hogy több model évet és tipust próbáltam.
Nekem is volt előtte Lg 42LF652 tipusu 3Ds tvm nem egy liga a mai tvk-el.Teljesen más ezen akár tv adást,értem itt a hd csatikat vagy 720p-1080p illetve 4K-HDR-Dolby Vision tartalmakat nézni.
Kisebb hibák minden márkánál lesznek,ez a brand se tökéletes de szerintem itt van a legkisebb kompromisszum illetve az ambilight hozzá tudja kötni redesen a tvhez azokat akik fogékonyak erre.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz attilla84 #29569 üzenetére
Mind2 wide color gamut vagyis széles színskálát alkalmaz szóval a szinkezelés hasonlo lesz.
A Hisense FALD ledet nem volt még lehetőségem próbálni de szeretném.
A FALD arra is jó hogy még jobb feketét hozzon ki a képből,de ez a sima VA Philipsnél is meg van ha nem is oled szinten.Ha vonz az ambi akkor ez a márka ha pedig kiakarsz próbálni egy jobb háttérvilágitás megoldást akkor a Hisense.
Amugy kb egy szinten lehetnek,ami még nálam a Philips mellett szól az az android és a letölhető appok pl HBO GO vagy a lejátszok pl Kodi ami arra jó hogy problema mentes legyen a filmlejátszás kiváltva a tv sajátját.
Sport terén is jó a Philips én inkább snookert nézek rajta teljes smooth,illetve most focit is,ott se volt anomália.[ Szerkesztve ]
-
attilla84
tag
válasz rainman72 #29571 üzenetére
Nagyon köszi a gyors és tartalmas választ!
Én is a Philips 50PUS8545-et akartam inkább, csak már egy hónapja várom, hogy lentebb jöjjön az ára, ami itt a román emagon egy hónapja kb. 155 ezer Ft is volt, azóta mindig 175 ezer Ft.
A tegnap egy másik oldalon a Hisense 50U7QF akciósan 128 ezer Ft. június 30-ig.Ezért gondoltam arra, hogy nem várom tovább, hogy a Philips alább menjen, milyen lenne ha megvenném ennyiért a Hisense-et. Nálam leginkább Tv-adásra kell és focira és csak az a fő elv, hogy kb ebbe az árban melyiknek jobb a képe.
Viszont az ambi az nagyon jónak tűnik, sosem volt ilyen tv-m, ha azt mondjátok, hogy képminőségben egyforma kb. a kettő, akkor már csak az ambi miatt nehéz a döntés.
Valahogy június 30-ig eldöntöm mi legyen
Ui. Most látom írtál a másik topikban is. Van box is, most vettem 2 hete egy elég jónak mondható boxot (KM6 Deluxe4/64GB). Ez a "mocsok" ambilight miatt nem tudom mit tegyek, 2 hónapja addig néztem a videókat meg a Te képeid is, hogy nagyon megtetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Ez oké. Viszont én 11 éve vettem 400e felett fhd LG 55lw5500 3D "smart" 100hz tévét, ami azért felhősödött rendesen, az interpolálás se volt az igazi, artifaktolt csúnyán, nem tudott műsortrögziteni, és olcsóbban nem kaptál nagyon más gyártónál se ekkora tévét.. Ma ennyiért oledet is kapsz, söt már csak 340e pl. az 55oled705. Ja és tegnap 135ért láttam 55pus7855öt edigitalban, ami ha kepminőségben pár ponton biztos visszaesés, azért megiscsak egy nem rossz 4k tévé, és sok szempontból azert elörelépés.
Valamilyen szinten igy hát azért szerintem érthető is a dolog...
-
attilla84
tag
válasz rainman72 #29576 üzenetére
Jobban összezavartál mint egy órája voltam.... (vicc) Köszi a segítséget! Tényleg nagyon szép, tetszik nagyon!
Június 30-ig döntök valahogy. Itt most ez a helyzet nálam: 175 ezerért a Philips vagy 128 ezerért a Hisense. Egy dolog még van, a jack csatlakozó... De olvastam az éjjel valahol, hogy az átalakítóval megoldható... Az, hogy a régi 5.1-esembe tudjam belevinni hangot... ez tényleg megoldható ugye ?
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
-
attilla84
tag
válasz rainman72 #29578 üzenetére
Na jó... Mostanig csak unboxing videókat néztem, ahol közel sem ennyire volt fókuszban az ambi. Komolyan nem tudom mit tegyek. És ha ez nem elég, akkor most néztem éppen, hogy a HISENSE 55U8QF is pontosan annyi mint a 50PUS8545-ös, 175 ezer Ft. (Itt Erdélyben. román oldalon) Ez jó ár azt hiszem úgy-e? Csak 55"-os.
A jelenlegi helyzetben max az 50"-os fér el, de most gondolok arra, hogy ha ez tényleg egy magasabb kategória, akkor inkább átrendezem a szobát és vegyem ezt. Most van kavarodás aztán nálam rendesen
A mecool KM6, igen nagyon jó, mondjuk idáig semmi nagyot nem buheráltam vele, csak lejátszani de viszi a 4k-t nagyon szépen, 5ghz lan, nagyon jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz attilla84 #29579 üzenetére
Ami feltünt hogy a mediaplyernél irja hogy nincs Netflix HD egy tesztben.
Ez vajon igaz?Nekem igazábol projektorhoz kellene mert a Himedia se tud se Nflixet se HBO GO-t.De igy nem jó.
Bontsd ki a falat a U8QF a nyerő a 3 tvből,meg illik már legalább 55" az igazán jó film élményhez,mondja az akinek a 75" is kicsi már
Sztem ne sokat vacilálj még ennyi az ár![ Szerkesztve ]
-
attilla84
tag
válasz rainman72 #29580 üzenetére
Igazad van teljesen, 10 éve 40"-os van, már az 50"-es is megtenné nekem, de az 55"-os az még inkább. Ha csak tudok neki helyet csinálni akkor lehet az lesz. Most el kell menjek, de este el kell döntsem és rendeljem is meg, nehogy kifogyjon.
Igaz, hogy "gyárilag" nincs benne Netflix 4k csak mobilos verzió 480p. Nincs Netflix licensz rá. De meg lehet oldani rá külső appot telepítve és 4k is van, de ezt persze nem lehet tudni meddig működik rajta.
Nekem nem volt egyáltalán szempont a Netflix. Van a KM2-es, abban benne van hivatalosan a Netflix 4k, HD, 720p...tehát az neked jó lenne. Annyi, hogy ennél kicsit gyengébb a vas, a KM 2-es 2/8GB-os a KM 6-os az 4/64 GB-os (van 4/32GB-os verzió is)
Tényleg köszönöm a segítséget, majd éjjel írok még, reggelre el kell döntsem mi legyen. További szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz attilla84 #29581 üzenetére
Mobilos verzio mik vannak
Akkor ezért nincs dedikált gomb az feltünt egyből.Az 55U8Q itthon 210e volt a legolcsobb de volt több is,átlagban 230e.
Nálam se voltak mindig nagy tvk,ez is fél éve van meg,előtte elérhetetlen áron voltak.
Én is 42"-rol váltottam elsőnek 50"-ra és már az is nagy ugrás volt akkor átlóban.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz chris-v #29511 üzenetére
Szegedi Auchanban (és gondolom a többiben is) 160e forint ennek a típusnak az ára...
Készletkisöprés van jönnek a 2021-es modellek hamarosan náluk is...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Win-T
senior tag
Műsor felvétele Saphis tévén, újabb kérdés: Az létezik, hogyha megy a felvétel akkor nem lehet másik műsort nézni? Ha bekapcsolom a tévét másik csatornára akkor azonnal megáll a felvétel, illetve ha el szeretném kapcsolni az éppen rögzített műsorról akkor kiírja, hogy állítsam le a felvételt. Ez így működik vagy valamit rosszul csinálok? Ha így akkor nem sok értelme van. Az (is) volna a lényeg, hogy ne maradjak le a műsorról mert a család éppen mást néz.
-
blakey
titán
Ez így működik, ott van lehetőség átkapcsolni ahol több tuneres a TV.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
simikonyv
friss újonc
Sziasztok, Felirat kapcsán szeretnék segítséget kérni.
Modell: 32PFS6805/12
Hiba: utólag a filmhez társított feliratot felismeri, de nem látszódik, mert valamiért a film mögött fut. Olyankor látni egy pillanatra, amikor a vissza gombbal kilépek a filmből és ott az üres fekete háttérben látom, hogy fut. Gondoltam talán fizikailag nem látszik a film közben, de mindenfélét állítottam rajta, meg is változik, de továbbra sem látni a videólejátszás közben. A filmhez gyárilag társított egyéb feliratok gond nélkül futnak.
Szoftverfrissítést nem igényel a készülék, most lett telepítve.Tippeket, segítséget előre is köszönöm.
-
oszy
veterán
Mennyire ajánlotta Philips 50PUS8505? Most egész jó áron van (175).
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Bogyi007
veterán
Annyira hogy nézz el az Auchanba, ott 160000 forint és nem az 50"-os hanem az 58"-as.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Digitalis
senior tag
válasz Bogyi007 #29594 üzenetére
Ez nagyon bestbuy egy 58pus8505-ért, talán ilyen olcsó, még BF-kor sem volt.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Bogyi007
veterán
válasz Kroni1 #29596 üzenetére
Szegeden láttam, de azt mondták elvileg országosan kiszórják a 2020-as szériás tévéket..
-
minilego
senior tag
Ha valakit esetleg érdekelne, én ezekkel az ertekekkel hasznalom az 50pus7805-ot.
Picture Mode: Personal
Colour: 55
Contrast: 85
Sharpness: 2
Brightness: 40
Colour enhancement: Off
Colour temperature: Normal
Contrast mode: Optimised for picture
Dynamic Contrast: Off
Gamma: 0
Video Contrast: 90
Ultra resolution: On