- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
.kissnorbi.
csendes tag
Sziasztok! Adott egy 49pus8303. Probléma a következő: megnyitom a YouTubeot. Betölt, el szeretnék indítani egy zenét és utána csak tölt. Ki kell húznom a tv-t a konnektorból, van hogy kétszer. Utána jó lesz. A következő bekapcsolásnál ugyan ez. Ötlet ?
-
anrab
addikt
válasz .kissnorbi. #28802 üzenetére
Gyorsítótár, adatok törlése.
Esetleg frissítés.
Tv újrahangolás. -
redglobe
csendes tag
Sziasztok!
PUS 8505 modellnél van lehetőség a stand by led kikapcsolására?
Köszi, szép napokat! -
alaves
addikt
válasz redglobe #28805 üzenetére
Philips-nél menüből nem kapcsolható ki a stand by LED, mert egyéb üzenetet is megjelenít villogással. LG-nél pl. kikapcsolható.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
redglobe
csendes tag
A konnektorból nem szeretném kihúzni visszadugni. Az alkoholos filc elég barbár.
Igen, előző LG készülékünknél ki lehetett kapcsolni, feltételeztem csak én nem találom ebben.
Szerintem leragasztom..
Köszi srácok! -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Tavaly októberben vásároltam egy Philips 58PUS7505 tv-t. Az elmúlt 2 hétben háromszor is bekapcsolt magától a TV. Egyszer pont akkor mikor a szobában tartózkodtam.
Szerintetek ez mi miatt lehet ? Biztos hogy nem a távirányító a hibás ebben.
Gondoltam rá hogy garanciába vissza küldöm, de ki tudja hogy csinálnak e bármit a tv-vel és hogy ez náluk el jön e. Nem hinném hogy akár egy hetet is várnának arra hogy valamikor bekapcsoljon a tv.
Szerintetek mi tévő legyek ?
Esetleg van szerviz menü, vagy egy nagy reset ?[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Directors
senior tag
válasz minilego #28812 üzenetére
Nálam nem egyből kapcsol be a TV. Akár több órával később. Van rajta egy HDMI box. Ha az lenne a hibás akkor automatikusan HDMI-n kellene lennie a bekapcsolt készüléknek, nem ? Mert ha kivan kapcsolva a TV, majd elindítom először a boxot akkor bekapcsolódik a tv is rá egy pár másodperccel később.
Ám végül is kipróbálhatom hogy lehúzom most egy ideig a HDMI-s boxot. Lehet csak az kavar be.[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Kroni1
veterán
válasz Directors #28813 üzenetére
Nem hinném. olvastam több helyen ilyen problémát, igaz volt akinél más-más okokra volt visszavezethető, de nem jellemző h a hdmi ludas. A csatornabeállításoknál nézd meg, ha van olyan hogy automatikus keresés akkor azt kapcsold ki, esetleg a wowlan és a wake on chromecast (ha van ilyen menüpontod) is kikapcsolható, de nálam ezek nem oldották meg, nekem is ezt csinálja egy 8303 pedig arról már lehúztam mindent csak wifit kap és kész, nincs rádugva semmi. A gond h tényleg nagyon ritkán, de már többször is ébresztett éjfélkor vagy reggel 6kor is.. Kaptam a philipstől egy leirást, egy pendrive-ra kellett az alapjan hibanaplóznom. 10 napig vártam mire megint csinálta, de végül rögzitette amit kellett, még nem válaszoltak hogy mi legyen. Vszleg nem fogok gondolkodni és legariztatom ha bekérik..
-
-
Kroni1
veterán
-
taschner
aktív tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy a távirányitó miért veszti el a hag bemondást minden reggelre párositva van az irányitó a tv-vel stb. Tehát ha belemondom az irányitoba amit akarok nézni semmit nem csinál.
A motorozás egy élmény!!!
-
Raul227
aktív tag
válasz kisbalazs83 #23979 üzenetére
Szia nem láttam hogy írtál. Köszönöm. Kiderült az Ügyfélszolgálat írta hogy a frissítés némi jogvedelmet tett bele a szoftverbe így xvides cuccok nem nézhetőek. Át szoktam konvertálni x64re vagy mpegre ilyesmi.
-
mlado
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.philips 58 pus 8505 készülékem van.Sajnos nincs se net,se kábel tv.És nem is tudják mikor tudják behúzni.Vettem egy beltéri digitális antennát,hogy a 12 ingyenes adót fogni tudjam.Csatorna keresésnél egy kódot kér.Mi az a kód?illetve van a telefonon tv go,korlátlan net.Hogy tudnám a tévére kitenni,ami a telon megy?Le tudja írni vki lépésenként?Mindkét kérdésre szeretnék választ.Köszönöm előre is. -
rainman72
nagyúr
Végülis a hotspot-on lévő tv is azonos hálozat vagy nem?
Mikor elindítasz egy tartalmat nem jelenik meg a kis ikon ami a tükrözéshez kell?
Vagy passz,nem tudom,nem csináltam ilyet még
Van Tkomos előfizum,tv,net de nincs tv go,vagyis azt se tudom hogy az hogy müködik
A Netflix meg a HBO GO is sok.
Amugy meg Netflix,miért nem regized be az ingyenes hónapot,vagy volt már?[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Alien!
senior tag
jó alternatíva lehet a telenor MYTV app, oszd meg a netet telefonról, tévére töltsd le. az alapcsomag ingyenes, abban van pár közszolgálati, de 3ezerért/hó már kapsz elég sok csatornát.
-
rainman72
nagyúr
[Philips 65Oled804] 500e
[Philips 65Oled754] 400e bontott,3 év gari[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz ZoltayA #28840 üzenetére
Egyenlőre nem.
Megvárom az ide lcd felhozatalt,kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Nem kimondottan a mini ledre gondolok,mert az sztem drágább lesz mint egy oled.Samu mini ledek már kint vannak a MM oldalon
Hanem a PUS9206.
Ha tudnak szintet lépni vele akkor már elgondolkozok az oleden.
Nekem elég lenne az alap 705 vagy 706 is idén.[ Szerkesztve ]
-
-
.kissnorbi.
csendes tag
válasz .kissnorbi. #28802 üzenetére
Minden volt már
-
mlado
csendes tag
válasz kisbalazs83 #28848 üzenetére
Köszi,így sikerült.Van dikh tv,és isaura tv😂😂Meg másik 4 csatorna.M4 sport nincs,amit akartam sajna.
-
kisbalazs83
aktív tag
Kellene lennie M4 sportnak is.
SAPHI-n így kell, hogy mindent megtaláljon. Lehet segít:
Beállítások-Csatornák-Antenna/kábel beállítása-Csatornák keresése-Teljes újratelepítés-Magyarország-Kábel (DVB-T)-Egyéb-Csak digitális csatornák-
és itt jön a lényeg: Beállítások
-Frekvenciakeresés - Teljes
-Szabad/kódolt - Szabad+kódolt
Vissza lépés és csak ezután nyomsz a Kezdés-re65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Niceboy NIC-HIVE-DROPS-3 vezeték nélküli fülhallgató
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Edifier S360DB - Tökéletes - Hibátlan - Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest