- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz robertho #3845 üzenetére
ahogy elnézem és visszaolvasunk, a legtöbbször a w7-nél vannak gondok. nálad is a 10%-nál a rebootkor akad le a gépről, pedig itt simán kellene tovább kúszni a telepítésnek. azt tudom, hogy nálam w10 64 eddig az összes végigfutott. többször van a flash folyamán reboot, tiéd már az elsőnél lehasal...ha itt lennél a közelemben, simán áthívnálak már csak a kíváncsiság miatt...
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
gascar
csendes újonc
válasz robertho #3845 üzenetére
A program helyes használatához eljutottunk.
Nézzük az alapokat, amit eddig feltételeztem, hogy jó.
Először is a telepítendő dolgokat nézzük meg még egyszer.
A windows 7 jó a kompatibilitás szempontjából. Nekem a win 10-be kellett idomítani a drivereket.3 program telepítése történt meg.
IntelAndroidDrvSetup1.1.5.exe
iSocUSB-Driver-Setup-1.0.1.exe
PhoneFlashTool_3.1.8.2_win32.exeFontos, hogy az eszközkezelőben telepítés után ott legyen Intel Soc - Intel Soc USB Driver.
A közölt verzió nem kötelező, akkor ez volt a tömörített csomagban.
Nekem a végén az az iSocUSB-Driver v11 lett. Az intel gondoskodott a win10-es részére a driverről.
Régebbi operációs rendszernél szerencsésebb a helyzet. A win7 ideális így.
Az android driver a működő tablethez kell majd.
Fontos, ellenőrizd, hogy az Intel Soc USB Driver rendben van, ha nem akkor takaríts le mindent ezzel kapcsolatban, aztán gépet újra indítva telepítsd fel rendben őket, akár frissítheted is.A tablet konnektálásnak is van több módja, ami helyes. Az igaz elég a + vagy - hangrőgombot nyomva tartani, mert az USB csatlakoztatással a tablet bekapcsol. Igy teljesül a Power és Volume(+/-) bekapcsolás. Hogy + vagy - ?
+ Droid boot
- sötét képernyő (van aki szerint ez a flash mód)
A két mód máshogy jelenik meg a programban is.
Több tabletet csináltam,a végén már csak + -t nyomva tartva dugtam az USB-re. A program felismerés után úgy is átveszi a vezérlést. Droid módban többször újraindítja, lehet látni a futó parancssorokat a Droid képernyőn.
Ha drivereket jól kiismerted ellenőrizted, akkor a program a program helyes használatával (fastboot!) sikerülni kell. (Rossz eset, ha még van valami ami akadályoz, pl. még valami apróság, vagy már rossz a hardvered)
Sok sikert! Írjál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest