- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
zolynet
veterán
strandbol vissza, voltunk tankozni is, majd tolok egy kepet
lassan kezdodik a grillparty
kaja+piaban nincs hianyLife is too short to stay stock!
-
Dylen
senior tag
halihó, valaki ma este rióba? pl nolf?
oh, nincs is pesten
[ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
vwpolopg
őstag
Lehet, hogy elrepedt vagy zúzódott a könyököm. Hova kell ilyenkor menni? Orvosi ügyelet, baleseti sebészet? Csak mert nem akarok rossz helyre menni, hogy aztán küldözgessenek....
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz vwpolopg #39553 üzenetére
Az ügyeleten biztosan meg tudják mondani. Hívd fel őket ha nem akarsz bemenni. Én eddig egyszer voltam ügyeleten, a szemembe beleállt egy homokszem, Bp-re kellett bemennem. Azt mondta az ügyeletes hogy valaki más vezessen mert ki tudja hogy ott mit csinálnak velem. Nem vittem senkit se, hazafele még jobb volt mint befele
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
vwpolopg
őstag
válasz Winner_hun #39556 üzenetére
ma sajnos már úgysem lesz belőle semmi, fél 11-re érek haza melóból. Ha rosszabb lesz holnapra, akkor telefonálok és melóból elmegyek majd ahova kell. Köszi
-
bnss
veterán
Szép estét a jelenlévőknek, meg azoknak is, akik nincsenek itt!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
1010
őstag
jooooo estet
tegnap voltam tuzijatekot nezni
videkenes mivel nem nalam volt az auto
vonattal mentem es 2009re megrtuk azt hogy
sima masodosztalyu vonaton,pest es mucsarocsogoe kozt
klimas vonat jar!!!!!!!persze valami furcsa vonattal mentem,ritka darab de akkor is
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Winner_hun #39554 üzenetére
Ennyi
Rarri sehol sincs?
Direkt kerestem neki sasos képet...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Húha, jók az árak
PowerColor HD4870 PCS 512MB - 31.000Ft
Sapphire HD4770 512MB - 31.100Ft
PowerColor HD4850 PCS 512MB - 25.900Ft
Sapphire HD4830 512MB - 24.200Ft
PowerColor HD4730 PCS 512MB - 20.800FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Winner_hun
titán
Ez még mindig hatalmas
**blablabla
...
...
B A Z S I üzenete (20:47):
*ma este nem mész sehova?
Winner_hun üzenete (20:48):
*nem tervezem
B A Z S I üzenete (20:51):
* nembaj hogy irok neked?
Winner_hun üzenete (20:52):
*nemAzóta se írt. Így tényleg nem baj
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pohár
félisten
Mi akarsz lenne? Kamionos vagy kurva?
rarri... tessék
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sipi16
őstag
Estét mindenkinek!
A sör és a chips már nyitva. Most már csak valami érdekes topikot kell találnom...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Psychonaut
veterán
Remélhetőleg sikerült teljesítenem öcsém egyik régi vágyát. Ha minden igaz, akkor sikerült megvenni neki eBayen egy régi Legot. Remélem holnap minden rendben lesz az átvételnél.
Óriási mázlim volt, sikrült egyet találnom olyan helyen, ami hazafelé útba esik, és így át tudjuk venni személyesen. El sem tudom hinni...
-
pohár
félisten
Nincs mit!
Pont nézegettem a képeket, hogy töröljem-e helyhiány miatt, vagy ne, és megláttam ezeket, mondom ezt belinkelem ide, kiköpött hasonmásuk nekedVan még pár ezer kép, akit érdekel írjon, és fellökön 2 nap alatt valahova, ahol elfér 4gb kép
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jhonny06
veterán
Kurvára elegem van már azokból, akikkel próbálok lebeszélni egy üzletet, aztán hirtelen eltűnnek, nem veszik fel a telefont, stb., amikor ettől függ a holnapom. Mindjárt szétkúrok valamit most konkrétan olyan ideges vagyok.
-
kételkedem
addikt
válasz Pisztillus #39573 üzenetére
Vén méregkeverő, te a vasutastémában is otthon vagy?
pohár: azt hittem, már rég feltoltad valahova azt a néhány képet!
Jhonny06 kételkedem! Pisztillus barátunk nem arról nevezetes, hogy wikizne. Ha hozzászólt, hát konyít is hozzá valamelyest
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Jhonny06
veterán
válasz kételkedem #39574 üzenetére
Biztos nehéz kiwikipédiázni.
-
Sipi16
őstag
Én meg így estefel bíztam benne, hogy szőke cicák lesznek.
llkedem: Olyan természet amivel fizetni is szoktak?
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #39574 üzenetére
Milyen érdekel?
Állatos, természet/táj, virágok?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sipi16
őstag
válasz kételkedem #39578 üzenetére
Vissza kéne jönni ezeknek az időknek. Mondjuk sajnos a mosollyal nem lehet elintézni a csekkeket.
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #39578 üzenetére
Jönnek, válogattam pár képet, 50mb
Majd belinkelem ha felcsúszottGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #39522 üzenetére
no osztán mit köll csináni bekap-risztoron?
Mer neköm orákölhöz köllött értenöm, mög sel scripthöz.Már amikor bekap-risztoron dógoztam fejlesztőként.Amúgy kész a vacsora. Gyros csirkemell , sült krumplival, és tzatzikivel. Már csak az uram érjen haza
Amúgymeg mostanában igazán jól főzök, szal akár feleségül is vehetne[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Pisztillus
senior tag
válasz Jhonny06 #39575 üzenetére
Kételkedem jól látja: érdekel ez a téma is (meg még a buszok, villamosok, repülők is). Azt elfelejtettem írni, hogy ha sima kék-fehér kocsikból állt a vonat, akkor meg valami miatt beforgattak egy IC szerelvényt. És akkor hol van még az, hogy mozdonyos vonat esetén mi húzta: M41 (Csörgő), remot M41 (Hörgő), M62 (Szergej) - ezek voltak a dízelek. Villany esetén: V43 1xxx (Szili), V43 2xxx (Papagáj), V43 3xxx (Cirmos), V46 (Gigant), 1047 (Taurus vagy Milkabika). De azt hiszem, itt abba is hagyom, mert még valaki lelő...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
tiv61us
őstag
Mery dolgozik
csinalok bundaskenyeret
ps. itt nem igazan tudok elkepzelni semmilyen jarmuvet legkondi nelkul
vagyis meg nem volt hozza szerencsetlensegem"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Jhonny06
veterán
válasz Pisztillus #39585 üzenetére
Bazz
-
Pisztillus
senior tag
válasz Jhonny06 #39587 üzenetére
De mekkorát fog nézni 1010, ha meglátja, mit kerítettünk elő hirtelen a légkondis vonata kapcsán...
Tiv: Itt meg mekkora szó volt, hogy nagy nehezen a Volvo buszokba, meg a Combino villamosokba sikerült beleszenvedni...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
tildy
nagyúr
válasz Pisztillus #39588 üzenetére
V46 a kandósok kedvence
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
RexpecT
addikt
Hehe .
-
Sipi16
őstag
válasz tiv61us #39586 üzenetére
Én itt se vennék kocsit klíma nélkül. Lehet, hogy egy évben egyszer használod de akkor nagyon kell.
-
Pisztillus
senior tag
Ez biztos? A V46 (Szöcske) az egy tolatómozdony, ahhoz Kandónak már nem volt köze. Ellenben a V60 (Malaclábú) egy általa tervezett tehervonati mozdony volt, mely most már a Füsti-ben van. A helyére a V43 1110 került, noha ehhez a sorozathoz sincs köze Kandónak. (De még mindig itt álljon, minsem összevágják.)
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz Pisztillus #39585 üzenetére
Nem semmi, az ismeretanyag! A jó öreg V43, hányszor emlegették anno a középiskolában... Utólag milyen szép emlékek azok az évek.
A mozdonyok paramétereit is ismered?
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Pisztillus
senior tag
No, azért ennyire nem ástam bele magam (kW, önsúly, indító vonóerő, stb.). A V43 sorozatról annyit tudok - így fejből - hogy a Ganz licenszben gyártotta, az első 7 példány Németországban készült, a többi már itthon. A V63 és a V46 teljesen hazai fejlesztés, ez utóbbi különösen jól sikerült tolatómozdony. (A teljesen hazai fejlesztés kiegészítendő azzal, hogy a V63 forgóvázai ugyancsak licensz alapján készültek, a 001 - 008 mozdonyoké UFC, a többié Krupp.)
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
válasz Pisztillus #39573 üzenetére
teeeee
ha egyik se volt.
ennel regebi volt
csuklos voltfenek zsibasszto ulesekkel
poszt-komunitsa klimaval
mert mar volt de meg nem tokeltes
ugyanis fulsketito fujassal adta a hideget[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
Akkor most meg fogsz lepődni: te egy ilyennel utaztál: Uzsgyi. Ez pedig orosz gyártmány, az államadósság fejében kaptuk őket. Ugyanaz a cég (Metrovagonmas) gyártja, mint a budapesti metrókat.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest